Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@middle taky jsem včera byla 13den od ET
tak at je vše v poradku ja už si zasla i na krev radši
@Ewangelle no to vypadá krásně! Mně taky říkal Kafka, že to roste pomalu a za dva dny při další kontrole mě Tokareva pochválila, jak krásně reaguju
Tak se neboj, budeš mít krásnou zásobu ![]()
A s tou bolestí v kříži to moc vážně neberu, to mám skoro vždycky před každou MS. ![]()
@Mišuta29 vypada to skvele, tak hlavne at je vse jak ma byt a prospivate oba dva ![]()
@Ligistia @labelinka Dekuji holky… jen bohužel sem z repromedy přešla do reprogenesis protože v repromede to posrali. Držím vam pěsti aby u vás vše proběhlo jak ma. Před nama je cesta dlouhá ale i tak je tohle pro nas velké vítězství
@Mišuta29 a můžu se zeptat, co bylo v Repromedě špatně? Taky tam nejsem zrovna nejspokojenější. ![]()
@Mišuta29 mohu se zeptat co repromeda zanedbala? At se tomu pripadne vyhnou dalsi devcata?
Asi se tomu nevyhne žádná… transfer bez utz! Mam skoro 10let po cisari. Mam hroznou vnitřní jizvu. A jelikož v repromede mi dělali et i ket bez utz dali embryo tam kam dostal katetr. V reprogenesis dělají vše pod utz a při et se ke me nemohli dostat přes jizvu která bránila katetr projít dal. Nutila jej aby embryo dal k jizve(mam tam takovou mezeru). Takže transfer trval déle než obvykle protože si Dr vzal větší a musel tim bludištěm dojit až na to správně misto. Byl to mazec dívat se na to přes utz a sám Dr mi rekl ze nerozumí jak někdo takové zákroky muze delat bez utz. To je základ. I kdyby žena nemela po cisari každá jsme přeci jiná. Ja mam i dělohu zaklonenou. Takže v repromede jsme vyhodili 50tis z okna…
@Mišuta29 no to je pravda…sama jsem byla udivená, že to bylo bylo bez UZ
tak příště aspoň budu vědět kam…nebo dají se embryjka kdyžtak převézt jinam, že?
@labelinka daji… a nebo zkus trvat na utz. I když
to asi nevyjde
@Mišuta29 A taky je pro mě dost podstatná info, jestli mají transportní centra. Protože já jsem od Brna daleko a nemůžu na každou kontrolu jezdit až tam.
Ahoj holky, blahopřeji všem, je potřeba změnit přístup k IVF, když to nevyjde, nebo dovyšetřit, nebo provést KET i s UZV…, kdyby se přístup nezměnil a nebude se měnit ani při dalším pokusu, je potřeba změnit centrum… Zajímávé by bylo kolik z nás, které jsme těhotné po RM má placentu nízko a vzadu, a je lepší, že jsme na rizikovém…Hodně zdaru!
Ahoj holky, vidím to špatně…ráno při zavádění utroše jsem si nahmatala otevírající se čípek jako vždy před ms (termín mrchy mám zítra)
![]()
@labelinka Moc má tebe myslím, ať je to Ok
piš, kdykoliv budeš chtít a s cokoliv se svěřit. Moc doufám a přeji si, ať to dál prospívá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.