1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
3.5.18 14:04

@labelinka to je boziiiii vše je na dobre ceste uvidíš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 14:09

@Mišuta29 inspirovalas mě k tomuhle zapisování, tady je to krásně vidět…jsou duši i na těch horních, ale tady je vůbec nevidím…to je jedno, důležitý je poslední :dance:

Příspěvek upraven 05.12.18 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 14:10

@Mišuta29 jen mě prosím nauč vkládat jen ty miniaturní fotky, ať to není v té diskusi velké jako kráva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
3.5.18 14:13

@labelinka No tak to začíná být krásná sbírka… :palec: Musela si tak dlouho čekat na ket, ale ta odměna za to stála. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.5.18 14:13

@labelinka ja nemam speciální hruď ja jen dam vložit foto a je přidám fotku z telefonu. Těším se na tvůj zítřejší test ja jdu zítra na utz, hematologii… tak snad fazole je tam kde ma byt a vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
3.5.18 14:14

@labelinka Klidně to nech tak velké, však je čím se chlubit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.5.18 14:15

@labelinka jinak mas normálně vložené foto. Neres to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 14:17

@Potkyš hlavně nic nezakřiknout…moc se bojím. Obzvlášť po tom, co psala middle, to mě teda hodně zasáhlo a pořád na ni myslím :,(

@Mišuta29 držím moc palce, ať je vše v pořádku…a ono BUDE!!! :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.5.18 14:19

@labelinka s jinaci variantou ani nepocitam… hele teď už to je na tvém nanuku udělala si pro nej vsechno, chytl se a teď musí bojovat. Vše dopadne tak jak ma neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.5.18 14:23

@labelinka Moc držím pěsti, aby testiky krásně sílily :srdce: Když už sis tak dlouho počkala, tak to už prostě musí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 14:35

@missy-m díky…kéžby…tohle vidím na testu poprvé za celý svůj život :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 14:40

Jo a holky, endokrinoložka mi řekla, že až zjistím, že jsem těhotná, mám si automaticky navýšit dávku léku (ze 75 na 100), myslíte, že už s tím mám začít? Vím, že štítnou žlázu nesmím podcenit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.5.18 15:26

@labelinka a myslis ze z krve by to uz nebylo poznat? ze by jsi sla na odber a pak hned vedela jestli nasadit vetsi davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.5.18 15:34

@Ligistia jsem v tom všem úplně nováček…na krev si můžu zajít kdykoli? A kamkoli? není 8 dní po KET ještě moc brzo? Dnes bych měla teprve termín MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.5.18 15:51

@labelinka no ja si myslim ze kdyz ti test ukaze opakovane ducha tak uz nejake to hcg musi v krvi byt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.