Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@solat Ahoj držím vše co mám. Ať se zmrzlinka zavrtá a už nepustí. ![]()
@Anonymní píše:
Děvcata tusim ze tahle debata tu uz probehla, ale prece jen se vas chci zeptat, po transferu lezet nebo normalne do prace… dekuji
Záleží jakou máš práci a jak se cítíš. Já byla 3× doma a nevyšlo to…
@Anonymní píše:
Děvcata tusim ze tahle debata tu uz probehla, ale prece jen se vas chci zeptat, po transferu lezet nebo normalne do prace… dekuji[/citace
Já byla na transferu dnes a zítra jdu do práce.
@Potkyš děkuji mockrát
Holky, v kolik hodin vás pouštěli domů po OPU? Začínám stimulovat a opu mi zřejmě vychází na den, kdy budu mít poradu ![]()
@luc86 já už si to teda vůbec nepamatuju, protože už je to docela dlouho, ale řekla bych, že třeba dvě hodky jsem tam byla. Ono záleží v kolik budeš na řadě. A mě teda docela bolelo břicho, představa, že mám jít do práce, no nevím… ale zkus se s němá domluvit, třeba tě naplánují, jak budeš potřebovat.
Já přišla v 8 hodin a šla jsem na řadu třetí. Po opu jsem byla v pohodě ani se mi nechtělo dospat se z narkózy. Dvakrát mi zkontrolovaly tlak a řekly, že jestli se cítím dobře, tak můžu jít. Ještě jsme čekali v čekárně na výsledky opu. @luc86
@Potkyš takže třeba odchod kolem 10-11?
@solat snad to bude jiný den, ale při mém štěstí
chci být připravena na vše
@solat píše:
Tak už mám mrazáčka u sebe, vše proběhlo bez komplikací, tak snad už to tentokrát vyjde. Na krev jdu 26., snad do té doby nezešílím.
držím pěsti, ať vám to vyjde
Za chvilku tu máme jaro, to se bude krásně těhotnět ![]()
@luc86 měla jsem to podobně jako holky, já byla ráda, že můžu být po OPU doma, protože mě bolelo břicho a úlevová poloha byla, chodit v předklonu, jít na WC bylo taky za trest ato si myslím, že vydržím hodně, nechci tě ale nijak strašit ![]()
@Mellisa 012 Nakonec bude opu dřív, zřejmě od dva dny než meeting, takže dobrý
děkuji
@luc86 tak ať to vyjde podle tvých představ
a máš co nejvíc kvalitních vajíček ![]()
Devcata dostal tu nekdo estrofen 3× denne
byly nejake problemy? Kdyz ctu pribalovy letak, tak jsem celkem zdesena ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.