1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
30.4.18 10:55

Já si včera rozespalá v 7:00 píchla Gonal a Fraxi a šla ještě spát v 11:00 se vzbudila, že je tolik hodin a zapomněla jsem si píchnout, že jsem si to píchla ještě jednou :zed:

Volala jsem do RM a prý se nic nestalo, mám dál pokračovat podle plánu… Holky, ty emoční výkyvy, propukání v pláč atd co jsem z toho ale včera měla bych nepřála nikomu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.4.18 11:28

@Ewangelle to me pichal gonal vzdy manzel, ja sama bych na to koule nemela do sebe vrazit jehlu, tak aspon jsem mohla neco vypustit z hlavy, injekce byli jeho starost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 11:53

@Ewangelle tak hlavně, že se nic vážného nestalo, to je nejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 11:55

@Ligistia taky mi píchal Gonal a veškeré injekce manžel. Jako diabetik s tím má bohaté zkušenosti a neměla jsem za celou dobu ani jednu modřinku. Já injekce vyloženě nesnáším, tak jsem u toho zavírala oči :mrgreen: Čas jsem si musela hlídat ale sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 16:23

@Ligistia prosím tě, jak jsi mi jednou psala, že jsi cítila jak jsi měla horký podbřišek, cítila jsi jakoby vnitřní horkost připomínající pálení (nebolestivé)? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.4.18 16:55

@labelinka nebolestive a kdyz jsem si sahla na podbrisek tak na dotek byl o dost teplejsi jak zbytek tela, dokonce jsem se odvazila zmerit vnitrni teplotu a mela jsem 37,5 tak jsem to nechala tak a cekala co z toho bude protoze by to clovek stejne v tu chvilu uz nemohl ovlivnit.. 8o a dopadlo to tak jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 16:58

@Ligistia mě totiž dneska začalo něco podobného, ale jen vpravo…cítím vyloženě uvnitř žár, až pálení a i takový větší tlak na té pravé straně…ale tys to měla asi v celém podbříšku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.4.18 17:17

@labelinka to bude dobre me to taky najizdelo postupne ze stran, ale nevenovala jsem tomu pozornost takze si ani nevzpomenu kde to zacalo, ale postupne to teplo preslo celym podbriskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.18 19:29

@labelinka Já bych brala jako pozitivum, že něco cítíš, když bys v podbřišku nic necítila, tak by to bylo špatné. Jinak mě minulý týden úplně šíleně bolely plotýnky, žádné cvičení nepomáhalo a pak mě to najednou přešlo…Takže i ta bolest zad může být dobrým příznakem. Nemyslím si, že bys měla tolik zvláštních pocitů jen z utrogestanu. U mě se k tomu ještě přidávají pocity na omdlení, kdy normálně rozhodně nemám problem stát v tramvaji 20min. Takže to vypadá dobře :potlesk: A bereš Intralipid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 19:40

@middle díky za podporu, ale po těch letech se bojím čemukoliv přikládat váhu…už jsem měla tolik příznaků a nikdy z toho nic nebylo :-( tak uvidíme. Nejhorší je, že se to tak táhne a nejde to urychlit :cert: Intralipid neberu, k čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.18 19:58

@labelinka To jsem dostala na základě imunologickeho vyšetření. Dělali ti ho? Moje tělo ma imunitní reakci proti plodu (tzv. Natural killer buňky), takže právě po prvním pokusu jsem sice otěhotněla, ale nemělo to dobrý průběh. Teď se cítím mnohem lépe, navíc mám pocit, že to působí i proti jiným alergiím. Jinak včera jsem znova testovala a 13.den oproti 11.dni mi vychází silnější, tak uvidíme ve středu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 20:04

@middle díky tomu, že mám autoimunitní onemocnění štítné žlázy jsem si imuno vyšetření vyžádala a bylo prý v pořádku (dělali mi ho přímo v Repromedě, tak nevím, jak moc do hloubky to je)…ale ono je to proměnlivé a bylo to před půl rokem, tak kdoví co teď. :think:
To vypadá krásně! Už i ten 11. den byl krásně vidět :potlesk: Zatím tiše gratuluju a přeju, ať se miminku u tebe líbí :srdce: Kdy jsi začala poprvé s testováním? A pozoruješ na sobě nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.18 20:42

@labelinka Tak to budeš mít určitě v pořádku ;) Já začala 11.den po KET, což by byl první den menstruace. Dříve bych se akorát stresovala. Jinak pocity? Ten podbřišek (různé strany, teď už je to spíše takové pnutí) některý den bolest hlavy, pocit na omdleni (mamka to měla celé těhotenství, protože máme obě nízký tlak), divný pocit v žaludku, větší únava, a někdy takový vlčí hlad. To obzvláště při tom prvním na podzim bylo hrozné, pořád jsem měla hlad, ale možná tím, jak jsem přibrala 2kila už teď tělo nemá takovou potřebu ;) A pak to je prostě vidět na očích, mám pocit, že vypadám mnohem hůře. Já to totiž dokážu poznat i na ostatních ženách, jsem tím v práci a v rodině známá :D Právě ten první měsíc se v obličeji většiny žen objeví největší změna. Prostě když jsem podstoupila IUI, tak jsem žádné takové divné pocity neměla, i když jsem brala hormony. Prostě jsem věděla, že to nedopadlo.
Kolikátý den po KET jsi? A už se cítíš lépe a nemáš teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.4.18 20:51

@middle tak moc, moc držím palce, ať je všechno v nejlepším pořádku! :hug: Já se dneska cítím už skoro úplně zdravá :) Jak jsem psala, jen bolest v kříži mi zůstala a mám rýmu-nerýmu. Mám zduřelé sliznice, ale skoro nesmrkám. Teplota normální, ale cítím, že jsem „teplejší“ než jindy. Dneska mi je ještě navíc lehce divně od žaludku, do jídla se nutím, na nic nemám chuť a v podbříšku se děje na střídačku všechno možné a pak nějakou dobu pro změnu vůbec nic :D Zítra jsem 6. den po KET a termín MS mám ve středu. Já to nevydržím a zkusím testnout už v tu středu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.4.18 23:48

Tak dnes jsem byla na první stimulační kontrole a zatím se vlevo vyvíjí 17 a na pravé straně 10 folikulů. Jsou prý zatím ale malé (cca 12mm), Kafka to ale přisuzuje tomu, že jsem teprve 5.den.
Ve čtvrtek je další kontrola, tak snad začnou lépe růst :)

@middle Vypadá to skvěle, také bych si víc než cokoliv přála najít jiného než sněhobílý test :,(

@labelinka Moc ti držím palce, od doby jedné moc milé uživatelky zde, která začínala symptomem bolesti v kříži tenhle příznak beru jako obrovské plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.