1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
22.1.18 11:43

@kelynka nedoporucil nic, jen ze se uvidime za mesic. Co je planovany KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 13:59

@labelinka to znamena, ze by jsi lepila naplasti pred KET… Ty mas pravidelny cyklus? Tvori se ti folikul i sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 14:13

@kelynka cyklus jsem mela vzdycky na den presny. Jestli se mi tvori pravidelne folikul a jak mam vysokou sliznici nevim. Nikdo me nikdy nesledoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 15:48

@labelinka rozumim, tak uvidis jak to vse bude :hug: Budu moc drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.1.18 18:13

@labelinka vysledky z genetiky by sis musela vyzadat na repromede. Pojistovna hradi jen jedny testy… Ja byla kdysi davno darovat vajicka v unice a v repromede mi rekli, ze si to mam vyzadat neb mi to pojistovna uz nebude hradit. Takzedoufam, ze se tam nemuze udat nejaka zmena protoze testy jsou stare cca 7 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 20:51

@ji ta vysledky jsem uz dostala a geneticka nam rikala, ze je to nemenne po zbytek zivota. Tak o to lip, na tyto vysledky se cekalo mesic, takze pokud prejdu jinam, bude to o to rychlejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 20:53

@kelynka moc, moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.1.18 21:01

@labelinka doufam, ze se ppdari tady a nebudete muset resit prechod.. Na druhou stranu jsem zvedava jak to chodi jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.1.18 08:49

Ahoj @Pindrušenka, tak jak se dari? Jsi jeste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.1.18 10:09

@labelinka tak mam dneska podobnou zkusenost z Repromedy jak ty vcera i kdyz nakonec to dopadlo… Jela jsem na odber te imuno a prvni co bylo tak mi sestricka rekla, ze se to ale dela jen ve stredu a musim byt objednana. Tak jsem si sla dat aspon kafe smirene, kdyz uz jsem tam byla a recepcni za mnou prisla ze je to teda nejaka jednoducha zakladni imunologie a ze mi teda sestricka veme krev… Tak mi ji vzala a rika do tydne budou vysledky. Pritom Hromadova mi minuly tyden do telefonu rekla, ze to bude 3 tydny… A kdyz jsem se na to sestricky zeptala, tak rekla ze to by to muselo byt rozsahlejsi vysetreni… Jsem z toho trosku de*il a fakt nevim co si o cele repromede myslet… :-/ :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
23.1.18 11:09
@gzirafka píše:
@Mellisa 012 se stimulaci začnu nejspíš až 31.1 mám předepsané 2250 jednotek a dlouhý protokol z čehož moc radost teda nemám. Ještě mi pichali DIPHERELINE. To čekání je nekonečné!

Ahoj, jak to, že ti dali teď dlouhý protokol? A kolik jednotek budeš píchat denně? Jak už se začne stimulovat, tak už to povalí, teda mě to celkem utíkalo, hlavně, že se začalo něco dít. Přeji hodně štěstí a plno krásných vajuch :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
23.1.18 11:26

@kelynka :hug: mrzí mě, pokud ti teď ET nevyšel :,( Nezkoušela jsi ještě testovat?

@fruperka ahojky, co si tak pamatuju, tak jsi byla s Pindrušenka a Marcya v těhotenských týdnech kousíček od sebe :) Tehdy tu byla pěkná těhotenská vlna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 12:18

@Mellisa 012 test uz ne, ale dnes jsem sla na krev ke svemu gynekologovi, zitra se mam pro vysledek stavit, ale to bude jen formalita, aby nic nebranilo jit si pro mrazacek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.1.18 12:46

@ji ta no jako jde to s nima z kopce…mně taky nedělali to podrobné imuno, jen to základní, výsledky byly rychle a ani nikdo neřešil, který je den při odběru, a to jsem tam byla na konzultaci k večeru. Asi příště budu chtít kopii zprávy z toho vyšetření, ať mi ji vytisknou. :think: Už jsem si vyžádala i tu z hormonálního profilu a AMH hodnot. Dávají to neradi, ale dát to podle zákona musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.1.18 12:50

Děvčata, můžete se prosím některá podělit se svou zkušeností, jak moc a na jak dlouho jste měly rozházenou menzes po odběru vajíček? Těsně po OPU mi první dorazila už 26.DC a teď myslím, že se mi to protáhne, jelikož normálně mívám ovulaci 13.DC, ale ta se zatím ještě nedostavila (jsem 14.DC) a v budoucích 2-3 ani nedostaví, takže předpokládám že budu mít i dlouhý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.