1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
8.5.18 21:32

Já chodila do Reprofitu a už mám skoro 11měsíčního chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.5.18 23:09

Ne ne, Turčanová to nedělala, ale má službu na sále zítra (tj středa), kdy jdu znovu na punkci. Osobně ji neznám, ale to co se o ní tady píše mi bohatě stačí, abych výslovně řekla že si nepřeji aby to dělala ona.

Nějak se na mě v RM lepí teď smůla, ty dva neúspěšné KETy, pak to embryo, co umřelo těsně před transferem a teď ty prázdné folikuly :roll: už se to musí zlomit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.5.18 23:21

@Ewangelle Musí se to zlomit k lepšímu, zasloužiš si to, držím zítra pěstičky, at zralé vajíčka se nechají oplodnit zdravými spermiemi :-) :mavam: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.5.18 23:58

@Ewangelle Určitě to dobře dopadne :palec: :* Jen ať tě hlavně zkontrolují ultrazvukem. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.5.18 07:14

@Ewangelle Držím vše co mám. Všechnu smůlu sis už vybrala, teď už budeš mít jen štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.18 07:22

@labelinka tak co kreeeeev? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.18 07:36

@Ewangelle drzim ti dnes vse co mam at mas vajicek ze nebudes vedet co snima :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.5.18 07:54

@Ewangelle hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.5.18 09:53

@Ligistia pro vysledky si mam zavolat az zitra odpoledne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.5.18 09:54

@Ewangelle taky moc drzim palce :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.5.18 09:59

Vsude, co tu ctu maji vysledky za par hodin, jen ja musim cekat den a pul :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.5.18 10:06

@labelinka coooo??? Co to je zase za kravinu? Ja měla krev do hodiny hotovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.5.18 10:22

@Mišuta29 tak ja to asi zkusim, kdyztak me serve no…je to gyndar, ktery spolupracuje s RM, ne muj vlastni a cekala bych teda lepsi sluzby :cert: uz kdyz jsem prisla na odber tak se chovala neprijemne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.5.18 10:37

@labelinka Držím moc palce :hug:

Já chci dneska poděkovat skvělé péči Repromeda Beno ???????? vyunitila jsem si itz před zákrokem jak řádila @middle a i to, že zákrok provedla Tokareva (i když službu měla Turčanová)… člověk se musí holt občas ozvat jak píšete. Určitě na vás popud budu chtít i transfer pod UTZ ????
I přes pondělní velký neúspěch, kdy vlviem špatného hormonu nebylo z levého vaječníku co odstat, to tentokrát vypadá prý nadějně ❤️

Jsem ráda, že vás mám, už jen prosím držte palce, ať se jich podaří oplodnit a projít genetickou co nejvíc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.18 10:45

@Ewangelle drzim, drzim :palec: uz jen chvilka a budes vedet kolik bude mrazacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.