Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 jeeee ahooooj ![]()
Planujes jit pro sourozence?
Adi byl 4.4.rok. Leti to jako voda.
@kratjana
Ahooj letí to strašně co..
Tak pokud vše klapne tak bych letos chtěla zajít do RM pro sourozence ![]()
Máme ještě zamraženo tak to určitě vyzkoušíme.
A co vy? Půjdete do toho znovu?
@labelinka ahoj ja jsem taky z karvinska. A asi dochazis k Mudr. Šoustkovi na Ult že?
@adrusenkaaa
Ahooj taky si tě pamatuji
, občas tady pročtu pár řádků a vzpomínám na začátky v RM…co ty jak bojuješ?
@oskárek59 my mame pauzu uz pres rok. Mame posledni embryo v mrazacku. Az prijde vhodna doba, tak si pro nej prijdu ❤ jal se Ti dari, a jak uzivas materstvi?
@adrusenkaaa
Daří se nám fajn, příští týden jdeme k zápisu do školky tak se necháme překvapit jestli nás vezmou nebo ne.
Mateřství je krásná i když někdy hodně náročná role.. teď máme lehké období vzdoru tak je to trochu náročnější ale nestěžuju si.
Jen si hezky odpočiň ona ta pravá chvíle přijde a půjdete si pro miminko ![]()
@adrusenkaaa ahoj, ano, chodím k Šoustkovi. Musím říct, že jsem si na jeho přístup a styl komunikace musela dost zvyknout, úplně mi nesedl.
jak jsi na tom ty? Vy už nějaké mimčo máte?
@Ligistia ty chleby s máslem moc nechápu
to je nějaká známá hláška? ![]()
@labelinka píše:
@Ligistia ty chleby s máslem moc necháputo je nějaká známá hláška?
Take jsem se sestricky ptala jestli embrio nevypadne ze pojedem dlouho autem, tak na to mi rekla at si predstavi ze cipek je ted jak dva chleby s maslem pleskly na sebe
ze ty se od sebe taky blbe dostavaji, takze se nemusim bat ![]()
@labelinka Me sedi. Jsem prozatim spokojena. Jeste miminko nemame. Ckovek musi byt silny a verit.
@adrusenkaaa tak já tam u něj byla zatím jen 2× a jak mi neustále opakoval, nejsem jeho apriorní pacientka, tak ani nejevil příliš zájem. Pak po prvním UZ mi řekl, že se mám stavit za dva dny a jestli to mezitím praskne, tak stejně o nic nejde a nic mi neuteče… a celkově mi jeho jednání přišlo zvláštní…měl plno takových necitlivých poznámek…my taky ještě nemáme, je to nekonečně dlouhý boj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.