1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
11.3.18 15:06

@solat Ahoj držím vše co mám. Ať se zmrzlinka zavrtá a už nepustí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.3.18 15:07
@Anonymní píše:
Děvcata tusim ze tahle debata tu uz probehla, ale prece jen se vas chci zeptat, po transferu lezet nebo normalne do prace… dekuji :srdce:

Záleží jakou máš práci a jak se cítíš. Já byla 3× doma a nevyšlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.3.18 20:34
@Anonymní píše:
Děvcata tusim ze tahle debata tu uz probehla, ale prece jen se vas chci zeptat, po transferu lezet nebo normalne do prace… dekuji :srdce: [/citace
Já byla na transferu dnes a zítra jdu do práce.
@Potkyš děkuji mockrát :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.3.18 14:25

Holky, v kolik hodin vás pouštěli domů po OPU? Začínám stimulovat a opu mi zřejmě vychází na den, kdy budu mít poradu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
14.3.18 15:42

@luc86 já už si to teda vůbec nepamatuju, protože už je to docela dlouho, ale řekla bych, že třeba dvě hodky jsem tam byla. Ono záleží v kolik budeš na řadě. A mě teda docela bolelo břicho, představa, že mám jít do práce, no nevím… ale zkus se s němá domluvit, třeba tě naplánují, jak budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.3.18 16:15

Já přišla v 8 hodin a šla jsem na řadu třetí. Po opu jsem byla v pohodě ani se mi nechtělo dospat se z narkózy. Dvakrát mi zkontrolovaly tlak a řekly, že jestli se cítím dobře, tak můžu jít. Ještě jsme čekali v čekárně na výsledky opu. @luc86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
14.3.18 17:09

@Potkyš takže třeba odchod kolem 10-11?
@solat snad to bude jiný den, ale při mém štěstí 8) chci být připravena na vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.3.18 17:52

Jo ten čas by tak odpovídal. @luc86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
15.3.18 10:05
@solat píše:
Tak už mám mrazáčka u sebe, vše proběhlo bez komplikací, tak snad už to tentokrát vyjde. Na krev jdu 26., snad do té doby nezešílím :).

držím pěsti, ať vám to vyjde :kytka: Za chvilku tu máme jaro, to se bude krásně těhotnět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
15.3.18 10:12

@luc86 měla jsem to podobně jako holky, já byla ráda, že můžu být po OPU doma, protože mě bolelo břicho a úlevová poloha byla, chodit v předklonu, jít na WC bylo taky za trest ato si myslím, že vydržím hodně, nechci tě ale nijak strašit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
15.3.18 17:17

@Mellisa 012 Nakonec bude opu dřív, zřejmě od dva dny než meeting, takže dobrý :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
15.3.18 20:18

@luc86 tak ať to vyjde podle tvých představ :palec: a máš co nejvíc kvalitních vajíček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.3.18 09:47
@kelynka píše:
@fruperka mooooc gratuluji k holcice a preji hlavne hodne zdravi :srdce: :hug: :andel:

Moc děkuji :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.3.18 06:45

Devcata dostal tu nekdo estrofen 3× denne :nevim: byly nejake problemy? Kdyz ctu pribalovy letak, tak jsem celkem zdesena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.3.18 06:57

@Ligistia já mám 2×, co tam píšou? Já to radši ani nečtu 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.