Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@solat Ahoj jo jo jdu k Hromadové. Ten ERA test mi nabízeli už po druhém nevydařeném KETu… Takže počítám, že první co z doktorky vypadne bude ERA test… ![]()
Ahoj Holky. Mohu se přidat k tématu? Jsem prvnička. V pondělí po OPU, v sobotu ET. Odebráno 9 vajec, 6 zralých, oplodněných. Včera šest statečných, dnes jen dvě a čtyři opožděná, ale v kultivaci zůstávají. Doženou to?
@Ellisabettha Vitej mezi nami ![]()
Dohnat to muzou, proto je i jeste nechavaji, ale jestli se jim to povede, to ti nikdo s jistotou nerekne.
to ti volaji tak casto? Mne zavolali jen druhy den rano, kolik jich oplodnili a pak az za 5 dni kolik jich doslo do stadia blastocysty.
@Pindrušenka sice te neznam, ale taky moc gratuluji k chlapeckovi
preji hodne sil a zdravi vam obema ![]()
Volají mi každý den..tak na ně budu myslet, aby to dohnaly. Děkuju za reakci.
Příspěvek upraven 24.01.18 v 13:17
@Ellisabettha jak ja bych byla rada, kdyby mi volali kazdy den…tech 5 dni pro me bylo nekonecne dlouhych
budu drzet palce, at se embryjka vzpamatuji a dozenou to ![]()
@labelinka kéž by. Gennet to má asi jako standart, to každodenní volání.
@Ellisabettha jo aha, my jsme tady z Repromedy, takze me nenapadlo, ze jsi odjinud. Kazdopadne by me to neprekvapilo, ze by se k nekomu jinemu chovali jinak
udalosti za posledni mesic ukazaly, ze u jednoho pacienta rika kazdy Dr. neco jineho ![]()
@labelinka To se ještě uvidí po konzultaci. Dokud nezačnu se stimulací, tak se můžu rozhodnout přejít jinam.
@labelinka já vím, název skupiny tomu odpovídá. trochu jsem se k vám vetřela
![]()
@Potkyš to je fakt, ja jen myslela, ze uz ses nakonec rozhodla ![]()
@labelinka Je fakt, že po tom co se tady v poslední době píše o RM, tak jako nováček bych se lekla a utíkala do jiného CARu… Samozřejmě jsem se už koukala na jiné CARy a jeden je favorit. Takže příští pátek rozhodne.
@Potkyš ja si zase rikam, ze jestli mi nevyjdou vsttic s odpolednimi UZ, tak necham embryjka prevezt do Heliosu (ten spolupracuje s mym gynekologem - ted jsem presla k novemu) a nemusim jak blbec jezdit 4 hodiny autem kvuli 10 min. ultrazvuku).
@Ellisabettha Klidně se vetři
Já se ptala v diskuzi čekatelky na dv, i když se mě to netýká, na NK buňky. Holky to tam rozebíraly tak jsem se zaháčkovala… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.