1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
7.2.18 17:01

Všem kterým se zadařilo, moc držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.2.18 17:05

@Ewangelle Ahoooj :mavam: Nemáš náhodou ještě jednoho mrazáčka? Těhule jsou tady pouze dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.18 20:46

@Tralalajda nevzdavej se :hug: Musi to byt hrozne nervy, ale ja verim, ze to dobre dopadne :hug: Ano, dr Kafka je moc fajn, treba to co videl bude to miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
7.2.18 21:00

@kelynka nevzdavam. :hug: Je fajn, Ja ani k nikomu jinému nechci chodit. :) Když mi řekl ze mam přijít v pátek, tak jsem se hned ptala jestli tak bude a on ze ano ze se mam objednat k němu. :lol: Hlavně ne k Turcakove, dneska jsem ji potkala na chodbě a ani mi neodpovedela na pozdrav. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.18 21:49

@Tralalajda ja to mam uplne stejne, taky nechci k nikomu jinemu. Teda hlavne nechci dr Turcanovou. V pondeli me ceka ket a taky jsem se hned ptala kdo mi ho bude delat a on mi rekl, ze tam je napsana dr Turcanova, ja na to hmm a videl muj vyraz, tak mi rekl jestli chci, tak mi ho udela on :andel:. Rikam, ze bych byla moc rada :andel:. Je zlaty :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.2.18 21:58

@kelynka ja byla na opu v prosinci a tys me predbehla uz 2× :D nemyslim to nijak zle, ale uz se mi to zda nekonecneeeeeee :cert: me uz den meska ms a ani to nevypada, ze by mela prijit :zed: tobe samozrejme preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
7.2.18 22:03

@kelynka tak to ti budu v pondělí držet pěsti. :hug: Me tento ket taky dělal Kafka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.18 10:52

@labelinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ty jeste nevis kdy jdes na ket? Ja jsem tento mesic vlastne ani nepocitala, ze by ket byl, kdyz jsem 10DC mela folikul jen 10mm a sliznici 5,5… Kdyz jsem sla na utz tak sem byla pripravena na to, ze mi rekne, ze to bohuzel nevypada a at jdeme dalsi mesic, kdy bych lepila naplasti a ja jsem vic pro ket v nativu. Dokonce jsem si rekla, ze kdyby ket nebyl tento mesic, tak si dam pauzu a pujdu az po lete, ale nakonec to klaplo, tak snad uz to konecne vyjde :andel: Tobe budu drzet pesti, aby ti to uteklo a ty jsi sla pro mrazacek :andel: :hug:

Příspěvek upraven 08.02.18 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.18 10:52

@Tralalajda dekuji :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.2.18 12:46

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale sem tam nakouknu, i když velmi málo :)

už jsme s manželem uzavřeli období umělého oplodnění. Před 14 dny jsme byli podepsat v Repromedě papíry na ukončení skladování embryí. Jak to tady čtu, jsem vlastně ráda, že tohle už neřeším:)

my za těch 6,5roku vyzkoušeli 3 kliniky a dali kolem 200tis - Unicu, Helios a Repromedu. Nepočítám jiné podpůrné prostředky jako bylinky, léčitele, cvičení, vitamíny.. Všude bylo něco, dobré a něco hrozné. Ale vše má jeden základ a to je hold, že je to business :cert: ale člověk do toho takhle musí jít a radši to neřešit, je plno dalších věcí, které ničí psychiku, tak proč si přidělávat další :)

Náš poslední 7.transfer byl loni na konci září a vypadalo to táááák nadějně, o to horší byla ta rána, když jsem zase potratila. a já zjistila, že už to víckrát zažívat nechci a manžel je rád, že do sebe přestanu cpát ty sr..ky, které jak říká, mi akorát ukrajují život :?
už jsem za naše snažení viděla 6× pozitivní test, z toho 2× přirozeně a vlastně to vždy mělo stejný výsledek, jak uměle, tak přirozeně. Takže touha po dítěti se nemění, jen náš postoj se změnil…
když se nám zadaří, třeba i ve 40 mít dítě, :mavam: budeme šťastní a do té doby budeme šťastní my dva spolu :srdce: a budeme zase žít a ne jako posledních 6,5roků se neustále točit jen kolem termínů ovu, utz, injekcí, prášků…

holky moc Vám držím palce, aby jste se dočkaly, ale hlavně ať si život užíváte i jinak než jen honbou za tím zázrakem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.2.18 13:13

@hancami Ahoj Hani :mavam: třeba je teď potřeba, aby se život točil jen kolem tebe a tvého manžela. Užívejte si jeden druhého a pak přijde zázrak v podobě miminka. Zázraky se dějí a já ti přeji ať ten zázrak se stane i tobě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.2.18 13:28

@kelynka ja prave cekam na tu blbou ms, ktera stale neprichazi, abych se mohla objednat je kontrole… 2.den zpozdeni a to jsem ji pred stimulaci mela vzdy jak hodinky. :pocitac: dekuji a taky ti preji hlavne stesticko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.2.18 13:33
@Potkyš píše:
@hancami Ahoj Hani :mavam: třeba je teď potřeba, aby se život točil jen kolem tebe a tvého manžela. Užívejte si jeden druhého a pak přijde zázrak v podobě miminka. Zázraky se dějí a já ti přeji ať ten zázrak se stane i tobě. :hug:

Krásně napsáno :srdce:

@hancami ja na zazraky stale verim a vam preji krasny spolecny zivot plny lasky, do ktere miminko jednou urcite rado zavita :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.2.18 13:38

Holky, nevite jak to je? Kdyz nebyl ET, hradi se ten prvni KET nebo je zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.2.18 13:50

Do Repromedy jsme chodili dva roky (2014-2016),takze uz neprispivam, ale tady musim.

@hancami Udelali jste moc dobre! Uzivejte si vzajemneho zivota a nic nereste :pankac:… My po 4,5 letech snazeni, dvou IVF, ctyrech transferech a dvou potratech udelali totez. Vykaslali jsme se na vsechno a zacali zit zase jen pro sebe. A presne dva mesice po poslednim KETu jsem otehotnela prirozene. A mam ted uzasnou rocni holcicku. :srdce: Celkove za celou tu dobu snazeni mi nejvic pomohlo si to srovnat v hlave a brat zivot a veci tak, ze co se ma stat, stane se. A hlavne vsechno se deje z urciteho duvodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.