Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fruperka veliká gratulace, hodně zdravíčka oběma a ať vám dělá jen samé radosti
A jak se princeznička jmenuje?
Ahoj holky, moc vás všechny po delší době zdravím. 17.2. se nám narodil z jediného mrazáčku, který nám po PGS zbyl - Michálek - kluk jako buk 3840g a 51cm naprosto zdráv a v pořádku. Všem vám holky držím palce a věřím, že se taky toho obrovského štěstí dočkáte. Moc vám to všem přeji ![]()
@Marcya Gratuluju k Mišánkovi. ![]()
Tady se to tááák krásně rozrůstá… ![]()
Moc všem dekuji za prani. ![]()
Tak teď holky načerpat pozitivní vlnu a snad se začne dařit, moc vám to vsem přeju ![]()
@Mellisa 012 píše:
@fruperka veliká gratulace, hodně zdravíčka oběma a ať vám dělá jen samé radosti![]()
![]()
![]()
A jak se princeznička jmenuje?
Díky, máme Adélku ![]()
Holky tak se vám musím pochlubit, dneska jsem byla na UTZ a jsem 8+1, srdíčko krasne bylo a bude to kluk.
Uz me předali k me gynekolozce. Holky, moc vám všem přeji ať se co nejdříve dočkáte miminka, Ja vim ze je to těžké, ale opravdu se každá docka.Chci vám i poděkovat ze jste me podporovali a radili mi. ![]()
@Tralalajda Tak to je krása…
Závidím…
Přeju ti bezproblémové těhotenství a už žádné stresy. ![]()
@Tralalajda gratuluji a taky trochu závidím, ale v dobrém. Ať se Vám daří a malý krásně roste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.