Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda ja prave nevim, jak to u nich chodi. Byla jsem u jednoho Dr., co funguje jako transportni centrum, abych nemusela jezdit 4 hodiny kvuli kazde prohlidce nebo odberu. Jako celou dobu jsem se citila, ze neni ze me nadsen, protoze mi od zacatku rikal, ze nejsem jeho apriorni pacientka…ale co bych pro miminko nevydrzela.
Myslis, ze mam napsat Hromadove nebo si tam zavolat?
@labelinka a jo vlastně, ty jsi nechodila přímo na kliniku, no divej se úplně te chápu ze chceš jít na UTZ driv, zkus napsat Hromadove ze tvůj gynekolog ma volno až za dyl a ze bys srdíčko chteka vidět driv.
@labelinka a nebo lepší když si zavolas, Ja tam taky vždycky volala.
@Potkyš mám dotaz trochu mimo naše téma
aby se ti zobrazoval podpis, který u sebe máš, musíš u každého příspěvku zaklikávat „připojit k příspěvku podpis“?
Tak já si dneska zažila už i odsávání vody v analogového-sedací, kde jsem byla hned vzhůru ![]()
Pak pěkný pokojik a jelo se na sál ![]()
@Ewangelle jezisi co to je za proceduru a na co to je? Slysim poprve
ty uz by jsi si mohla zacit delat zarezavaci hul na ty poprve co mas vse za sebou ![]()
@Ewangelle to zni vsechno hrozne, doufam, ze z nejhorsiho jsi venku.
a to u me Tokareva hlasila, ze mi hrozi OHSS (mela jsem pri stimulaci s Gonalem 150 20 folikul, vcetne tech malych) a ja byla pritom uplne v pohode, jen bricho hodne bolelo
a ty takove hruzy…
@Ewangelle teda vůbec tomu sice nerozumím, ale vypadá to děsivě
. Tak snad jsi ok a už máš všechno hrozný vybráno.
@solat @Ligistia @labelinka oteklo mi břicho, nohy, byla jsem jak reglurárné pokročilé těhotná). Břicho mi vypuklo jak na obrázcích dětí z Afriky. Do toho ta nesmesitelná bolest s zvracení…
Takže včera jsem přijela na kontrolu a už jela na sál, kde mi v polospánku jehlou vypoustéli vodu z břicha/ vaječníků ![]()
Doufám, že to už stačilo a mohlo by se to zádě v dobré obrátit ![]()
@Ewangelle to je strašné…věřím, že to nejhorší máš za sebou a teď už přijde jen krásná, zasloužená odměna! ![]()
@labelinka Ano kliknu na připojit k příspěvku podpis. Ale stačí to udělat jen jednou.
@Ewangelle Taky musíš vyzkoušet všechno… Držím palce aby se to už uklidnilo.
@Potkyš aha, protože mně se podpis zobrazuje jen, když to pokaždé zakliknu, jinak ne…to mi přijde jako pakárna. ![]()
To je divné. Nevím jak na telefonu, ale na noťasu mi to stačí označit jen jednou. @labelinka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.