Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš píše:
Já jsem teprve půl roku po IVF, tak ti neodpovím. Krátký potokol je, že 2 nebo 3 dc začneš stimulovat ( píchat injekce) cca 10 dní, záleží jak reagují vaječníky. Dlouhý protokol se stimiluje asi měsíc a půl. Přesně nepovím, neměla jsem ho. @Sunsetka
By me asi porazilo pichat si mesic injekce, ale vim ze kdyz clovek musi, tak musi ![]()
Devcata chtela bych se vas zeptat jsem po odberu nejaky ten den ale mam stale pocit na zvraceni a pachut v trubce… mela jste to nektera? Jak jste to pripadne resili? ![]()
Holky tak jsem 8 den po KET a zase to nevyšlo, přijde mi divny ze po 3 mi dělali ten stejný den KET, mam to porat v nativu, proste neudělali žádnou změnu, jen nabídnou ten jejich p**** Éra test, který mi nabydli uz 3×, asi je uz s tím pošlu někam… ![]()
@Tralalajda trosku se bijou ty slova jak pomahaji k detem, zatim to tak nejak nesleduji ty uspechy ![]()
@Tralalajda V pátek. Ani se mi tam nechce. Obávám se, že mi nenabídne nic nového a já budu odcházet nasr… ![]()
Mám nápad… Všechny se sejdeme a zaútočíme na RM, že chceme jiný postup. V jednotě je síla, třeba se nás leknou a vyhoví nám… ![]()
@Potkyš Ja tam jdu taky v pátek.
Ja porat přemýšlím ze bych přešla, kamarádka ma syna hned na první pokus z Reprofitu.
@Potkyš Ja uz jsem posledně zaútočila a byli dost nepříjemný a prý to mam z internetu
Tak jsem jim řekla ze samozřejmě ze od nich se člověk nic poradně nedozví. ![]()
@Tralalajda Naše peníze jsou jim dobrý, ale naše otázky už néé… Taky se dívám po jiném CARu. O RF jsem četla, že je to teď továrna na děti. Je to tam jak na běžícím páse. Já koukala na RG.
@Tralalajda Kdybych bydlela blízko Prahy, tak by to byla moje volba č1.
@Tralalajda píše:
Holky tak jsem 8 den po KET a zase to nevyšlo, přijde mi divny ze po 3 mi dělali ten stejný den KET, mam to porat v nativu, proste neudělali žádnou změnu, jen nabídnou ten jejich p**** Éra test, který mi nabydli uz 3×, asi je uz s tím pošlu někam…
mohu se zeptat o co jde? Ket mě teprv čeká
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.