Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš u dvou tehu uz jsem 7den mela, takze jsem smirena… Nastesti nejsem typ co se z toho hrouti
… Do dalsiho pujdeme az po lete, chtela bych si s malou uzit leto
Ale dekuji za utechu ![]()
@kelynka jeste vydrž, jak jsem ti psala.8 den nic a 10 den jsem mela //.Jeste ver. ![]()
@Tralalajda hmmm uvidime
, ale tim, ze uz jsem u predchozich pokusech mela 7den hezkeho ducha tezko se da verit… Ale jsi hodna, dekuji ![]()
@kelynka Ja u prvního ketu mela krasne // čárky 8 den a dalsi den uz nic. Takze pokaždé to muže byt jiné.
Holky, dnes jsem byla v repro a je tam nový doktor. Byla jsem na uz u Tokarevy, tak mu jako říkala co a jak. No ale nechtělo se mi před ním ptát, jestli jich tam bude tolik nebo někdo odchází. Tak jsem zvědavá…
@solat ja jsem uz v prosinci slysela, ze ma odchazet Hromadova, tak ze by to byla pravda?
Psala jsem ji navic v sobotu email a neodpovedela ![]()
@labelinka Holky, to nevím…ale já jdu k Hromadové v pondělí a na emaily mi odepisuje ![]()
No hlavně ať neodchází Tokareva a Kafka. Ještě by to mohlo být místo té nové doktorky, třeba se neosvědčila… v pondělí se zeptám ![]()
@labelinka byla minuly týden na horách…tak toho má asi teď moc…určitě odepíše ![]()
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím. V pondělí 12.2. se nám narodila holčička
Tak posílám pozdravy a hodně štěstí těm, co čekají na test nebo transfer.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.