Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš jsou tam 2 fotky, na jedne je videt lip, na druhe skoro vubec…ale jsem rada, ze ho nevidim jen ja ![]()
@Mišuta29 @Potkyš dekuji holky…snad bude silit…ja bych byla tak stastna…uz ted jsem nejaka na mekko.. i když vím, že se to může ještě 100× obrátit…
@Ligistia snad jo, bojim se…doufám, že to nemůže být zbytkový Ovitrelle (jsem dnes 15.den po injekci). ![]()
@labelinka já ho žáky krásně vidím a to vidím málo co. Ovitrell to určitě není. Držím moc palce!
Holky, jestli jsem ukazala toho ranniho, tak o tohodle se musim 100% podelit…ono to sílí!!! Uz ho nemusim ani hledat a je videt uz v limitu ![]()
https://data.emimino.cz/…/6556471.jpg?1
Jen mě ještě naučte jak vkládat ty zmenšené fotky, které se po rozkliknutí zvětší
A pokud by to někoho otravovalo, tak řekněte, já přestanu ![]()
Devcata vim ze to sem mozna nepatri, ale musim se vam vyblinknout z podoby. Zkusila jsem zajit do jedne nejmenovane skupiny tehuli… vim ze kazdej jsme nejakej, ale tam jsou takovy kravky existence
clovek byl zvykly na vyjadrovani na urovni a k tomu podporu kdyz byla potreba, tam tohle nejak pokulhava… mam takovy dotaz byly by jste pro kdyby se vytvorila treba i uzavrena skupina carek jen pro nas co prosli maratonem caru?
@Ligistia já jsem klidně pro…kdo si neprošel tou nekonečnou cestou za miminkem, ten to nikdy nepochopí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.