1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
12.2.18 20:46

@Tralalajda tak to je super :andel: :hug: :dance: V kolik mas zitra utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.2.18 20:53

@kelynka ve 13:30 a přeobjednali me k dr. Turčanove, tak jsem jim řekla ze k ni nechci, ze jsem domluvena s dr. Kafkem ze mam chodit k němu, ze to mam složité a prý bude sále, takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.2.18 21:10

@Tralalajda nikdo jiny tam neni nez Turcanova?? To je skoda, ze ho nebudes mit :( :zed:… K ni bych jit taky nechtela… Ale hlavne, aby to dobre dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.2.18 21:21

@kelynka pravé,bojím se ze když bude něco špatně tak to nepozná, precejenom ma min zkusenosti. Zkusim se jeste ráno při odběru domluvit jestli by nemohl někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.2.18 21:23

Turčanová je nějaká špatná? Já jen abych věděla koho se stranit. A kdo vám děvčata dělal KET? Koho by jste doporučily… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.2.18 21:28
@Tralalajda
@Tralalajda píše:
@kelynka děkuji. :hug: Ja jsem take nic nicitila a pak jsem našla // :lol: Tentokrat jsem se nehlidala a plánovala hory, ani jsem nelezela, chodila jsem na procházky a za kamaradkama a pak jsem byla překvapena.

Kely ja to tak mela taky. Fakt jsem se nehlidala. delala jsem vse normalne. Chovala rocni neter, druhou neter na prazdninach a pak jsem jela k nasim na posviceni. Cely vikend jsem byla na nohach, a? Vyslo to :) preji ti aby to kon ecne vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.2.18 21:43

@Tralalajda urcite si zkus nekoho jineho vyzadat. Ja kdyz jsem ji tehdy odmitla u odberu vajicek, tak ze zacatku moc nechteli memu prani vyhovet, ale nakonec prisel Kafka a rekl mi, ze bude u odberu on. Budu drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.2.18 21:44

@kratjana dekuji moc :hug: :andel: :hug: Kez by to uz vyslo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.2.18 12:29

@Tralalajda myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.2.18 15:17

Holky, asi jsem dostala zanet mocaku :( nevim, co delat, kdyz pujdu k Dr. beztak dostanu ATB a KET se zase odlozi…nemate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.2.18 15:20

@labelinka Kup si v lekárně brusinky a hooooodně pij. Teda ty máš smůlu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.2.18 15:22

@Potkyš uz piju, mam brusinkovy sirup a urinal akut, lezim a vyhrivam si bricho, piju a moc doufam, ze to prejde…jsem z toho spatna, uz jsem se nemohla dockat a ted se bojim, ze se to zas posune. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.2.18 15:29

@labelinka Pokud si to zachytila v počátku, tak to stihneš vyléčit. Kdy jdeš na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.2.18 15:29

V pondeli jdu na UZ, tak se pri jednom zeptam doktora, co s tim…snad to ale do te doby prejde. Myslim, ze je to zatim slaba forma, jen me poboliva podbrisek, ale curat chodim normalne a trochu to stipe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.2.18 15:36

@labelinka To je 5 dní, tak to by už mohlo být v pohodě. Kdyby ti nebylo líp, tak to radši odlož. Vím, že se moc těšíš, ale pak by sis to mohla vyčítat, kdyby to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.