1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
27.1.18 16:04
@fruperka
Ja mela 275 davek gonalu pak to zvedli na 350 brala jsem to 9 dni takze nevim jestli se jedna o dlouhej nebo kratkej protokol :nevim:
@Potkyš píše:
Já jsem teprve půl roku po IVF, tak ti neodpovím. Krátký potokol je, že 2 nebo 3 dc začneš stimulovat ( píchat injekce) cca 10 dní, záleží jak reagují vaječníky. Dlouhý protokol se stimiluje asi měsíc a půl. Přesně nepovím, neměla jsem ho. @Sunsetka

By me asi porazilo pichat si mesic injekce, ale vim ze kdyz clovek musi, tak musi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.1.18 16:09

Devcata chtela bych se vas zeptat jsem po odberu nejaky ten den ale mam stale pocit na zvraceni a pachut v trubce… mela jste to nektera? Jak jste to pripadne resili? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 10:17

Holky tak jsem 8 den po KET a zase to nevyšlo, přijde mi divny ze po 3 mi dělali ten stejný den KET, mam to porat v nativu, proste neudělali žádnou změnu, jen nabídnou ten jejich p**** Éra test, který mi nabydli uz 3×, asi je uz s tím pošlu někam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.1.18 10:40

@Tralalajda Ahoj jako bych to psala já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 10:53

@Potkyš :lol: :lol: A kdy mas mít konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.1.18 10:55

@Tralalajda trosku se bijou ty slova jak pomahaji k detem, zatim to tak nejak nesleduji ty uspechy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.1.18 11:00

@Tralalajda V pátek. Ani se mi tam nechce. Obávám se, že mi nenabídne nic nového a já budu odcházet nasr… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.1.18 11:03

Mám nápad… Všechny se sejdeme a zaútočíme na RM, že chceme jiný postup. V jednotě je síla, třeba se nás leknou a vyhoví nám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 11:04

@Potkyš Ja tam jdu taky v pátek. :) Ja porat přemýšlím ze bych přešla, kamarádka ma syna hned na první pokus z Reprofitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 11:07

@Potkyš Ja uz jsem posledně zaútočila a byli dost nepříjemný a prý to mam z internetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jsem jim řekla ze samozřejmě ze od nich se člověk nic poradně nedozví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.1.18 11:10

@Tralalajda Naše peníze jsou jim dobrý, ale naše otázky už néé… Taky se dívám po jiném CARu. O RF jsem četla, že je to teď továrna na děti. Je to tam jak na běžícím páse. Já koukala na RG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 11:19

@Potkyš a co gennet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.1.18 11:25

@Tralalajda Kdybych bydlela blízko Prahy, tak by to byla moje volba č1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
28.1.18 11:42

@Potkyš Ja taky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.1.18 11:13
@Tralalajda píše:
Holky tak jsem 8 den po KET a zase to nevyšlo, přijde mi divny ze po 3 mi dělali ten stejný den KET, mam to porat v nativu, proste neudělali žádnou změnu, jen nabídnou ten jejich p**** Éra test, který mi nabydli uz 3×, asi je uz s tím pošlu někam… :lol:

mohu se zeptat o co jde? Ket mě teprv čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.