Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@solat Už jsme si poradily
Na podbřisek večer po sprše je to nejlepší. Lepím je tak dlouho, že už mi to ani nepříjde ![]()
@solat píše:
@Ligistia já jsem si je lepila vždycky večer po sprše, abych byla „odmastěná“. A musela jsem je lepit jen na břicho, jinak jsem s tím taky bojovala. Ale mně se začínaly odlepovat až tak třetí den. Já jsem je nesnášela. Třeba ti poradí @Ewangelle taky myslím lepí.
Dekuji uz jsem to s ni probrala ![]()
Ahoj, ano minimálně 1 náplast ze 2 se již 2.den odlepí- v mém případě, když je jinde než na břiše…jen jsem pořád nepochopila, že jsou to náplastě na 7 dní a máme je lepit co 4d.,když výrobce garantuje 7 d. uvolňování stejné dávky hormonu (ale asi je to v rámci-,, pro jistotu ´´, nebo v rámci nějaké kumulatív. dávky? -fakt jsem se nedopátrala) ani v zahranič. článcích a ani v ČR není nějaké oficiálně vyjádření ke Climaře jen 1× článek o podpoře gravidity po IVF, že se používají v našich případech… v rámci IVF, oficiálně je to v rámci léčby menopauzy…ale jo ´- když je potřeba dostat estradiol do ženy, tak je to taká možnost nebo ty tablety i když to oficiálně není pro danou léčbu, či oficiální podporu v těhotenství na rozdíl od Crinone nebo Utrogestanu, asi to chce ještě čas… proto si to plně hradíme. ![]()
@solat píše:
@Ligistia držím moc palce, ať to vyjde. A moc netestuj, ať se zbytečně nenervuješ
Nejde ani tak o nervy, ale o celkový smutek v duši, takovy ten prazdny pocit na nic… ![]()
@luc86 jsem 8 den po, dnes jsem delala test a zatim nic
zacinam to pomalu odpiskavat, zadne stavy naznaku tehu nemam ![]()
@Ligistia tak náznaky mít nemusíš…já jsem 10 dp et a nic mi taky není…
@Ligistia jj já ho pozitivní mám…proto ale píšu, že se „těhotně“ vůbec cítit nemusíš…mě jen bolí břicho jako při ms. Jinak nic.
Holky je to hodne variabilní, do 10.dne se nedoporučuje testovat, můj případ 10.den minimálni duch, 12.d. slabý duch, 13.d. večer test pozitivní, již jsem byla pár dní po očekávané MS a nepřišla, tak jsem začala testovat až 10.d. A to jsem u toho řešila jiné záležitosti související s KET…, tak strach byl velký…a ano tu a tam nějaký tlak dolů a pálila mě žáha…
ano, jsou to doopravdy nervy a kdo to nezažil -nepochopí ![]()
Uz jsem to tu nekolikrat zminovala. Mam z repromedy 23 mesicni dvojcatka holcicky - po ket. 8 a 9 den jsem testila a nic. 13 ty den test pozitivni. Holky opravdu se zaverama vyckejte. Ikdyz je to tezke. Vim to ze sve zkusenosti. Vsem preju // carky a posleze zdrave miminka. ❤
@Ligistia
Krásná čárka. Tak ať vše pokračuje bez problémů až do toho nejkrásnějšího konce
![]()
@Ligistia super, já ti říkala, že ty z otehotnět jsou k ničemu
já dnes byla na hcg, mám 215. Tak doufám, že v pondělí bude aspoň 600 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.