1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
1.5.18 05:31

@middle taky jsem včera byla 13den od ET :) tak at je vše v poradku ja už si zasla i na krev radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.5.18 10:24

@Ewangelle no to vypadá krásně! Mně taky říkal Kafka, že to roste pomalu a za dva dny při další kontrole mě Tokareva pochválila, jak krásně reaguju :mrgreen: Tak se neboj, budeš mít krásnou zásobu :palec:
A s tou bolestí v kříži to moc vážně neberu, to mám skoro vždycky před každou MS. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.5.18 10:24

@Mišuta29 gratuluji, to je krása :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.5.18 10:34

@Mišuta29 vypada to skvele, tak hlavne at je vse jak ma byt a prospivate oba dva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.5.18 10:39

@Ligistia @labelinka Dekuji holky… jen bohužel sem z repromedy přešla do reprogenesis protože v repromede to posrali. Držím vam pěsti aby u vás vše proběhlo jak ma. Před nama je cesta dlouhá ale i tak je tohle pro nas velké vítězství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.5.18 10:43

@Mišuta29 a můžu se zeptat, co bylo v Repromedě špatně? Taky tam nejsem zrovna nejspokojenější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.5.18 10:48

@Mišuta29 mohu se zeptat co repromeda zanedbala? At se tomu pripadne vyhnou dalsi devcata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.5.18 11:14

Asi se tomu nevyhne žádná… transfer bez utz! Mam skoro 10let po cisari. Mam hroznou vnitřní jizvu. A jelikož v repromede mi dělali et i ket bez utz dali embryo tam kam dostal katetr. V reprogenesis dělají vše pod utz a při et se ke me nemohli dostat přes jizvu která bránila katetr projít dal. Nutila jej aby embryo dal k jizve(mam tam takovou mezeru). Takže transfer trval déle než obvykle protože si Dr vzal větší a musel tim bludištěm dojit až na to správně misto. Byl to mazec dívat se na to přes utz a sám Dr mi rekl ze nerozumí jak někdo takové zákroky muze delat bez utz. To je základ. I kdyby žena nemela po cisari každá jsme přeci jiná. Ja mam i dělohu zaklonenou. Takže v repromede jsme vyhodili 50tis z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.5.18 11:21

@Mišuta29 no to je pravda…sama jsem byla udivená, že to bylo bylo bez UZ :( tak příště aspoň budu vědět kam…nebo dají se embryjka kdyžtak převézt jinam, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.5.18 11:25

@labelinka daji… a nebo zkus trvat na utz. I když :( to asi nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.5.18 11:30

@Mišuta29 A taky je pro mě dost podstatná info, jestli mají transportní centra. Protože já jsem od Brna daleko a nemůžu na každou kontrolu jezdit až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 12:08

Ahoj holky, blahopřeji všem, je potřeba změnit přístup k IVF, když to nevyjde, nebo dovyšetřit, nebo provést KET i s UZV…, kdyby se přístup nezměnil a nebude se měnit ani při dalším pokusu, je potřeba změnit centrum… Zajímávé by bylo kolik z nás, které jsme těhotné po RM má placentu nízko a vzadu, a je lepší, že jsme na rizikovém…Hodně zdaru!

• Citovat
  • Upravit
1280
2.5.18 06:33

Ahoj holky, vidím to špatně…ráno při zavádění utroše jsem si nahmatala otevírající se čípek jako vždy před ms (termín mrchy mám zítra) :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.5.18 08:06

@labelinka Moc má tebe myslím, ať je to Ok :hug: piš, kdykoliv budeš chtít a s cokoliv se svěřit. Moc doufám a přeji si, ať to dál prospívá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.5.18 08:46

@labelinka mooooc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.