1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
27.4.18 23:07

@labelinka podle me dobre znameni, drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.4.18 05:59

@labelinka take myslim ze je to na dobre ceste :potlesk: u me nebyly zadne priznaky z ucebnic jen jsem citila jednou dvakrat do dne takovy mirny tlak v podbrisku jako pred kramama, ale trvalo to tak 2-3 minuty a pak nic, ale cely den jsem mela podbrisek uplne teplej a to se tahlo az na zada do oblasti ledvin, jinak nic… no a ktonu hromada negativnich testu z otehotnet tak me malem hrablo :lol: takze tfuj, tfuj, tfuj at se ti pekne vrta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.4.18 07:59

@Ligistia taky me podbříšek bolí jen občas, není to permanentně. Ale v noci mě bolest až vzbudila. Jenže ráno jsem se vzbudila s příšernou bolestí v krku a zvětšenou uzlinou…asi na mě něco leze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.4.18 08:41

@labelinka Já se po každém KET cítila jinak, prsa mě bolela, únava byla, nafouklé břicho atd. Spoustu “příznaků” dělá taky Utrogestan, především ve vysokých dávkách co bereme.

Tu bolest v kříži tu ale kdysi popisovala jedna uživatelka a na testu našla // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.4.18 08:46

@Ewangelle právě proto tomu ani váhu nepřikládám, cítím se úplně stejně jako pokaždé touhle dobou před ms (včetně těch kříží). Jen mě děsí ta bolest v krku, necítím se dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.4.18 09:09

@labelinka Uvař si vodu, nech jen trošku odstát, přidej do ní med, citron a můžeš i trošku zázvoru. Vypít dřív než vystydne. To tě postaví na nohy a neublíží mimču. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.4.18 10:12

@labelinka ja po ketu chytla taky nejakeho neduha kaslala jsem jak blba takovy ten agresivni davivy kasel, rikala jsem si ze to bude spatny ze s takovejma krecema to nemohla ta kulicka rozdychat a k tomu vecer jsem se vzbudila spocena jak cune, ale teplotu jdem nemela byla to takova ta vnitrni horecka, takze jsem to uz odpiskavala po prvnim veceru. Po 2 dalsich dnech byl kasel i horecka se zimnici pryc, dopovala jsem se zazvorovym cajem. A povedlo se :P jen doufam ze tenhle 3denni neduh nemel zadne nasledky pro embrio, ale kdyz se melo uhnizdovat v te dobe tak snad ne. :andel: timto chci rict ze nejaka ta nemucka neznamena automaticky neuspech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.4.18 10:23

@Potkyš díky, už to piju :)
@Ligistia díky za uklidnění :hug: kéžby to mělo stejný konec jako u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.4.18 11:38

@Potkyš Mamka to mysli dobre, ale proste už to, ze se nám nedaří, je pro ni těžké pochopit. Já jsem z dvojčat a ještě mám staršího brachu a bracha už ma 3deti. Takže se snaží hledat důvody, ale uposlechla jsem radu a zakázala jsem si o tom něco více číst :dance: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.4.18 11:42

Včerejší test 11 den po transferu

Co myslíte? Já si myslím, ze asi těhotná jsem, ale obavám se, ze jako minule to bude neprosperujici těhotenství, ze je ta hodnota HCG moc nízká. Při předchozím jsem po 14dnech měla 79 a to šlo zjistit jen z krve, žádný test mi to nezaznamenal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.4.18 11:51

@labelinka Já jsem dokonce po prvním KET chytla něco od kolegy a měla jsem zvýšenou teplotu, ale uchytilo se to, i když to nakonec nedopadlo. Já myslím, ze důležité je hlavně do sebe necpat žádné léky bez porady s dr. Přeju hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.4.18 12:33

@middle vždyť to vypadá dobře, je hezky vidět :) tak držím palce, ať sílí a hcg stoupá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
28.4.18 13:35

@middle Noooo to vypadá na mimčo… :palec: Takže nohy hore, hlaď bříško a užívej si to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.4.18 08:54

Ahoj děvčata, jdu se vyzpovídat :oops: Od včerejška (tj. 3. den od KET) je mi mizerně, ráno jsem se probudila s příšernou bolestí v krku, tak jsem radši zůstala celý den ležet a ono se to ještě zhoršilo. Mám šílené bolesti kloubů (kolena) a kříží. V noci jsem kvůli té bolesti nemohla ani spát a manžel mi to masíroval. Teplota od včerejška 37,2 a cítím se jak při chřipce (krom kloubů mě bolí i trochu svaly, hlava a oči). A to jsem si nedávno říkala, že už přes rok jsem nebyla nemocná :think: Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.4.18 10:23

@labelinka nekde jsem cetla ze tohle co popisujes meli zensky v zacatku tehotenstvi pri zahnizdovani, tak drzim pesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.