1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
4.5.18 14:18

@labelinka a neni nekdo kdo by mohl jet misto vas? Je to sice na fofr ale i takovy lidi se daji sehnat.. a nebo jestli ti znami by nekoho nemeli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 14:25

@labelinka nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 14:26

Holky tak jsem dnes byla na utz. Naše fazolka je tam kde ma byt, odpovídá všemu čemu ma. Jen sem byla na hematologii kde mi zjistili obrovsky vysokou srazlivost krve. Max muze byt do 0,5jednoteka ja mam 4. Okamžitě mi pichli heparin. A dostala sem zásobou domu. Je pravda ze po transferu mam obrovské brisko ja myslela ze utros a ono ne. Hrozí mi hospitalizace, další testy, cévní, jaterní. Pokud me jen trochu začne bricho bolet mam okamžitě jet do nemocnice. Prý muze byt i hyperstimulak, měla sem vysoké dávky a to telo se s tim pere. Doktor mi rekl ze snad to zvladnu. Nevi jak to dopadne… proste je to na přírodě. Noc s tim už neudelam tohle bylo maximum. Důležité je ze fazole je Ok. Ta krev se zvladne. Musí. Dostala denní prednison kvůli endosce. Snad to spolu dame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 14:45

@Mišuta29 krásná fotečka :andel: nejdůležitější je, že je prďolka na tom správném místě! Všechno ostatní se určitě zvládne :hug: Držím palce, ať je všechno, co nejdříve v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.5.18 16:47

@Mišuta29 jen at pekne prdolka prospiva a tech par vysetreni navic maminka urcite zvladne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 17:02

@Ligistia moc Dekuji je to zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 17:52

@Mišuta29 a kolik dní od transferu vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 17:55

@labelinka 17dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 18:03

@Mišuta29 tak to máš v podstatě jen týden náskok :) to jde teda hodně rychle, když už byla vidět bublinka :) snad vyjde krev ve středu pozitivně a nebude to mimoděložní, abych mohla co nejdříve (poprvé ve svém životě) vidět taky takovou krásnou bublinku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 18:25

@labelinka mimodelozniho sem se taky bála, dnes mi to Dr vyvrátil a potvrdil ze je vše Ok. Ja měla et 17.4. A odedneska picham tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 18:28

@Mišuta29 to je strašný strašák! 8o Ještě, že pojedu na tu dovču s kamarády, do středy by se mi to neskutečně táhlo! :roll: kéž bych měla stejný průběh jako ty…a to je co za lék?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 18:33

@labelinka heparin… na tu srazlivost. Me ten týden co teď bude bude připadat jako nekonečný. V patek znovu testy chtěla bych to zaspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.5.18 18:44

Jinak jsem zalozila soukromou skupinu Těhulka diky Caru, tak snad to neni blbej nazev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.5.18 18:52

@Mišuta29 určitě to bude v pořádku!! Nejlepší je, že u druhého vždycky věřím, ale u sebe ne :think:

@Ligistia kde ji najdu? Nenašla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 18:54

@Ligistia taky jsem nenasla @labelinka asi to tak máme každá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.