Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda juj krasne zpravy
. Tak gratuluju k
maminko a preju krasne tehotenstvi a zdraveho chlapecka ![]()
@Tralalajda Moc gratuluji, ať chlapeček krásně roste a prospívá ![]()
Ahojky, moc moc gratuluji
, já už mám taky doma Štěpánka po měsíci v inkubátoru.
@Marcya velikáááááá gratulace
přeji Míšánkovi všechno nejlepší do života
!
@Tralalajda to jsou skvělé zprávy
jsem ráda, že se ti daří
! Přes všechny ty prognozy a sejčkování s mimoděložním
Jak to teda bylo, otěhotněla jsi později
?
@Pindrušenka píše:
Ahojky, moc moc gratuluji![]()
, já už mám taky doma Štěpánka po měsíci v inkubátoru.
paráda, užívejte si to, rodinko
![]()
@Mellisa 012 děkuji, byli to nervy. Je to zvláštní, protoze uz velikostne odpovídá týdnům. Tak nevim co to bylo. ![]()
@Tralalajda tak je asi lepší po tom nepátrat, nejdůležitější je, že je všechno v pořádku a prcek dobře prospívá
To byl tvůj třetí mrazáček, že?
@Mellisa 012 Mas pravdu.
Ano, byl to 3 mrazacek, změna byla v tom ze jsem si píchala Fraxiparin.
@Pindrušenka tak jste to společně zvládli. Tak teď už bude určitě všechno ok a budete si doma užívat ![]()
@kelynka mela jsem zvýšené testy na hemofilii. A to můžeš způsobovat ze se sliznice špatně prokrvuje a embryo se nemůže uhnizdit.
Ahoj holky, po čtyřech cyklech, kdy mi nebyl doporučen KET jdem příští týden konečně na to:-) Moc se těším, ale samozřejmě se bojím dělat si předem moc velké naděje.
Mám na vás několik dotazů - chodily jste hned po KET do práce? Já budu chodit, doma bych se asi zbláznila. Na druhou stranu ve mně hlodá, abych si pak nevyčítala, kdyby to nevyšlo…V práci mám docela stres.
A další dotaz, pokud jste měly embryjka na PGD, řekli vám, jestli vám zavádějí chlapečka anebo holčičku? Já bych to asi nechtěla vědět hned, ale kdyby to náhodou vyšlo, tak jestli se jim dá zavolat a budou to vědět:-)Díky moc a přeju hodně štěstí:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.