1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
8.4.18 17:01

@solat Už jsme si poradily :) Na podbřisek večer po sprše je to nejlepší. Lepím je tak dlouho, že už mi to ani nepříjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.4.18 17:38
@solat píše:
@Ligistia já jsem si je lepila vždycky večer po sprše, abych byla „odmastěná“. A musela jsem je lepit jen na břicho, jinak jsem s tím taky bojovala. Ale mně se začínaly odlepovat až tak třetí den. Já jsem je nesnášela. Třeba ti poradí @Ewangelle taky myslím lepí.

Dekuji uz jsem to s ni probrala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.18 22:02

Ahoj, ano minimálně 1 náplast ze 2 se již 2.den odlepí- v mém případě, když je jinde než na břiše…jen jsem pořád nepochopila, že jsou to náplastě na 7 dní a máme je lepit co 4d.,když výrobce garantuje 7 d. uvolňování stejné dávky hormonu (ale asi je to v rámci-,, pro jistotu ´´, nebo v rámci nějaké kumulatív. dávky? -fakt jsem se nedopátrala) ani v zahranič. článcích a ani v ČR není nějaké oficiálně vyjádření ke Climaře jen 1× článek o podpoře gravidity po IVF, že se používají v našich případech… v rámci IVF, oficiálně je to v rámci léčby menopauzy…ale jo ´- když je potřeba dostat estradiol do ženy, tak je to taká možnost nebo ty tablety i když to oficiálně není pro danou léčbu, či oficiální podporu v těhotenství na rozdíl od Crinone nebo Utrogestanu, asi to chce ještě čas… proto si to plně hradíme. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
451
10.4.18 17:28
@solat píše:
@Ligistia držím moc palce, ať to vyjde. A moc netestuj, ať se zbytečně nenervuješ :hug:

Nejde ani tak o nervy, ale o celkový smutek v duši, takovy ten prazdny pocit na nic… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
10.4.18 17:56

@Ligistia uz jsi testovala znova? Kolik jsi dnes 9dp ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.4.18 19:58

@luc86 jsem 8 den po, dnes jsem delala test a zatim nic :( zacinam to pomalu odpiskavat, zadne stavy naznaku tehu nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
10.4.18 20:04

@Ligistia tak náznaky mít nemusíš…já jsem 10 dp et a nic mi taky není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.4.18 20:06

@luc86 a testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
10.4.18 20:11

@Ligistia jj já ho pozitivní mám…proto ale píšu, že se „těhotně“ vůbec cítit nemusíš…mě jen bolí břicho jako při ms. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.18 23:24

Holky je to hodne variabilní, do 10.dne se nedoporučuje testovat, můj případ 10.den minimálni duch, 12.d. slabý duch, 13.d. večer test pozitivní, již jsem byla pár dní po očekávané MS a nepřišla, tak jsem začala testovat až 10.d. A to jsem u toho řešila jiné záležitosti související s KET…, tak strach byl velký…a ano tu a tam nějaký tlak dolů a pálila mě žáha… :srdce: :) :kytka: ano, jsou to doopravdy nervy a kdo to nezažil -nepochopí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11.4.18 12:47

Uz jsem to tu nekolikrat zminovala. Mam z repromedy 23 mesicni dvojcatka holcicky - po ket. 8 a 9 den jsem testila a nic. 13 ty den test pozitivni. Holky opravdu se zaverama vyckejte. Ikdyz je to tezke. Vim to ze sve zkusenosti. Vsem preju // carky a posleze zdrave miminka. ❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.4.18 16:12

Devcata je to tam :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.4.18 16:32

@Ligistia :potlesk: Krásná čárka. Tak ať vše pokračuje bez problémů až do toho nejkrásnějšího konce :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.4.18 17:03

Super, gratuluju. :palec: @Ligistia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
12.4.18 17:28

@Ligistia super, já ti říkala, že ty z otehotnět jsou k ničemu :palec: já dnes byla na hcg, mám 215. Tak doufám, že v pondělí bude aspoň 600 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.