Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak uz vim, proc to tak dopadlo… Opet kvuli stitne zlaze, zase tsh vyssi nez ma byt ![]()
@Mellisa 012 Ano, jsem v 38tt
dlouho jsem tu nebyla, tak koukam co je noveho.
To mě mrzí, že to nevyšlo. Nebyla si náhodou hlídaná kvůli té štítce? @kelynka
Holky jsem 13 dc a špiním… Nikdy se mi to nestalo… I ms po tom posledním KETu byla divná. Špinění přišlo hned jak jsem snížila utroš, jinak to dostanu 3dny po uplnem vysazení a měla jsem to dva dny, pak nic a šestý den špinění… Do teď jsem měla spodek v pořádku a najednou začnu mít problémy? ![]()
@Potkyš me to Utrogestan take rozhodli, mela jsem vždy ms přesně na den a od te doby co beru utros tak porat spinim. Dokonce když jsem ho na měsíc vysadila tak jsem spinila 10 dni před ms a teprve potom jsem to dostala a pak zase spinila.
Je divné, že po prvním i druhém ketu mi to nerozhodil. Až teď. @Tralalajda
@Potkyš byla, ale porad mi to hapruje a nemuzeme se s dr dohodnout jaka davka mi sedi ![]()
Mrazák už je prázdný. Příští pátek jdu na konzultaci kvůli 2IVF. Pokud doktorka nenavrhne co ještě vyšetřit, když se nedaří embryum uchytit, tak půjdu do jiného centra. @kelynka
@Potkyš Ja ho brala 2 měsíce a další měsíc byla pauza a uz to bylo rozhozene. A to přitom piju Kontryhel.
@Potkyš kolik jsi mela celkem pokusu??? Proc ti nezkusi dat prednison a anopyrin? Tyto leky jsou k prijeti embrya… Driv to davali vsem a prijde mi, ze meli daleko vetsi uspesnost jako ted ![]()
Ahojky vsem, tak mám po sekci začátek 34týden, malý je v inkubatoru. Placenta nevydržela, měla jsem krevní ztrátu 1,5litru.
Celkem tři. Před třetím ketem jsem dostala infuzi intralipidu. Takže uvidím co vymysli doktorka dál… @kelynka
Tak už je tadyyy… A to jsme se před pár dny bavily, že ještě pro něho nnakupujes… Jak jste na tom zdravotně? A co Elenka? @Pindrušenka
@Pindrušenka moc drzim chlapeckovi pesti
… Hlavne, at je zdravy
a ma se cile k svetu
…Ty samozrejme taky, at jsi v poradku
…Posilam hodne sil
. Sama jsem mela nedonosenatko a vim jaky je to stres. Ale 34. tyden je lepsi jako, kdyz jsem rodila ja ve 26. tydnu…
Příspěvek upraven 23.01.18 v 17:25
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.