Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka ve 13:30 a přeobjednali me k dr. Turčanove, tak jsem jim řekla ze k ni nechci, ze jsem domluvena s dr. Kafkem ze mam chodit k němu, ze to mam složité a prý bude sále, takže super.
@Tralalajda nikdo jiny tam neni nez Turcanova?? To je skoda, ze ho nebudes mit
… K ni bych jit taky nechtela… Ale hlavne, aby to dobre dopadlo ![]()
@kelynka pravé,bojím se ze když bude něco špatně tak to nepozná, precejenom ma min zkusenosti. Zkusim se jeste ráno při odběru domluvit jestli by nemohl někdo jiný.
Turčanová je nějaká špatná? Já jen abych věděla koho se stranit. A kdo vám děvčata dělal KET? Koho by jste doporučily… ![]()
@Tralalajda píše:
@kelynka děkuji.Ja jsem take nic nicitila a pak jsem našla //
Tentokrat jsem se nehlidala a plánovala hory, ani jsem nelezela, chodila jsem na procházky a za kamaradkama a pak jsem byla překvapena.
Kely ja to tak mela taky. Fakt jsem se nehlidala. delala jsem vse normalne. Chovala rocni neter, druhou neter na prazdninach a pak jsem jela k nasim na posviceni. Cely vikend jsem byla na nohach, a? Vyslo to
preji ti aby to kon ecne vyslo ![]()
@Tralalajda urcite si zkus nekoho jineho vyzadat. Ja kdyz jsem ji tehdy odmitla u odberu vajicek, tak ze zacatku moc nechteli memu prani vyhovet, ale nakonec prisel Kafka a rekl mi, ze bude u odberu on. Budu drzet pesti ![]()
Holky, asi jsem dostala zanet mocaku
nevim, co delat, kdyz pujdu k Dr. beztak dostanu ATB a KET se zase odlozi…nemate s tim nekdo zkusenost?
@labelinka Kup si v lekárně brusinky a hooooodně pij. Teda ty máš smůlu… ![]()
@Potkyš uz piju, mam brusinkovy sirup a urinal akut, lezim a vyhrivam si bricho, piju a moc doufam, ze to prejde…jsem z toho spatna, uz jsem se nemohla dockat a ted se bojim, ze se to zas posune. ![]()
@labelinka Pokud si to zachytila v počátku, tak to stihneš vyléčit. Kdy jdeš na utz?
V pondeli jdu na UZ, tak se pri jednom zeptam doktora, co s tim…snad to ale do te doby prejde. Myslim, ze je to zatim slaba forma, jen me poboliva podbrisek, ale curat chodim normalne a trochu to stipe
@labelinka To je 5 dní, tak to by už mohlo být v pohodě. Kdyby ti nebylo líp, tak to radši odlož. Vím, že se moc těšíš, ale pak by sis to mohla vyčítat, kdyby to nevyšlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.