Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda jak se máte s prckem po kontrole
?? Doufám, že kontrola dopadla na výbornou ![]()
Já dnes 5 DC, měla jsem se objednat na ultrazvuk před KET, ale chytla se mě potvůrka viroza, tak jsem se radši ani neobjednávala a pro posledního mrazáčka půjdu další měsíc. Mám napsanou infuzi intralipidu, tak jsem zvědavá.
@Mellisa 012 Intralipid jsem měla taky a prd. Tak tobě držím palce ať ti pomůže. ![]()
@Mellisa 012 včera tam byl dr. Kafka a říkal ze hCG hodne narostla, v pátek bylo 88 a včera 420, prý ale jeste nemůže vyloučit mimodelozni, na UTZ jeste nic nebylo vidět při této hodnotě, zitra jdu znovu a mam teda děsný nervy.Je lepší ze pockas až se uzdravis. Holky, pokud se to povede a bude prcek tam kde ma, tak vám nápisu co jsem tentokrat mela jiného a možná, možná to bylo tím.
@Potkyš děkuji
,kéž by pomohl. Myslím, že neví, co se mnou,…Já si na tebe právě hned vzpomněla, když mě ho nabízeli
A co ty? Jak jsi se rozhodla, půjdeš teda jinam?
@Tralalajda budu držet pěsti, ať je pěkně zabydleno a na správným místě
Musí to být teda nervy, tak ať je vše v pořádku ![]()
@Mellisa 012 Za 14 dní jsem objednaná do jiného CAR a uvidím.
@Potkyš píše:
@Mellisa 012 Za 14 dní jsem objednaná do jiného CAR a uvidím.
Ahoj, kam se chystas? Ja mam za sebou uvodni konzultaci s Tokarevou a chystam se este omrknout Helios…
@kelynka děkuji,hCG 850,ale porat nic nejde vidět. Dr. Kafka něco zahlédl v deloze o velikosti 1,5 mm, ale říkal ze mi nechce dělat plane naděje, takže další kontrola v pátek. ![]()
@Tralalajda hcg ti krásně stoupá. Na utz je to vidět od 1000j. Takže kliiid, mimčo je tam kde má být a vše je v pořádku.
Žádný stes a užívej těhotenství. ![]()
@Potkyš stoupá pekne, ale Kafka říkal ze pořad nemůže vyloučit mimodelozni, prý až uvidím embryo v deloze.Bylo na něm vidět ze sám s toho byl špatnej, prý je mu líto ze mi to nemůže jeste potvrdit a ze ví ze je to o nervy.
@Tralalajda Vem si, že při „normálním“ otěhotnění si doktoři zvou nejdřív za 3 týdny po vynechání ms, aby něco už bylo vidět a zbytečně neplašili. V RM dělají utz zbytečně brzo.
Tak jsme zpět z teplých krajin, kde bylo super a na nějaké potíže si člověk ani nevzpomněl
teď je bohužel zase doba to celé posunout dál, 5.3. máme s Tokarevou termín a rozhodli jsme se s ní probrat kromě jiného i možnost náhradního mateřství… tak jsem hodně zvědavá
![]()
Příspěvek upraven 07.02.18 v 17:02
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.