Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě se to po opu taky loudalo. Ket byl až 26DC. Tokareva to tenkrát chtěla odpískat, ale dala mi ještě jeden termín utz a nějak to dorostlo. @kelynka
@kelynka ja byla 11.DC a folikul tam ani nebyl
doktor se mnou ani nezabyval a rekl, at jdunaz ten dalsi cyklus. Tu kauzu jsem vam tu rozhorcene popisovala ![]()
@Potkyš tak do toho bych uz nesla 26DC… No uvidime, nechci na to tlacit, ale prala bych si jit ![]()
Já už teď taky ne. Byl to můj první KET a byla jsem naivní, natěšená a nedočkavá… @kelynka
@Potkyš tomu rozumim a divim se, ze oni do toho sli. Podle me je to strasne pozde ![]()
@Potkyš @kelynka tak ale kdyz byla ovulace pozdeji, tak i ms prijde pozdeji ne? Ta lutealni faze je vzdy stejna, jen zalezi, kdy je ovu ![]()
@labelinka to ano, ale jit na ket 26DC mi prijde zbytecny pokus ![]()
Ano. Je pravda, že to byl jediný Ket kdy jsem měla slabé čárky na testu a digi test byl pozitivní. U dalších Ketu 19 DC nic ani pidi carka. @labelinka
@kelynka ale kdyz byla ovu treba az 20.den, tak ms by stejne prisla az 33.-34.den, ne? Nevim, v ivf jsem novacek, jen vyvozuji z toho, jak by cyklus mel byt.
@Potkyš aha takze testy byly pozitivni ale nakonec to nevyslo? To je skoda
.. Tak to asi neni uplne marne, kdyz jsi mela pozitivni testy ![]()
@labelinka ja mam prave kratke cykly, takze na me by uz to bylo pozde
Uz aby bylo pondeli ![]()
@kelynka no mas kratke cykly, protoze mas brzo ovulaci prave…ja mam ovu vetsinou 13.den, tak mam ms 27.-28. Ale kdyz se posune az na 19.den, kvuli tomu ze je telo zblble a vycerpane, tak i ms dorazi 33.den.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.