1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
4.5.18 06:15

@middle a to co jsi si nečetla mi potvrdil Dr v reprogenesis. Ze je to základ delat pod utz a třeba ja po cisari úplná nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.5.18 06:18

@labelinka ale carecka tam je, tak at krasne sili :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.5.18 06:23

@labelinka carecka je tam, tak at krasne sili :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 06:42

@Ligistia děkuji, včera ráno nebyla skoro vidět ještě :oops:

@Mišuta29 už se těším na odpoledne :andel: Transfer jsem měla až ve 3 odpoledne, třeba je to tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 08:49

Holky, jdu si pro radu…zítra máme odjíždět do Budapeště a budeme tam až do úterý - jedeme ještě s jedním párem. Máme to objednané už dlouho, zálohy zaplacené, Forinty směněné (5 tis.), koupená dálniční známka, prostě vše zařízené a mně je dneska na umření…jako by na mě lezla teplota, škrábe mě v krku..mám to risknout a jet? Manžel říkal, že se mi přizpůsobí, budeme ležet, jak budu potřebovat a nebudem se přemáhat. Ale ležet můžu i doma a zadarmo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 08:54

@labelinka tohle za tebe asi nikdo nerozhodne :( to budeš muset ty sama. Ja bych asi jela a asi bych odpocivala… proste nanuk se poradně hnizdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 08:56

@Mišuta29 nemělo tam být nejela? Já vím, že si to musím rozhodnout sama, ale je to hrozně těžké..hlavně, když jedou i ti kamarádi a přišli by o peníze za zálohy kvůli nám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 09:04

@labelinka neeee ja bych jela tam mělo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.5.18 09:21

@labelinka Ja bych take jela, pokud se ma udržet tak se udrží. Ja jsem mela take zaplacené hory a vycházel mi odjezd 14 den po transferu, vůbec jsem neváhala a chtela jet, jenže u mne byl problém ze jsem musela do RM jezdit obden, takže jsem musela zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 09:34

Tak asi pojedu, kdyz to nebudem prehanet, tak to bude asi dobry. Bude to jen rekreacni vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.5.18 09:57

@labelinka Jeď, pouze se nepřemáhej a ber to víc odpočinkově. Intenzivní turistickou poznávačku všeho, co je k vidění nechte na jindy :)
Užijte si to, Budapest je krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 10:49

Ahojky, manžel se po KET ptal přimo doktorky, která dělala KET, že proč se to neprovádí pod UZV kontrolou, a doktorka na to, že vždyť,, tam byla´´, já na to ano, to teda byla, šíleně bolela příprava jak tam narvala vnější katetr pak z něho něco vytáhla a to jsem si všimla a až tak se čekalo na tenkou kanylku…, a je to možná i tím, že né u všech klientek berou stený katetr, kde předpokládají, že 2.transfer bude obtížný bere se vnější katetr i s pevnou tuhou tyčí uvnitř, která se následně vytáhne a až tak se zavede vnitřní tenký katetr, předpokládám, že hodně žen vůbec neví, že vnější katetr se vecpal sám, ale víme to my, které kromě vnějšího katetru máme uvnitř zasunutou pevnou tuhou kovovou tyč obalenou plastem nebo i bez…Můj 1.ET byl s UZV a jen tenkým katetrem, kde již bylo embryo, tak za použití kleští protože nejtenší kanylka se kroutila a tak použila kleště na čípek aby si to narovnala, aby se embryu nic nestalo a rychleji to tam vešlo, bylo to mimo RM. Podruhé v RM bez UZV, jak jsem zjistila na sále, před tím na pohovoru před KET jsem upozornila, že na 1.ET se použilo i kleští, a hold bylo rozhodnuto, v RM přímo tuhá tyč uvnitř vnějšího katetru doslova narvaná dovnitř…A když jsem se ptala mailem konzultující lékařky na to, že dělají KET bez UZV, tak, že ano před tím někdy v minulosti se dělal u nich KET i s pomocí UZV, ale prý není rozdíl bez a s UZV kontrolou a kdybych to chtěla tak by se to dalo zařídit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.18 11:01

A ano i já i manžel jsme našli články, kde řeší ET s a bez UZV a je,,rozdíl¨ ve výsledku jistě, pak se řeší rozdíl mezi použitím transabdominál. a transvaginál. UZV a tam teda klinicky signifikantní rozdíl není…

• Citovat
  • Upravit
1280
4.5.18 14:09

Tohle je můj poslední za tento týden a zítra ve 4 ráno vyrážíme směr Maďarsko :oops: Vracíme se v úterý a ve středu krev :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 14:10
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.