Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to já jsem snad konečně připravena???
Příspěvek upraven 23.03.18 v 17:18
@solat tohle uz prestava byt vtipny ![]()
Příspěvek upraven 23.03.18 v 15:33
@Potkyš opraveno
stim puvodnim vyrazem to melo dusi
jde videt ze podvedomi uz ma na tenhle kolobeh taky svuj nazor ![]()
Ale dívám se na to pozitivně, i Tokareva říkala, že s takovou přípravou to už “musí vyjít”
@Potkyš jak válčíš ty? Jste stále v Repromedě?
Ne ne přešla jsem do jiného centra. Nový doktor mi dělal testy a vyšel mi hrozně vysoký prolaktin. Vzali mi znovu krev a v pondělí budu volat na výsledky.
@Potkyš a na tohle v repromede neprisli?
co to pro tebe ted znamena?
S takhle vysokým prolaktinem se nedá otěhotnět… Dostanu léky na snížení a pak můžu začít stimulovat. V repromede jsem měla před stimulaci prolaktin jen lehce zvýšený. Nikoho nenapadlo po nepodarenych ketech mi zkontrolovat hp. @Ligistia
Ahojky, a to si neměla Dostinex aspoň minim. dávku při lehce zvýšených hodnotách, nebo kontrolní odběr po nějakém čase před KET?. A jak dlouho si tam chodila, že se Ti to tak zvedlo, já si myslím, že za to může i stres a kde jinde a jindy máme tolik stresu, když né při IVF…jen každé zazvonění telefonátu, nebo každý výsledek, nebo jen konzultace po OPU zvedne tlak a srdeč. frekvenci, pak se má člověk vrátit do běžného života a neklepat se…Dali mi Dostinex prakticky od začátku, když se vědělo, že je hodnota více než 2×, a to jsem po 1/2 přešla na 1/4-drží to docela dobře hladinku, po 1mes. užívání byl kontrolní odběr prakticky prolaktin něco málo přes 100,zcela v normě a pak před KET po 7měs. pravidel. návštěv je napadlo to zopakovat, ale bylo to pořád jen do 200,v normě, neboj, když nasadí lék, tak to rychle spadne dolů… hodně sil, půjde to již lépe rozhodně musí, ![]()
@koberecek Nebrala jsem žádné léky. HP jsem měla dělaný vloni v květnu. Nikoho nenapadlo mi udělat nový HP při nevydařených Ketech. Jen jsem před třetím ketem dostala intralipid. Naštěstí doktor v novém centru udělal nový HP. Hned při první konzultaci se divil, po přečtení všech výsledků z předešlého centra, že mi nedali žádné léky. Teď už to určitě vyjde… cítím to v kostech… ![]()
Holky, prosím vás, co vás přesvědčilo vybrat Repromedu? Rozhoduju se mezi dvěma CARy a zatím nevím. A finančně je to jak cca? Na konzultaci jdu k prim. Veselému. Díky moc
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.