Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle držím moc palce, ať máte co nejvíc zdravých embryí. Ale hlavně, aby stačilo jen jedno, který u tebe dlouho zůstane. Půjdeš na ket v červnu? Já nejspíš jo, tak třeba nám to vyjde podobně.
@solat Až v červenci- Tokareva chce nechat proběhnout jednu ms a až při té další začít stimovovat (nebo možná až až při té další), každopádně to vypadá na červenec ![]()
@Ewangelle to jsem ráda, že byl UZV před tím OPU a že jednoznačně bylo vidět, že ani jeden folikul neprasknul a byla jsi uspána až po UZV a že tam byla zásoba
, držím pěsti dál
![]()
@labelinka ahojky a nevíš do které laboratoře to tvůj lékař přímo posílá, tak zavolej přimo do labáku a nadiktuješ rod číslo a oni Ti řeknou výsledky ![]()
Tak výsledky jsou zatím 18 folikul, 13 vajíček (možná 14) pokud ještě dozraje. Zítra budou volat kolik se jich podařilo oplodnit ![]()
Na to, změny fungoval jen jeden vaječník jsem hodně mile překvapená.
Všem děkuji za podporu holky ![]()
@koberecek to nevím…už to nechám být
Zkusila jsem tam zavolat a sestra mi řekla, že výsledky jsou vždycky až ten druhý den. Mám si zkusit zavolat v 10. To jsou nervy
Ráno průjem a celou dobu stažený žaludek.
@Ewangelle to je krááááása, sice tě potrápili, ale odměna stála za to! Držím palce ![]()
@Ewangelle Teda to jich mas fakt hodně. A ještě když je to jen z jednoho vaječníku.
Jak to děláš? Mne někdy čeká druhá stimulace a obavám se, ze jich zase bude 6 jako z první.
Holky vše bude dobré, i vajíčka se krásně oplodní a embrya budou zdravé i hCG bude nádherné uvidíte, a chválím 13 vajíček je krásne, v mém případě všeho všudy z cyklů většinou 3-4 vajíčka, myslím na Vás ![]()
@Ewangelle nadherna prace.. muzeme te nazvat poradnou nosnici ![]()
Tak to je krásný počet. Já říkala, že od teď budeš mít už jen štěstí
@Ewangelle
Moc děkuji všem ![]()
Chci se vás zkušenějších ale zeptat jak se pozná hyperstimulační syndrom- je mi nevolno/ na zvracení, bolí mě břicho a mám ho snad nafouklejší než predtím
@Ewangelle ja ho prodelala, po et když se mi zahmizdilo embryo. Nafouklo se mi hrozne bricho, bylo tvrdé, bolelo na dotek. Musíš moc pít a nejlépe do sebe dostat co nejvíce bilkovin. Kdyby bylo nejhůř pohotovost a na kapacku
@Ewangelle http://www.zenska-neplodnost.cz/…dcenovat-929
Když máš příznaky -viz výše volej do Repromedy a poraď se ke komu máš jít ke gynekologovi nebo k nim.
V Repromedě mi napsali Dostimex (8 tablet, brát od dnešního dne) a teď čtu, že by to mělo případný začínající hyperstimulák zastavit.
Tak uvidíme, vzala jsem si ho a pokud by se to nelepšilo volám zítra do RM ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.