Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já se to snad dozvím v úterý kdy začnu stimulovat. @Ewangelle
Holky, jak je to po neúspěšném KET? Dostaly jste MS v termínu nebo se to o ten cca týden prodlouží? ![]()
@Ewangelle držím moc palce, ať je co nejvíce zralých vajíček!
![]()
Devcice chci se zeptat nikde jsem se to nedocetla, kdyz bude vse jak ma byt do kdy budu v peci caru? ![]()
@Ligistia ja byla so nejakeho 8 tt. Takze 7 +
. Drzim palce at je vse jak ma byt..
@pajinkapajinka dekuji moc za odpoved, ja uz myslela ze do 12 tydne, jelikoz jsem se docetla ze delaji i to velke vysetreni na downa a tak, takze jsem si nebyla jista ![]()
@Ligistia
noo neni zac. Asi delaji vselijake vysetreni a testy. Ale myslim, ze predani do pece vlastni gyn. je - pokud je vsechno ok - u vsem vicemene stejny
. Vis jak, oni jsou taky radi kdyz se pacientky zbavi.. ted to myslim v dobrem.
@Ligistia
nee, ja jsem psala, ze to nemyslim zle. Jako vuci repromede. Jen si predstav, ze by tam vsechny tehule chodily do tretiho mesice. A k tomu holky co chteji miminko. To by fakt byl napor. A tehulkam uz by delali vlastne jen utz..
@pajinkapajinka minuly tyden se mnou sedela v cekarne jedna s bubnem a cekala na vysetreni
az jsem si rikala co tady ta tehule dela
treba nejaky mimoradny pripad ![]()
@Ligistia oni asi delaji jak jsem psala i nejake spesl vysetreni.. ale urcite tam nechodi celou dobu..
Devcata zacla jsem slabe krvacet
hnedo cerveka krev… myslite ze je to zly ![]()
@Ligistia jela bych na pohotovost. At jsi sama v klidu.. a muzou dat utrogestan nebo navysit pokud beres. Drzim palce ![]()
@Ligistia Ahoj, ja jsem taky v 7-8tt zacala krvacet, byly to hematomy a mimco to zvladlo, tak drzim palce i tobe. Hned, kdyz jsem to krvaceni zjistila, tak jsem nabehla do repromedy, byla jsem zrovna pobliz. Vzali me na prohlidku okamzite, i kdyz to bylo uz v dobe, kdy jsem byla předána sve gynekolozce, ale bylo to v patek odpo, kdy ona neordinuje. Ted bych asi byt tebou zajela na pohotovost. V kolikatem tydnu jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.