1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.2.18 14:20

@Tralalajda juj krasne zpravy :palec:. Tak gratuluju k :srdce: maminko a preju krasne tehotenstvi a zdraveho chlapecka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.2.18 14:34

@Tralalajda Moc gratuluji, ať chlapeček krásně roste a prospívá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.2.18 17:36

Ahojky, moc moc gratuluji :hug: :hug:, já už mám taky doma Štěpánka po měsíci v inkubátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.2.18 17:41

@Pindrušenka Gratuluju, už jste konečně všichni spolu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.2.18 09:12

@Marcya velikáááááá gratulace :dance: :hug: přeji Míšánkovi všechno nejlepší do života :kytka:!
@Tralalajda to jsou skvělé zprávy :pankac: :hug: jsem ráda, že se ti daří :hug:! Přes všechny ty prognozy a sejčkování s mimoděložním :roll: Jak to teda bylo, otěhotněla jsi později :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.2.18 09:14
@Pindrušenka píše:
Ahojky, moc moc gratuluji :hug: :hug:, já už mám taky doma Štěpánka po měsíci v inkubátoru.

paráda, užívejte si to, rodinko :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.2.18 09:34

@Mellisa 012 děkuji, byli to nervy. Je to zvláštní, protoze uz velikostne odpovídá týdnům. Tak nevim co to bylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.2.18 11:08

@Tralalajda tak je asi lepší po tom nepátrat, nejdůležitější je, že je všechno v pořádku a prcek dobře prospívá :andel: :dance: To byl tvůj třetí mrazáček, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.2.18 11:16

@Mellisa 012 Mas pravdu. :) Ano, byl to 3 mrazacek, změna byla v tom ze jsem si píchala Fraxiparin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.2.18 12:18

@Pindrušenka tak jste to společně zvládli. Tak teď už bude určitě všechno ok a budete si doma užívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.2.18 12:41

@Tralalajda a ten fraxiparin ti dali z jakeho duvodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.2.18 12:52

@kelynka mela jsem zvýšené testy na hemofilii. A to můžeš způsobovat ze se sliznice špatně prokrvuje a embryo se nemůže uhnizdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.2.18 16:05

@Tralalajda a ty testy ti delali v repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.2.18 16:20

@kelynka ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.3.18 19:41

Ahoj holky, po čtyřech cyklech, kdy mi nebyl doporučen KET jdem příští týden konečně na to:-) Moc se těším, ale samozřejmě se bojím dělat si předem moc velké naděje.
Mám na vás několik dotazů - chodily jste hned po KET do práce? Já budu chodit, doma bych se asi zbláznila. Na druhou stranu ve mně hlodá, abych si pak nevyčítala, kdyby to nevyšlo…V práci mám docela stres.
A další dotaz, pokud jste měly embryjka na PGD, řekli vám, jestli vám zavádějí chlapečka anebo holčičku? Já bych to asi nechtěla vědět hned, ale kdyby to náhodou vyšlo, tak jestli se jim dá zavolat a budou to vědět:-)Díky moc a přeju hodně štěstí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.