1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
24.1.18 12:09

@solat Ahoj jo jo jdu k Hromadové. Ten ERA test mi nabízeli už po druhém nevydařeném KETu… Takže počítám, že první co z doktorky vypadne bude ERA test… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 12:17

Ahoj Holky. Mohu se přidat k tématu? Jsem prvnička. V pondělí po OPU, v sobotu ET. Odebráno 9 vajec, 6 zralých, oplodněných. Včera šest statečných, dnes jen dvě a čtyři opožděná, ale v kultivaci zůstávají. Doženou to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:07

@Ellisabettha Vitej mezi nami :)
Dohnat to muzou, proto je i jeste nechavaji, ale jestli se jim to povede, to ti nikdo s jistotou nerekne. :nevim: to ti volaji tak casto? Mne zavolali jen druhy den rano, kolik jich oplodnili a pak az za 5 dni kolik jich doslo do stadia blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:15

@Pindrušenka sice te neznam, ale taky moc gratuluji k chlapeckovi :hug: preji hodne sil a zdravi vam obema :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 13:16

Volají mi každý den..tak na ně budu myslet, aby to dohnaly. Děkuju za reakci.

Příspěvek upraven 24.01.18 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:17

@Potkyš takze nakonec tedy davas sanci jeste Repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:19

@Ellisabettha jak ja bych byla rada, kdyby mi volali kazdy den…tech 5 dni pro me bylo nekonecne dlouhych :oops: budu drzet palce, at se embryjka vzpamatuji a dozenou to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 13:21

@labelinka kéž by. Gennet to má asi jako standart, to každodenní volání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:24

@Ellisabettha jo aha, my jsme tady z Repromedy, takze me nenapadlo, ze jsi odjinud. Kazdopadne by me to neprekvapilo, ze by se k nekomu jinemu chovali jinak :D udalosti za posledni mesic ukazaly, ze u jednoho pacienta rika kazdy Dr. neco jineho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 13:25

@labelinka To se ještě uvidí po konzultaci. Dokud nezačnu se stimulací, tak se můžu rozhodnout přejít jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 13:27

@labelinka já vím, název skupiny tomu odpovídá. trochu jsem se k vám vetřela :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:33

@Potkyš to je fakt, ja jen myslela, ze uz ses nakonec rozhodla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 13:42

@labelinka Je fakt, že po tom co se tady v poslední době píše o RM, tak jako nováček bych se lekla a utíkala do jiného CARu… Samozřejmě jsem se už koukala na jiné CARy a jeden je favorit. Takže příští pátek rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:45

@Potkyš ja si zase rikam, ze jestli mi nevyjdou vsttic s odpolednimi UZ, tak necham embryjka prevezt do Heliosu (ten spolupracuje s mym gynekologem - ted jsem presla k novemu) a nemusim jak blbec jezdit 4 hodiny autem kvuli 10 min. ultrazvuku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 13:48

@Ellisabettha Klidně se vetři :mavam: Já se ptala v diskuzi čekatelky na dv, i když se mě to netýká, na NK buňky. Holky to tam rozebíraly tak jsem se zaháčkovala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.