1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
15.5.18 09:27

@Ewangelle To zní děsivě :( A citis se teď už lépe? A víš kolik jich nakonec po 5dnech je? Měla jsi teď silnější dávky než při první stimulaci? Mne totiž někdy čeká druhá stimulace, akorát jsem se ještě nerozhodla jestli to zkusit znova v RM. Urolog manželovi doporučoval změnit kliniku, ze můžou zase nabídnout třeba jiné postupy, jiný pohled, který třeba zafunguje. Už jsem v RM rok a na jinou kliniku tady v zahraničí jsme začali chodit už na podzim 2016…proste to všechno trvá už tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.5.18 09:59

@Potkyš tak už jsem na to přišla, v nastavení, se musí zakliknout předvyplnit podpis ;) díky za spolupráci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.5.18 10:17

@Ewangelle Měla si punkci ascitu https://zdravi.euro.cz/…ndrom-302183. Uvažovala jsem tak trochu nad tím, a když to tak beru, tak v pondělí si měla punkci několika folikulů z kterých se již stala žlutá tělíska, které také produkují hormony, pak si si píchla večer Ovitrelle a ve středu si jela na další punkci z levého vaječníku a tak si měla i z těch folikulů žlutá telíska, to tak bývá po ovulaci, když praskne folikul a uvlní se vajíčko je z něho žluté telísko, které produkuje hormony, když žena otěhotní tak se z něho stane corpus luteum gravidarum- těhotenské žluté tělísko, které dále produkuje hormony až prakticky do období, kdy začína plnit funkci produkce hormonů placenta, tak předpokládám i na jedné i na druhé straně si měla hodně folikulů, které jsou teď žlutými tělísky, urychlení menzes to jistě zlepší, do toho každá z nás aplikuje nějakou dávku hormonů jak Gonal, Luveris, Ovitrelle a ten koktejl v případě vyššího počtu folikulů je více žlut. tělísek a tím pádem vyší produkce hormonů až do menzes…Tak si hrdinka, že to vše máš za sebou, přeji Ti moc síl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.5.18 10:29

A musí se kolem toho lítat a RM by si pěkně zavařila, kdyby nelítala (popřípadě kdyby to situace vyžadovala musela by Ti zajistit hospitalizaci) a sledovat to protože v jistém velmi malém procentu hrozí až smrt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.5.18 20:10

Ufff, takže 13.6. konzultace u Tokarevy na druhé IVF. Když už teď vím, co mě všechno čeká, jsem nějak o dost víc nervózní než před těmi 3,5 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.5.18 20:52

@missy-m Jeeee drzim moc palce :kytka: Pamatuju si Te jak jsme bojovali tenkrat spolu, tak tentokrat to musi vyjit na poprve :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.5.18 22:40

@Kikuška90 Ahojky, taky tu ještě občas koukneš? No, já doufám, že to půjde dobře. Říkala jsem si, jak to nebudu tak prožívat, když už se na nás to štěstí usmálo a máme doma takového rošťáčka. Ale nervy pracují a pracují. Mám pocit, jak kdyby to naše společné snažení bylo už taaak dávno…
No ale koukám, že čekáte miminko :srdce: Moc gratuluji a ať je vše v pořádku. A zase přirozeně teda. A to se člověk tak nervoval s IVF, co :roll: Tak ať se vám daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.18 08:57

@missy-m Jooo tolik nervů a čekání a pak první se nám podařila, když jsme se na IVF vykašlali a ted čekáme druhou holčičku, která vyšla prakticky hned na první pokus :mrgreen:… Sice máš výhodu, že víš do čeho jdeš a taky, že se vám zadařilo, ale chápu ty nervy. Ale člověk prostě musí věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.5.18 17:56

Ahoj holky, spolutrpitelky, dneska nam bylo potvrzeno :srdce: a vse vypada zcela v poradku. Dalsi kontrola za 2 tydny. Mam velkou radost…ted jen ve zdravi prezit dalsich kritickych 6 tydnu. Podle ms zacinam dnes 7tt, podle UZ 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.5.18 18:17

@labelinka to jsou krásné zprávy. Ať se Vám oběma dobře daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.18 19:28

@labelinka moc gratuluju a preju at vsechno vychazi takhle pekne az do porodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.5.18 23:28

Velká gratulace i od mne a hlavně další zdárný a bezproblémový průběh :) :mavam: :D!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.5.18 23:38

@labelinka Moc gratuluji a ať je všechno i dál v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.5.18 23:47

Zdravím! Nedá mi to nereagovat na ty pocity ohledně snažení o mimi, když už doma jedno dítko bylo…úplně se mi vybavily ty mé pocity a myšlenky, se kterýma jsem tenkrát do Repromedy šla…že to nebudu hrotit, jen to zkusíme, vždyť o nic nejde, nemáme co ztratit, je to „jen“ pokus…když nevyjde, máme už jednu zdravou holčičku doma, tak co…!!! No, skutečnost naprosto opačná :D :P :mrgreen:…když první pokus nevyšel, byla jsem z toho úplně mimo!!! Naštěstí bylo s kým to i doma i v Repromedě probrat a pomohlo mi pak i v létě odjet pryč, zklidnit všechny emoce a hormony…no a nakonec se nám pak na podzim podařilo s Repromedou zapracovat ještě na dalším pokusu a výsledkem byl předvánoční pozitivní těhotenský test :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :* :*!!! Je to sice už nějaký ten pátek zpět, ale jak jsem si četla váš příspěvěk, úplně se mi to všechno vybavilo :lol:…Tak i tak moc děkuji za připomenutí, ono to není na škodu :)
Vám ať se daří a zadaří, myslím, že pro to dělá celý tým pracovníků maximum!!! Aspoň já jsem měla vždycky ten pocit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.5.18 13:34

Tak, od úterka mám výsledky. Jen mě hodně zklamaný a tak píši až teď…
Z 10 oplodněných bohužel přežily do pátého dne jen 2 a ty teď čekají na výsledek PGD.
Podle mě to je to ale spíš jen ztráta času, protože když tam byla taková úmrtnost u jiných a celkově se to u mě po punkci tak hrozně pokazilo, myslím si, že bude určitě něco špatně i s těmi dvěmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.