Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš totez si rikam, ale uz jsem vzdycky takovy kousek pred cilem a vzdycky se to kvuli necemu odsune… ![]()
@labelinka píše:
Holky, asi jsem dostala zanet mocakunevim, co delat, kdyz pujdu k Dr. beztak dostanu ATB a KET se zase odlozi…nemate s tim nekdo zkusenost?
Me vzdycky zabral urologicky caj, vypila jsem ho fakt hodne, klidne litr, dva. Vyhla jsem se tak parkrat Antibiotikam. Akorat nevim, jestli se to muze pred KET, ale snad ano.
Brusinky mi nezabraly nikdy. Drzim palce.
@labelinka budu na tebe myslet, aby zanet odesel a mohla jsi jit konecne na ket
Snad to neovlivni rust sliznice a folikulu. Drz se ![]()
Díky holky ![]()
@kelynka Děkuji, přijde mi to fakt už nekonečné…v prosinci jsem byla natěšená, že budu mít embryjko v sobě, je půlka února a já nic…kdyby se to odložilo, půjdu až na konci března. Doufám, že se tělo umoudří a zvládne to.
@labelinka já mám dobrou zkušenost s kapkami Rowatinex, ale jak je to se složením a užíváním před ketem, to netuším. Držím palce, ať je dobře a klapne to.
@labelinka to verim, to cekani je nejhorsi
… Ale jak sie rika… Kdo si pocka, ten se docka ![]()
@solat ty snad doma myslím mám…zapomněla jsem ně ně…jdu hledat. Díky. ![]()
@solat našla jsem je…píšou, že by se neměly užívat jen v prvních 3 měsících těhotenství, takže moc škodlivé asi nebudou. Určitě lepší než antibiotika. KET bude až za 2 týdny nejdříve, takže to zkusím. Lepší než to nechat rozjet.
Ja se ted dopuju vsim moznym rybim tukem, listovkou a dalsima vitaminama aby na me nejakej bacil neskocil a mohla jit hned v terminu, kdyz vas tak ctu jak se to kvuli nemocem oddaluje je to des
Ale chapu ze to tak musi byt…, ale kdyz on je clovek taaaaak natesenej
a hlavne cim se to blizi tak zacinam mit nocni mury, ale takovy psycho zivy ze mi embrijka ztratili, vylili a k tomu ze dalsi ze me nevydolujou… jako psycho hadra. Mela jste taky nejaka takove desne sny ![]()
@kelynka prosim, jak vysoke jsi mela hodnoty, kvuli kterym ti nevysel ET? Ja dnes byla na endokrinologii a zase hruza
Pred pulrokem jsem mela hodnotu TSH 2 a ted skoro 9
Takze to vypada, ze to budu muset zase odlozit.
@labelinka mela hodnotu nad 5, s takovou hodnotou opravdu neotehotnis
… A ft4 jsi mela kolik? Uzivas nejake leky?
@kelynka ft4 12,6. Beru Euthyrox 5× tydne 50 a 2× 75. Ted mi to zvedla na 75 kazdy den a za 3 mesice na kontrolu ![]()
@kelynka stve me, ze v Repromede mi neudelali zadny odberu na tu stitnou zlazu, kdyz se pry pod kontrolou…jenze tam se chodi co pul roku a jak je videt pulrok udela strasne moc…je mi z toho na nic.
@labelinka pockej to ted budes cekat tri mesice?
Tak to se divim, ze ti to v repromede nechteli udelat. Mne normalne vzali krev na stitnou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.