Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka Já tu taky zůstala
Jinak jak dopadl UTZ? Bude příští týden KET?
Já jdu ve středu a jsem natěšená jako dítě o Vánocích… jen se bojím, abych pak nebyla o to víc zklamaná.
Devcata ted jsem byla na krvi, prede mnou bylo vybranych uz 5 zkumavek a prej vsechny negativni
uplne mi z toho bylo smutno ![]()
@labelinka Ahoj tak co utz? Vše v pořádku? Kdy bude ten slavný den KETu? Kdy mám držet pěsti? ![]()
@Ligistia Někdo má bohužel krev negativní, ale ty jí máš určitě POZITIVNÍ… Takže až ti to zavolají, tak nohy hore, napsat nám na emimino tu úžasnou zprávu a slavit rychlýma špuntama… ![]()
@Ligistia drzim palce. Pamatujunsi jak jsem mela pozi. test a jak jsem byla stastna. A dosla jsem na kontrolu do repromedy a najednou jsem tak znejistela. Jakoby ani test nebyl. Nez jsem sla na utz po krvi bylo to hruznych par hodin.. Drzim moc palce a ver..
Ahoj holky, moc gratuluji
!!! jen tak dále, at krásně roste jak hCG tak miminko a at je zdravé
![]()
Je tam ted nejak moc nových lékařů? jaké máte zkušenosti?
nebo chodíte jen ke svému?
Holky, tak mam 2 dominantni folikuly 14mm a sliznice krásně vysoká…akorát jsem tentokrát nebyla v Repromedě, ale v odloučeném pracovišti tady u nás, ať netrávím 4 hodiny na cestě jen kvůli 5 minutám na UZ a jsem znechucená. Ten doktor pěkně nepříjemný, protože dle jeho slov nejsem jeho „apriorní pacientka“, takže ze mě nemá kšefty, když jsem přišla jen na blbou kontrolu. Byl odměřený, rýpavý, a celou dobu měl nějaké narážky na neschopnost RM. Na kontrolu mě objednal na středu s tím, že je možné, že už to bude praksnuté a budu muset asi přijít další měsíc.
Takže vůbec nevím, co si počít.
@labelinka co to je proboha za pristup
hned bych si na nej stezovala to neni mozny toto ![]()
@labelinka Tak to je dost hrůza tedy
Mně sice moje gynekoložka nabízela chodit k ní (je odloučené pracoviště), ale nějak mám v tomto k Repromedě větší důvěru, tak dojíždím.
@Ligistia Gratulace! ![]()
@Ewangelle moc dekuji, chtela bych se timto i zeptat co si myslis o skodlivosti ultrazvuku na plod v prvnim trimestru? Ja jen ze asi budu chodit co dva tydny a bojim se aby to nejk neublizilo ![]()
@Ligistia @Ewangelle ja jsem taky celou dobu na vsechny kontroly dojizdela, i jen kvuli odberu krve, ale fakt mi trva 2 hodiny cesta jen tam a UZ delaji jen dopoledne a ja si kvuli tomu nemuzu brat porad volno
Bylo mi to dneska hodne neprijemne…budu se modlit, at mi folikuly neprasknou…i kdyz pri mem stesti…na OPU jsem byla v prosinci a od te doby jen cekam a cekam, protoze se vse nejak kazi ![]()
@Ligistia Já jsem takto daleko bohužel nikdy nedošla, takže se nemohu podělit o zkušenost. Ale osobně považuji přínosy pravidelného UTZ (hlavně v našem případě) jako naprosto převyšující nad eventuálními riziky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.