1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
3.5.18 16:35

@labelinka 10ty den od et jsem měla 164jednotek hcg. Tak zítra skoč jako samoplatce někam, a za dva dny znova, ja potom 13den měla 600jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 16:41

@Mišuta29 já se bojím výsledku :oops: od zítřka jedeme do Budapeště a budem tam až do úterý. Tak asi až ve středu zajdu na krev a o víkendu si dám tu 100, když bude čárka sílit. Ve středu to navíc bude 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.5.18 17:05

@labelinka Víš jak sem se bála ja? Bála sem se zavolat při výsledek, ruce se mi trepali. A zítra utz a už teď mam prujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
3.5.18 17:19

@labelinka paráda, držím pěsti ať prcek dal roste. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.5.18 18:39

@labelinka To vypadá na dobré cestě :* Když už 8.den tam něco vidíš…tak to určitě jen poroste. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 19:02

@middle @Tralalajda děkuji holky, modlím se, ať je to ok :andel:

@middle snad se už cítíš aspoň trošku lépe, pořád na tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.5.18 19:10

Holky moc vám všem děkuju za podporu. Včera byl fakt hrozný den, všechny vlaky měli jako naschvál zpoždění, takže jsem cestovala zpátky do práce přes 3hodiny, pořád mi volal šéf kvůli prezentaci na představenstvo, přilítla jsem
pozdě na schůzku a pak schůzovala v kuse do 18h, kde jsem ještě musela být hlavním mozkem pro dalších 10lidí. Bylo hrozné nemoci se někde vybrečet a vykřičet, soustředit se a předstírat se, že je všechno v pořadku :( Ale nějak jsem to přežila, dokonce jeden kolega za mnou přišel, že to byla nejlepší schůzka v jeho životě. Evidentně je pro mě práce dobrá únikovka. Až když jsem dorazila v půl osmé domů, mohla jsem se zahrabat pod peřinu s plyšákem a vybrecet se :,( Hrozně se mi ulevilo. Jen telefonát s moji mámou, která mi řekla, že mít děti asi není našim osudem, moc nepřidá. Jeste, ze mám moje zlaté dvojčátko :srdce: Snažím se hledat pozitiva. Aspoň můžu jít pochod Praha Prčice…ale lehké to není. Člověk si pořád říká, kde se stala chyba. Vzala jsem si par dni volna, měla home office, abych neměla tolik pracovního stresu, chodila na dlouhé procházky…, abych prokrvovala, byla na sluníčku a stejně to nepomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
3.5.18 19:23

@middle Víš co je pozitivní na tom být na dně? Ze dna vede jen jedna cesta a to vzhůru… Takže jak se z toho všeho oklepeš, tak budeš už jen stoupat vzhůru. A bude líp. Řekni si, že to tak mělo být, že sis tím prošla proto, aby tě to posílilo a posunulo dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.5.18 20:04

@middle jal píše @Potkyš ma pravdu. Mělo se to stal. Proč? Nikdo nevi… ale asi mělo… vyplac se zase bude dobre uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 20:17

@Potkyš krásně napsáno.

@middle myslím, že všechny co jsme tady, pocity padání na dno známe a je to nesmírně těžké a bolestivé…hlavné člověku připadá, že je to nekonečné a ptá se jestli vůbec na něho kousek nějakého toho štěstí výjde. Já věřím, že ano, když člověk vytrvá, odměna se jednou dostaví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.5.18 21:59

@Potkyš @Mišuta29 @labelinka Naštěstí nejsem typ člověka, co se dlouho užírá, takže myslím, že z nejhoršího jsem venku. Navíc je pravda, že člověka to neuvěřitelně posiluje i v normálním životě. Prostě člověk se naučí rozlišovat, co je důležité a co ne. Já jsem teď začala přemýšlet o dalším postupu a @Mišuta29 mě nahlodala :roll: Hodně jsem četla zahraniční studie. KET s ultrazvukem a bez, a pravděpodobnost otěhotnění je 56% s vs. 46% bez u 5dennich embryí (i když je tam vyšší statistická chyba) a u anomálích, což nevím zda nemám, když to tak šíleně bolelo je to nutnost. Ze prý UTZ pomáhá najít místostarosta nejtlustsi části děložní sliznice a neřídí se to jen hrubým pocitem doktora. Proste do dalšího KETu bez UTZ nejdu. Psala jsem už Hromadové, zda to v Repromedě nedělají, tak uvidíme. Nejhorší je, že pro mě nemusí být úplně snadné změnit CAR, protože jsem pojištěna v zahraničí a Repromeda si musela na začátku ověřovat, ze přes českou pojišťovnu to zaplatí i ta zahraniční.
Zítra na mě holky myslete, jdu na mamograf, tak doufám, že ta bulka nic není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.5.18 23:15

@middle Mrzí mě, jak to dopadlo, ale je úžasné jak jsi to zvládla. Ohledně toho KET s ultrazvukem by mě hodně zajímalo, co ti odpoví, protože pokud jednou řeknou “ano” můžeme to po nich chtít i my ostatní :andel:

Já jsem nesmírně vděčná manželovi, jak je mi neustálou oporou, jezdí se mnou na všechny kontroly a financuje všechno co může nějak přispět k úspěchu. Na slova a rozebírání si až tak nepotrpí, ale v činech je nepřekonatelný :srdce: Vždy když to neklapne a jsem z toho špatná, jedeme na prodloužený víkend, abych přišla na jiné myšlenky. Poprvé jsme takhle vypadli do wellness ve Vysokých Tatrách, podruhé a potřetí na rakouský venkov.
Upřímně ale doufám, že “počtvrté” nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 05:45

Krásné ráno děvčata :mavam: vypozorovala jsem, že po ránu mám ty testy vždycky slabší, ale pořád tam je :andel: světlo špatné, vstávám v 5 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 06:12

@middle ja proste nechapu jak takový car muze delat transfery bez utz. Vždyť ja jsem toho příkladem ze se do me v reprogenesis nemohli přes jizvu dostat. Ještě ze měli utz ;) ja už bych dostihové bez utz nesla proste ne. Repromeda je jeden z nejdražších caru v ČR a takové za me velké pochybení. Dej vědět co ti odepsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 06:14

@labelinka ja to taky tak měla vždy jsem měla silnejsi o dost až odpoledne. Ale u tak jde paradne vidět. At sílí nanuk jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.