Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle To je od manžela pěkné, že kývl na nm. Ten můj je tvrdě proti.
Holky novinka v RM test Panda… https://www.repromeda.cz/…a-to-zjisti/#…
@labelinka děkuji.
No konečně ses dockala, taková radost, ze???
A zachvilku si půjdes pro miláčka.
Ahojky holky, tak malej má už po první operaci obličeje. Je pořád v inkubátoru, ale už je bez pomoci ventilace. Za ty tři týdny co je na světě jsem ho mohla pochovat jen jednou a dneska kdy jsem šla na jistotu, že si ho pochovám tak opět nic dýchání se zhoršilo a zase dostal infuze krve. Jak jsem si ho dnes jen hladila tak 3 krát zapomněl dýchat a já nevěděla co mám děla, tak opět slzy v očích a až napotřetí jsem mu pomohla. Operace rozštěpu rtu se povedla moc hezky, ale bude mít Štěpánek asi předkus kvůli rozštěpu čelisti. Nečekala jsem že to bude tak moc těžký, doma s dcerou a malej v nemocnici. Dnes jsem se ráno taky trochu složila, kdybych neměla kamarádky který mě pohlídají Elenku a já mohla za malým do nemocnice. Snažím se mu odstříkavat mléko a celkem se mě daří pokrýt celý den. A ani jednou jsem nelitovala toho, že jsem se rozhodla po odchodu plodové vody pokračovat v těhotenství dál i když mě každý posílal na přerušení. Přeji Vám holky at se taky zadaří a máte svoje andílky v náruči.
@Pindrušenka Máš to těžké, ale cítím z tvých slov, že jsi silná žena, která to zvládne. Štěpánek je bojovník už od začátku a bojuje i na světě. Posílám mooooc hodně pozitivní energie vám oběma. Pokud bych mohla nějak pomoct, tak to ráda udělám. ![]()
@Pindrušenka drž se. Cítím s tebou
Musí to být hodně psychicky náročné, ale tys mu šanci na život tehdy dala a těhotenství jsi nepřerušila, tak teď musíš věřit, že on to bojovníček zvládne. Už zabojoval několikrát, neboj zvládne to i teď. Hodně sil a energie přeji a věřím, že bude líp. Až si ho vezmeš do náruče, vše špatné bude zapomenuto ![]()
@Ewangelle mrzi me, ze se necitis dobre, ale asi bych sla do posledniho mrazacku i za cenu, ze by mi bylo zle. Ja na tom psychicky taky nejsem ok po vsem co se mi v zivote stalo, ale bojuji dal… Budu drzet pesti at se miminka dockate ![]()
@Tralalajda aha tak potom si dalo embryjko na cas a nekde se toulalo nez se uhnizdilo
. Verim, ze to dobre dopadne ![]()
@Potkyš @kelynka @Marcya Moc Vám děkuji, když se podívám na Elenku jak vůbec na Štěpánka nežárlí a těší se na něho, tak mě to pomáhá a dává sílu bojovat dál.
@Tralalajda ahoj, jak jsi dnes dopadla? Myslela jsem na tebe ![]()
@kelynka Ahojky, Ja na tebe taky, jak proběhl ket???Ja jdu až zitra na kontrolu. ![]()
@Tralalajda ajo, myslela jsem, ze dnes
…Tak to budu drzet dal pesti
… Dekuji za zeptani
… Probehl na 1*. Kafka byl opet super, tak snad to klapne
… Akorat teda nic nepocituji ![]()
@kelynka děkuji.
Ja jsem take nic nicitila a pak jsem našla //
Tentokrat jsem se nehlidala a plánovala hory, ani jsem nelezela, chodila jsem na procházky a za kamaradkama a pak jsem byla překvapena.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.