1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
8.2.18 14:06

@labelinka Když nebyl ET, tak první KET je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 13:20

@Tralalajda tak jak jsi dopadla? :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
9.2.18 13:39

@kelynka Dnesni hCG 1800,doktor říkal ze to vypadá na prosperující tehotenstvi, ze i dutinka roste v deloze, ale ze to teda nechape, ze to vypadá jako kdybych otěhotněla později než jsem mela a ze to není možné. Je jeste možné mimodelozni, ze se stává ze ta dutinka v deloze doprovází i mimodelozni. Takze v úterý znovu kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.2.18 14:41

@Tralalajda to musí být hrozné pořád takový stres…ale věřím, že je to určitě v pořádku :hug: držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.2.18 14:41

Ahoj holky, tak já jsem dnes konečně dostala ms, na kterou jsem čekala jako na smilování :dance: Takže za 11 - 12 dní kontrola a na konci měsíce snad budu mít taky embryjko v sobě :andel: pojedu cyklus v nativu, tak snad naroste sliznice a bude vše v pořádku. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 15:32

@Tralalajda jedine, ze jsi otehotnela prirozene ne? Vse je mozne :hug: :andel: Budu dal drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 15:33

@labelinka to je super zprava :dance: :hug: Tak uz i ty budes mit brzy miminko u sebe :hug:… Drzim pesti, at je vse nachystane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 15:41

@labelinka Taková radost z MS…:mrgreen: Bašti čerstvé grepy a budu držet palce ať je sliznice pěkně nachystaná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.2.18 16:30

@Potkyš to jsem si taky říkala :mrgreen: vzdycky jsem ji obrecela a teď už jsem se jí nemohla dočkat, protože tentokrát to znamená blíže k úspěchu s našima blastičkama :andel: grepy nesnáším, ale co bych pro mimi neudělala. A co kontryhelový čaj, nevíš? Má to taky pozitivní vliv? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.2.18 16:32

@kelynka děkuji :hug:…už se to odložilo 2×, tak už jsem celá nedočkavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 16:40

@labelinka Kontryhel je taky na sliznici. A ještě se doporučuje sklenka červeného vína. Já taky grepy nemusím, ale před všema KETama jsem do sebe cpala horem, dolem až se ze mě stal chodící grep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 17:01

@labelinka s tim kontryhelem se to zase nesmi moc prehanet. Budes mit ket v nativu nebo budes lepit naplasti? Mne treba kontryhel pomohl se sliznici, ale brzdil rust folikulu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.2.18 17:19

@kelynka nativ…takze ho radsi nepit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 17:22

@labelinka muzes ale ne moc, staci jeden hrnek pul litrovy denne. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.2.18 17:49

Ano, mám ještě jeden mražáček ale hrozně se o něj bojím- co když opět selžu a ani neotěhotním a nedám se pak už znovu psychicky dohromady (propukly mi úzkosti) a bude konec?
Proto chce manžel mkusit (nebo zjistit možnosti) jiného formy mateřství- začátkem března to konzultovat do Repromedy a v půlce s případnou nm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.