1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.18 09:59

@Tralalajda juj potichoucku gratulujuuu. Dalsi repromede na ceste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 12:01

@Tralalajda me to to urcite pozitivne naladuje :) po tech neustalych neuspesich, co tady vsichni pisou je to zas nova nadeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.1.18 14:16
@labelinka píše:
@solat ja už právě ne, byla vážně poslední. Většina má už dvě děti…teď v lednu porodily 4 z nich už druhé dítě a to jsme se začaly snažit ve stejný rok o to první…je to tak strašná bolest a depka :,(

To znam uz delsi dobu se pokousim o mimi. Kdyz jsem to rekla kamaradce tak navrhla (pro ni je to uz druhe) ze se ke me pripoji a kdyz to vyjde tak budem kocar tahat spolu… a co se stalo? ji se to povedlo hned prvni mesic…! o to to byla horsi rana kdyz predtim probihaly debaty typu neni to jak skoc na kravu a je hned tele..a ty dalsi kecy… podle toho soudim ze asi nejsem dostatecna krava a tak mam za sebou uz dalsi rok neuspechu.. :( je to neskutecne psychicky narocne. Mam kolem sebe i kamaradky ktere mimo nemaji, ale to kvuli kariere nebo kratkym vztahum :? Ale drzi me nad vodou to ze jednou to proste vyjit musi a bezdetne kamaradky mi take dost pomahaji :hug: jinak bych se asi zvencla, ale je pravda ze pokud mas kolem sebe jen same maminy, tak to musi byt hodne tezke, jelikoz pokud nepatri nektera k nam ktere nad tou snahou travi roky, tak nikdy nepochopi cim si takovej clovek prochazi a ani mu to nevysvetli stejne jako prislovy… syty hladovemu neveri… Drzim tobe i ostatnim moc palce at se brzo tech nasich uzliku dockama :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.1.18 14:20

@Tralalajda potichoucku gratuluji at carecka pekne sili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 14:20

Děkuji děvčátka, snad jak píšete to prolomim a vy mne budete následovat. :dance: Ja mam take všechny kamarádky, které uz čekají 2 dítě. Dokonce jedna ma holčičku a řekla ze chce jen jedno dítě a v 6 nedělích otěhotněla, no je to možné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 14:25

@Ligistia přesně, držely mě nad vodou aspoň ty zatím bezdětné, chodila jsem ven aspoň hlavně s nima, bavily jsme se o všem možném (maminy se pochopitelně baví jen o dětech a já k tomu nemám co říct). Během minulého roku otěhotněly obě dvě, co mi ještě zbývaly a já jsem opět jediná, co má prázdnou náruč a lítostivě koukám na jejich ultrazvuky a prožívám s nimi to štěstí, u kterého sama nevím, jestli ho kdy poznám.
Všude píšou, že tento rok má být abnormálně plodný a hodně holek do něj vkládá své naděje…stejně tak i já (nic jiného ani nezbývá, pokud chce člověk nějak přežít). Tak věřme, že hvězdy opravdu nelžou a přinesou to dlouho očekávané, vytoužené štěstí i nám. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 14:27

@Tralalajda bohužel u těch se to stává nejvíc…a já chtěla vždy 3 děti a nemůžu se dopracovat ani k prvnímu :,(

Věřím, že si smůlu prolomila a teď tady bude vkládat stejně krásné testíky postupně každá z nás :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 14:29

@labelinka Ja jsem taky vždycky chtela 3 deti, hlavně proto ze mam 2 brachy a je to super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 14:39

@Tralalajda ja mam zase 2 segry :) a muzu se zeptat kolik ti je? Ja uz mam totiz depky i z veku, ze ty 3 deti proste uz ani nikdy mit nebudu a budu rada za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 14:41

28 mi je. A kolik tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 14:43

@Tralalajda za chvili 31 :( snazime se od mych 27, touhle dobou uz jsem doufala, ze budeme mit 2 deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 14:47

Však budeš mít a po prvním si hned uděláš druhé a pak třetí aspoň budou chvili po sobě a budou si spolu hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 14:50

@Tralalajda to nevim, jestli v tom veku budu mit jeste tolik energie, abych zvladala 3 deti v kratkem odstupu za sebou :D no kazdopadne jsem v situaci, kdy budu stastna i za to jedno a nic planovat nebudu, dokud aspon prvni nebude na svete…zatim je to v nedohlednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 15:03

Taky budu rada za jedno a když budou 2 tak tím lip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
30.1.18 20:01

Holky, reaguji na to, co tady píšete… a chci vám trošku nalít optimismu do žil, protože vím, co to je být z celého kolotoče IVF na dně. Jestli vám to alespoň trošku pomůže a zmírní to vaše obavy, že jste staré, tak mě je 38. A teprve loni se nám to díky Repromedě povedlo. Za měsíc čekáme chlapečka. Vím jaké to je. V mém věku už mají kámošky děti pomalu ve škole. Takže nevzdávejte to. Podle toho co píšete jste ještě mladé holky. Jednou se vám podaří určitě a vzhledem k vašemu věku věřím, že budeme mít děti víc. Já budu šťastná za jedno pokud se narodí zdravé a v pořádku. Vím, že bude jedináček, ale i přesto děkuji vesmíru, andělu strážnému, osudu - prostě všemu. Takže hlavu vzhůru. Pokud máte pocit, že už vám v Repromedě nedokážou pomoct, zkuste jinou kliniku. Každopádně nevzdávejte to. Jste mladé holky. Naději máte. Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.