Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@gingerjana já teda od začátku do konce chodila k Hromadové. Jen opu mi dělala Turčanová ![]()
@Ewangelle jo, intralipid mám v sobě taky…budu držet pěsti na ket ![]()
Devcata ted vas plne chapu, neverila jsem tomu ze tohle dolehne i na me ktere je vicemene vse putna, ale jsem teprv 2 den po a uz bych testovala jak vztekla. ![]()
Ahojky holky, vím jaké to je- opravdu hlavně- když Vás navíc rozhodí a nestresujete se tím, kdy máte začít testovat, nebo že testujete dříve než máte -dají Vám zcela novou tvář nováčka na 24.návštěvu a šíleně to bolí, až máte pocit, že Vás zkouší, kolik toho snesete…
Držím pěstičky
![]()
Dobrý den všem, moc děkuji, že jste si každá našla čas a podala pravdivé informace, někdo se nás snaží opít rohlíkem…
![]()
Děkuji za info a přeji Vám jen to nejlepší
![]()
@Ligistia
Já teda nikdy neměla nutkání testovat už druhý den, vydržela jsem to do 9 dne, ale chápu tě… ![]()
@Ligistia Tak šup knížku do ruky a číst. Nebo si stáhni velkou zásobu filmů… ![]()
@Ligistia Při prvním jsem byla na těhotenských testech přímo závislá
Někdy od šestého dne jsem dělala každý den jeden a každým dnem byla víc a víc frustrovaná, že nic
Při druhém jsem proto dělala jen jeden (nebo možná žádný) a bylo mi lépe.
Každopádně dělej cokoliv, co tě uklidní a pomůže být psychicky co nejvíc v klidu.
@Ewangelle ja to spis opravdu udelala z nudy, ale tech par dalsich dnu se vydrzet da…prece jen co uz je tyden ve srovnani s roky snahy… to uz je chvilkau
ale urcite dam pak vedet jak jsem dopadla ![]()
Tak devcatka jak jsem na tom… jsem 6 den po.. dušík zatím žádný, ale beru to s rezervou ze je brzo… jediny co mam jsou po celou dobu ms bolesti v prestavkach, prsa nenatekla ani neboli, tak snad se neco deje a je to na dobre ceste…
![]()
@Ligistia Správně píšeš, je ještě brzy
Já se po každém KETu cítila jinak, poprvé mi natekla prsa tak, že jsem nemohla ani ležet na břiše ![]()
@Ligistia držím moc palce, ať to vyjde. A moc netestuj, ať se zbytečně nenervuješ ![]()
Akorat mam problem s naplastma nejak mi nechcou drzet
rano jsem si 4 nalepila a ted jsem si vsimla ze 1 se ztratila a ostatni se taky odlepujou
asi si pozadam zase o pilule… nebo mate nektera radu jak je na sobe udrzet?
@Ligistia já jsem si je lepila vždycky večer po sprše, abych byla „odmastěná“. A musela jsem je lepit jen na břicho, jinak jsem s tím taky bojovala. Ale mně se začínaly odlepovat až tak třetí den. Já jsem je nesnášela. Třeba ti poradí @Ewangelle taky myslím lepí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.