Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka take myslim ze je to na dobre ceste
u me nebyly zadne priznaky z ucebnic jen jsem citila jednou dvakrat do dne takovy mirny tlak v podbrisku jako pred kramama, ale trvalo to tak 2-3 minuty a pak nic, ale cely den jsem mela podbrisek uplne teplej a to se tahlo az na zada do oblasti ledvin, jinak nic… no a ktonu hromada negativnich testu z otehotnet tak me malem hrablo
takze tfuj, tfuj, tfuj at se ti pekne vrta ![]()
@Ligistia taky me podbříšek bolí jen občas, není to permanentně. Ale v noci mě bolest až vzbudila. Jenže ráno jsem se vzbudila s příšernou bolestí v krku a zvětšenou uzlinou…asi na mě něco leze ![]()
@labelinka Já se po každém KET cítila jinak, prsa mě bolela, únava byla, nafouklé břicho atd. Spoustu “příznaků” dělá taky Utrogestan, především ve vysokých dávkách co bereme.
Tu bolest v kříži tu ale kdysi popisovala jedna uživatelka a na testu našla // ![]()
@Ewangelle právě proto tomu ani váhu nepřikládám, cítím se úplně stejně jako pokaždé touhle dobou před ms (včetně těch kříží). Jen mě děsí ta bolest v krku, necítím se dobře ![]()
@labelinka Uvař si vodu, nech jen trošku odstát, přidej do ní med, citron a můžeš i trošku zázvoru. Vypít dřív než vystydne. To tě postaví na nohy a neublíží mimču. ![]()
@labelinka ja po ketu chytla taky nejakeho neduha kaslala jsem jak blba takovy ten agresivni davivy kasel, rikala jsem si ze to bude spatny ze s takovejma krecema to nemohla ta kulicka rozdychat a k tomu vecer jsem se vzbudila spocena jak cune, ale teplotu jdem nemela byla to takova ta vnitrni horecka, takze jsem to uz odpiskavala po prvnim veceru. Po 2 dalsich dnech byl kasel i horecka se zimnici pryc, dopovala jsem se zazvorovym cajem. A povedlo se
jen doufam ze tenhle 3denni neduh nemel zadne nasledky pro embrio, ale kdyz se melo uhnizdovat v te dobe tak snad ne.
timto chci rict ze nejaka ta nemucka neznamena automaticky neuspech ![]()
@Potkyš Mamka to mysli dobre, ale proste už to, ze se nám nedaří, je pro ni těžké pochopit. Já jsem z dvojčat a ještě mám staršího brachu a bracha už ma 3deti. Takže se snaží hledat důvody, ale uposlechla jsem radu a zakázala jsem si o tom něco více číst
:
Co myslíte? Já si myslím, ze asi těhotná jsem, ale obavám se, ze jako minule to bude neprosperujici těhotenství, ze je ta hodnota HCG moc nízká. Při předchozím jsem po 14dnech měla 79 a to šlo zjistit jen z krve, žádný test mi to nezaznamenal. ![]()
@labelinka Já jsem dokonce po prvním KET chytla něco od kolegy a měla jsem zvýšenou teplotu, ale uchytilo se to, i když to nakonec nedopadlo. Já myslím, ze důležité je hlavně do sebe necpat žádné léky bez porady s dr. Přeju hodně štěstí ![]()
@middle vždyť to vypadá dobře, je hezky vidět
tak držím palce, ať sílí a hcg stoupá ![]()
@middle Noooo to vypadá na mimčo…
Takže nohy hore, hlaď bříško a užívej si to. ![]()
Ahoj děvčata, jdu se vyzpovídat
Od včerejška (tj. 3. den od KET) je mi mizerně, ráno jsem se probudila s příšernou bolestí v krku, tak jsem radši zůstala celý den ležet a ono se to ještě zhoršilo. Mám šílené bolesti kloubů (kolena) a kříží. V noci jsem kvůli té bolesti nemohla ani spát a manžel mi to masíroval. Teplota od včerejška 37,2 a cítím se jak při chřipce (krom kloubů mě bolí i trochu svaly, hlava a oči). A to jsem si nedávno říkala, že už přes rok jsem nebyla nemocná
Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.
@labelinka nekde jsem cetla ze tohle co popisujes meli zensky v zacatku tehotenstvi pri zahnizdovani, tak drzim pesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.