1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
21.1.18 12:28

@kelynka Je to neskutečné. Dívala jsem se na cenu jako samoplátce na podrobnější reprodukční imunologii v Praze a stojí to necelých 35 tisíc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 13:11

@kelynka a ja mam zrovna 213

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 14:37

@labelinka taky jsem byla u revirni a rekli at prejdu a kdyz jsem se ptala jestli ministerstvo vnitra prispiva tak rekli, ze jo. Presla jsem a potom dojdu na konzultaci a hlasim jim pojistovnu a reknou mi, ze mam smulu, ze tato neprispiva. Tak jsem si tam pripadala jako totalni blbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 14:41

@kelynka to se ti nedivim!! Asi neco jako ja kdyz jsem tam dosla a pak mi rekli, ze tam vlastne nemam co delat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 14:59

@labelinka a nejlepsi bylo… Byla jsem na pokoji s jednou pani, ktera uz mela 42let, po odberu vajicek… Kecali jsme a ta mi rekla, ze kdyz meli prvni konzultaci s manzelem u dr Hromadove, tak ta se jich na plnou hubu zeptala co po ni chcou… Ta pani ji rekla, ze dite :zed: Tak co by tam asi jineho delali ze :zed: Odeslali je tam z genetiky… Takze taky dobre no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 15:25

@kelynka :zed: čím dál více uvažuju o tom, že na druhý pokus půjdu do Heliosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 15:30

@labelinka taky jsem o tom uvazovala, ale nechtelo se mi tam cekat, protoze kazdy car si dela vystreni svoje :zed: Nas uz celkem tlaci cas, manzelovi bude 44 a ja nechci, any byl stary tatinek… Uz ted ma vek vysoky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 15:41

@kelynka no tak leda, že bych tam šla rovnou už po prvním nevydařeném KET. To budu mít ještě 3 mrazáčky a než dojde na toho posledního, budu už mít výsledky z těch vyšetření z Heliosu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 15:58

@labelinka jako ty to myslis, ze by jsis nechala mrazacky prevezt do Heliosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 16:00

Jinak co jsem si tady vsimla, tak dost holek tady resi, ze nechteji delat imunologii, ze je to drahe vysetreni. Zajimave je, ze pred sesti lety s tim problem nikdo nemel a normalne mi ji udelali :nevim: A ted se ohani se, ze je to drahe??? To je prece vrchol, kdyz jim tam nechavame tolik penez :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 16:04

@kelynka i o převezení jsem uvažovala, ale to asi spíš ne. Šla bych tam na celé nové IVF, a krev bych si nechala vyšetřit už někdy v průběhu té doby, než by došlo na posledního mrazáčka v Repromedě. Ta úvodní vyšetření by měla být zdarma (SPG, genetika, hormonální profil). Tak bych se vyvarovala té ztrátě času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 16:06

@kelynka je to hnus, no. Obzvlášť, když mě můj gyndr poslal s tím, že když mám autoimunitní nemoc, tak můžu mít i imunitu týkající se otěhotnění a oni mi ji nechtěli udělat. :cert: Jo a i když má i manžel autoimunitní nemoc, tak po našem nátlaku řekli, že mě to teda udělají, ale manželovi ne. A přitom tohle taky může být příčina naší neplodnosti a tím nám úmyslně zamezují šanci na to mít dítě přirozenou cestou. Jak už jsem tu jednou psala - oni neplodnost neléčí, jak to prezentují, oni na ní chtějí jen co nejvíce vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 20:05

@labelinka treba se tento dalsi pokus uz konecne podari a uu nebudes muset jinam :hug: Budu ti moc drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 20:06

@labelinka jinak je super, ze aspon tobe tu imunologii udelali :hug:. Nekdy je potreba si rict co chceme, i kdyz se jim to zrovna nelibi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 08:42

Holky, tak dnes uz dost spinim, takze vysazuji vse…Konec nadeje :zed: Psala jsem dr Kafkovi o tom, jestli muzu jit hned dalsi cyklus a rekl, ze muzu… Nechapu proc nekomu rekne jo a nekomu ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.