Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Dnesni hCG 1800,doktor říkal ze to vypadá na prosperující tehotenstvi, ze i dutinka roste v deloze, ale ze to teda nechape, ze to vypadá jako kdybych otěhotněla později než jsem mela a ze to není možné. Je jeste možné mimodelozni, ze se stává ze ta dutinka v deloze doprovází i mimodelozni. Takze v úterý znovu kontrola.
@Tralalajda to musí být hrozné pořád takový stres…ale věřím, že je to určitě v pořádku
držím palce ![]()
Ahoj holky, tak já jsem dnes konečně dostala ms, na kterou jsem čekala jako na smilování
Takže za 11 - 12 dní kontrola a na konci měsíce snad budu mít taky embryjko v sobě
pojedu cyklus v nativu, tak snad naroste sliznice a bude vše v pořádku. ![]()
@Tralalajda jedine, ze jsi otehotnela prirozene ne? Vse je mozne
Budu dal drzet pesti ![]()
@labelinka to je super zprava
Tak uz i ty budes mit brzy miminko u sebe
… Drzim pesti, at je vse nachystane ![]()
@labelinka Taková radost z MS…:mrgreen: Bašti čerstvé grepy a budu držet palce ať je sliznice pěkně nachystaná. ![]()
@Potkyš to jsem si taky říkala
vzdycky jsem ji obrecela a teď už jsem se jí nemohla dočkat, protože tentokrát to znamená blíže k úspěchu s našima blastičkama
grepy nesnáším, ale co bych pro mimi neudělala. A co kontryhelový čaj, nevíš? Má to taky pozitivní vliv? ![]()
@kelynka děkuji
…už se to odložilo 2×, tak už jsem celá nedočkavá ![]()
@labelinka Kontryhel je taky na sliznici. A ještě se doporučuje sklenka červeného vína. Já taky grepy nemusím, ale před všema KETama jsem do sebe cpala horem, dolem až se ze mě stal chodící grep…
@labelinka s tim kontryhelem se to zase nesmi moc prehanet. Budes mit ket v nativu nebo budes lepit naplasti? Mne treba kontryhel pomohl se sliznici, ale brzdil rust folikulu ![]()
@labelinka muzes ale ne moc, staci jeden hrnek pul litrovy denne. Drzim pesti ![]()
Ano, mám ještě jeden mražáček ale hrozně se o něj bojím- co když opět selžu a ani neotěhotním a nedám se pak už znovu psychicky dohromady (propukly mi úzkosti) a bude konec?
Proto chce manžel mkusit (nebo zjistit možnosti) jiného formy mateřství- začátkem března to konzultovat do Repromedy a v půlce s případnou nm.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.