1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
26.1.18 09:51

@labelinka Měla jsem krátký protokol a píchala si 350j gonalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.18 13:22

@Sshelbby ano jsem z repromedy za kazdy dalsi zamrazeny kus si pocitaji 1000,–

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.18 13:36
@labelinka píše:
Anonymní: Taky bych pockala kolik jich prezije do 5.dne a zamrazila vsechny i s ohledem na penize, nove ivf te vyjde na mnohem vic, nehlede na nove davky hormonu. Co ja bych dala za tolik vajicek.

Tj ale nikdo mi nezavola kolik toho prezilo aby clovek vedel ???? chteli to vedet hned po odberu kolik jich maji zamrazit ale jak rikate jak mam vedet kolik toho prezije :*

• Citovat
  • Upravit
1280
26.1.18 13:53
@Anonymní píše:
Tj ale nikdo mi nezavola kolik toho prezilo aby clovek vedel ???? chteli to vedet hned po odberu kolik jich maji zamrazit ale jak rikate jak mam vedet kolik toho prezije :*

Oni mi rekli, ze zavolaji druhy den rano kolik se oplodnilo a za 5 dni pak kolik se zamrazilo. Tobe nikdo nerikal, jak casto budou volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 13:55

@Potkyš tak mozna je to tou velkou davkou. Ja mela 150 jednotek Gonalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.1.18 14:03
@labelinka píše:
@Potkyš tak mozna je to tou velkou davkou. Ja mela 150 jednotek Gonalu.

Já jsem měla 225, pak zvýšené na 300 a odebráno jsem měla 12, z toho 8 oplodněno a na transfery zbyly jen 4. je to podle mě individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 14:15

@fruperka tak ja mela presne polovinu folikulu prazdnych, tudiz jen 6 vajec, ale zase vsechny zrale a kvalitni, takze se oplodnily vsechny a do 5.dne zbyly nakonec taky ty 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.1.18 14:36
@labelinka píše:
@fruperka tak ja mela presne polovinu folikulu prazdnych, tudiz jen 6 vajec, ale zase vsechny zrale a kvalitni, takze se oplodnily vsechny a do 5.dne zbyly nakonec taky ty 4.

Já bych v tom žádný klíč nehledala, prostě každá na to reagujeme jinak, jsme jinak staré, jiná váha apod., jsou holky co nezbylo nic, nebo jen jedno embryo. Se 4 se dá pracovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.1.18 16:03

@fruperka
Ja mela 275 davek gonalu pak to zvedli na 350 brala jsem to 9 dni takze nevim jestli se jedna o dlouhej nebo kratkej protokol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.1.18 16:23

Ahooj, já se zkusím připomenout se svým dotazem, protože zatím nikdo neodpověděl :nevim: :lol: chtěla bych se obrátit na ty z vás, které už mají pár let po asistované reprodukci. Po několika letech marných pokusů přirozenou cestou, zvažujeme s manželem pokus o početí v nějakém CARu. Zajímalo by mě, jestli je tu některá žena po IVF (nebo jiné metodě asist. repr.), která zaznamenala jakékoli negativní následky trvalého charakteru, jako např. nepravidelný cyklus, různé bolesti, migrény, návaly, nálady, ztráta libida nebo prostě cokoli, co byste prokazatelně přisoudily hormonální stimulaci. A ještě by mě zajímalo co to znamená krátký/dlouhý protokol. Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 16:27

@Ligistia dostanes papir, kde se zaznamenavaji vsechny kontroly a davky a tam mas nahore napsano, jestli je to dlouhy nebo kratky protokol.. ale podle toho co pises, se jedna o kratky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
26.1.18 16:31

Já jsem teprve půl roku po IVF, tak ti neodpovím. Krátký potokol je, že 2 nebo 3 dc začneš stimulovat ( píchat injekce) cca 10 dní, záleží jak reagují vaječníky. Dlouhý protokol se stimiluje asi měsíc a půl. Přesně nepovím, neměla jsem ho. @Sunsetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.1.18 16:44

@labelinka Ahoj, já měla krátký protokol, začínala jsem se 175 jednotkama, pak mě to zvedla až do konce na 200 j. Měla jsem odebráno 16 folikulů, v nich 16 vajíček, oplodněných 13. Do pátého dne vydrželo 8 :andel: embryjek a po prodloužené kultivaci zamraženy 3 hatchující blastocysty a jedno mozaicistní. Taky záleží na ovariální rezervě (AMH).
Nakonec, ale nejde o množství, ale o kvalitu :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 16:50

@Mellisa 012 to je krasny vysledek. :) ja mam prave pomerne vysoke AMH (7), proto jsem doufala ve vice vajicek, obzvlast, kdyz na UZ videli cca 20 folikul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.1.18 16:53

@Potkyš Prima, děkuju za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.