Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Je to neskutečné. Dívala jsem se na cenu jako samoplátce na podrobnější reprodukční imunologii v Praze a stojí to necelých 35 tisíc… ![]()
@labelinka taky jsem byla u revirni a rekli at prejdu a kdyz jsem se ptala jestli ministerstvo vnitra prispiva tak rekli, ze jo. Presla jsem a potom dojdu na konzultaci a hlasim jim pojistovnu a reknou mi, ze mam smulu, ze tato neprispiva. Tak jsem si tam pripadala jako totalni blbec ![]()
@kelynka to se ti nedivim!! Asi neco jako ja kdyz jsem tam dosla a pak mi rekli, ze tam vlastne nemam co delat. ![]()
@labelinka a nejlepsi bylo… Byla jsem na pokoji s jednou pani, ktera uz mela 42let, po odberu vajicek… Kecali jsme a ta mi rekla, ze kdyz meli prvni konzultaci s manzelem u dr Hromadove, tak ta se jich na plnou hubu zeptala co po ni chcou… Ta pani ji rekla, ze dite
Tak co by tam asi jineho delali ze
Odeslali je tam z genetiky… Takze taky dobre no ![]()
@kelynka
čím dál více uvažuju o tom, že na druhý pokus půjdu do Heliosu.
@labelinka taky jsem o tom uvazovala, ale nechtelo se mi tam cekat, protoze kazdy car si dela vystreni svoje
Nas uz celkem tlaci cas, manzelovi bude 44 a ja nechci, any byl stary tatinek… Uz ted ma vek vysoky… ![]()
@kelynka no tak leda, že bych tam šla rovnou už po prvním nevydařeném KET. To budu mít ještě 3 mrazáčky a než dojde na toho posledního, budu už mít výsledky z těch vyšetření z Heliosu… ![]()
@labelinka jako ty to myslis, ze by jsis nechala mrazacky prevezt do Heliosu?
Jinak co jsem si tady vsimla, tak dost holek tady resi, ze nechteji delat imunologii, ze je to drahe vysetreni. Zajimave je, ze pred sesti lety s tim problem nikdo nemel a normalne mi ji udelali
A ted se ohani se, ze je to drahe??? To je prece vrchol, kdyz jim tam nechavame tolik penez ![]()
@kelynka i o převezení jsem uvažovala, ale to asi spíš ne. Šla bych tam na celé nové IVF, a krev bych si nechala vyšetřit už někdy v průběhu té doby, než by došlo na posledního mrazáčka v Repromedě. Ta úvodní vyšetření by měla být zdarma (SPG, genetika, hormonální profil). Tak bych se vyvarovala té ztrátě času.
@kelynka je to hnus, no. Obzvlášť, když mě můj gyndr poslal s tím, že když mám autoimunitní nemoc, tak můžu mít i imunitu týkající se otěhotnění a oni mi ji nechtěli udělat.
Jo a i když má i manžel autoimunitní nemoc, tak po našem nátlaku řekli, že mě to teda udělají, ale manželovi ne. A přitom tohle taky může být příčina naší neplodnosti a tím nám úmyslně zamezují šanci na to mít dítě přirozenou cestou. Jak už jsem tu jednou psala - oni neplodnost neléčí, jak to prezentují, oni na ní chtějí jen co nejvíce vydělat.
@labelinka treba se tento dalsi pokus uz konecne podari a uu nebudes muset jinam
Budu ti moc drzet pesti ![]()
@labelinka jinak je super, ze aspon tobe tu imunologii udelali
. Nekdy je potreba si rict co chceme, i kdyz se jim to zrovna nelibi ![]()
Holky, tak dnes uz dost spinim, takze vysazuji vse…Konec nadeje
Psala jsem dr Kafkovi o tom, jestli muzu jit hned dalsi cyklus a rekl, ze muzu… Nechapu proc nekomu rekne jo a nekomu ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.