1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
2.4.18 10:11

@Ligistia Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.4.18 10:47

@Ewangelle dekuju moc urcite dam vedet jak to dopadne… chtela bych se jeste zeptat po ket jsou nejaka doporuceni co jist, pit pripadne delat aby clovek zvysil sance o uchyceni? nebo je to jedno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.4.18 11:55

@Ligistia Je to jedno. Samozřejmě by jsi se měla trochu šetřit, netahat nic těžkého, nepít alkohol, nekouřit, nejíst plísňové sýry, vyhnout se syrovému masu (prostě jako u všech těhotenství).

Pokud se to má podařit, podaří se a zase naopak, pokud tam je něco špatně, nepomůže ani těch 14 dní ležet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.18 15:11

@Ligistia taky drzim palce. Zacina jaro, tak to urcite bude ok. Slunicko a pozitivni mysleni delaji zazraky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.4.18 16:05

@pajinkapajinka ano embrijko bylo nazvano velikonocnim vejcem :dance: :lol: to by bylo aby to nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
2.4.18 16:13

@Ligistia držím pěsti :srdce: já jsem měla et v sobotu a taky doufáme v zázrak. Holky které jste měly akupunkturu, s těma jehlama jste si umyvaly vlasy normálně nebo nějak šetrněji, aby se náplasti neodlepily? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.4.18 16:28

@luc86 Myla jsem si je normálně. Jen jsem při sušení ručníkem dávala pozor, abych se nedotkla ucha, protože to zabolelo. Mě držely všechny náplasti dobře a žádná se neodlepila. Jen až jsem si je všechny vyndala, tak jsem si pořádně to ucho umyla, bylo pěkně špinavé… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.4.18 16:33

@luc86 ja jsem se celkem zalekla hned po ketu jsem zacla tak kasla az se bojim jestli embrijko neuteklo, ale bylo mi receno ze je to jak dva chleby s maslem takze by to nemelo jen tak utyct… tak snad tomu tak bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
2.4.18 18:25

@Ligistia to bude v pořádku a zavrtá se tam. jinak já jím ananas, beru fertipronu a tčm od akupunktury a nejím to co psala @Ewangelle ale 1dcl červenýho vína si večer klidně dám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.18 19:41

Holky, ja hned druhy den po transferu sla do prace, doma jsem normalne fungovala s prvnim synem, jen jsem se snazila neprochladnout, nic prilis tezkeho netahat, cemuz se ale v práci nedalo uplne vzdycky vyhnout, a nemela jsem sex. A zatim to vypadá, ze to vyslo, jsem v sedmem tydnu a zatim bez větších komplikaci. Proste jestli se mimi zakousne nebo ne, to se asi moc ovlivnit neda a clovek si to doma nevylezi. Drzim vam moc palce! P. S. Ja mela ducha na testu uz 4.den po KET, ale to jsem si myslela, ze bude jeste ovitrelle, nebyl:)

• Citovat
  • Upravit
2.4.18 22:47

Ahoj! Všem držím pěstičky! :srdce: :srdce: :srdce:
Mám dotaz, potřebuji zjistit, jestli Vás na začátku vašeho snažení v RM někdo informoval o,,stratégovi´´? To znamená, že konzultující lékař na 1-schůzce je stratég a ten navrhne léčbu a dohlíží na to, a jestli Vám bylo přímo řečeno na rovinu, že na UZV se může a bude chodit k jiným, nebo na zákroky budete mít i jiného lékaře a že se na Vás můžou vystřídat i všichni 3-od konce roku 2017 i 4? My-já tyto informace neměla a 2 osoby z RM nám opakovaně tvrdí, že se o tom vždy informuje na začátku! K nám se to nedostalo, mám to zažité na vlastní kůži až ex post to vysvětlí a nepotřebuji to již! Jen mě zajímá -jestli Vás o tom někdo na začátku poučil? Děkuji, dělám průzkum ohledně informovanosti, protože mám pamět na celé věty, na hodnoty diktované sestrám, kdy se měřila celá děloha a tak, a tuto informaci můj mozek neměl- protože by mě připravil na to dopředu, že budu jak horká brambora…Moc Vám děkuji za jakékoliv informace. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.4.18 07:27

@gingerjana Ahoj, při první konzultaci mě neinformovali, že kontroly mohou probíhat u někoho jiného. Samotný transfer dělal ale vždycky ten stejný.
Nakonec jsem stejně přešla k Tokarevě a při objednávání i třeba na kontrolu říkám, že chci k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.4.18 07:29

@luc86 Tak to moc fandím, ať to výjde :kytka:

Já jdu příští středu na kontrolu a podání Intralipidu a určení, kdy bude transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.4.18 07:34

@gingerjana me o tom taky nikdo neinformoval, ze startu jsem mela kafku, transfer delala tokareva, take jsem cekala ze budu mit jednoho doktora, ale ve finale mi to je jedno hlavne aby vyslo to pro co tam jsem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 07:36

Mne teda o tomto taky nikdo neinformoval, ale vzhledem k tomu, ze jsem zacinala s Kafkou, ktery mi uplne nesedl, tak jsem rada, ze chodim i k jinym… Tokareva i Turcanova jsou moc prijemne obe, jednou jsem byla i u nejake bud nove anebo zaskakujici pani doktorky a ta byla taky fajn, jmeno mi ale neutkvelo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.