Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Devcata tak na mrskut na me myslete…
budu doufat ze je mudr. Tokareva dobra zavadecka ![]()
@Potkyš dekuji za tve obetave palce
uz by to tady chtelo zase nejakou tu radostnou vlastovku
![]()
@Ligistia taky držím palce.
Já jsem dnes po opu. Mám jen 2 vejce a jedno snad ještě dnes dozraje…tak uvidíme co z toho bude
@luc86 píše:
@Potkyš hlavně aby alespoň jedno vydrželo k et
Drzim moc pesti… kazde embrijko k dobru se pocita ![]()
@anyway007 mně ju doporučila moje gynekoložka (no spíš ju protlačovala) a hlavně tam dělala sestru moje kamarádka, tak proto jsem šla tam. Takže s tím ti asi nepomůžu.
@anyway007 Mně ji doporučila gynekoložka (funguje jako jejich odloučené pracoviště) a pak se nám při první návštěvě líbil přístup, možnosti (genetika přímo v místě atd.) i prostředí
Cenově si myslím, že jsou na tom všechna centra podobně.
Devcata je to normalni? Dlabu estrofen 3× denne uz tyden a jsen strasne opuchla, prijde mi ze zadrzuju co muzu. Nepatrim zrovna mezi strizliky, ale ted vypadam opravdu jak koule…
je to tema praskama? Mela jste nejaka s estrofenem podobnou zkusenost?
@Ligistia Já se z Utrogestanu nafouknu na břiše jak balón a z Climary (to samé co Estrofen) oteču hlavně v nohách a obličeji. Je to svinstvo, ale co člověk nadělá ![]()
@Ewangelle to je presne ono.. dekuju moc za odpoved aspon vim ze je to „normalni“ uz jsem se lekla buh vi co se mnou je
uz at je to za mnou pomalu nedopnu gate
a po vysazeni tech sracek se pak clovek vrati do normalu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.