1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
14.5.18 13:14

@Tralalajda ja prave nevim, jak to u nich chodi. Byla jsem u jednoho Dr., co funguje jako transportni centrum, abych nemusela jezdit 4 hodiny kvuli kazde prohlidce nebo odberu. Jako celou dobu jsem se citila, ze neni ze me nadsen, protoze mi od zacatku rikal, ze nejsem jeho apriorni pacientka…ale co bych pro miminko nevydrzela. :nevim: Myslis, ze mam napsat Hromadove nebo si tam zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.5.18 13:31

@labelinka a jo vlastně, ty jsi nechodila přímo na kliniku, no divej se úplně te chápu ze chceš jít na UTZ driv, zkus napsat Hromadove ze tvůj gynekolog ma volno až za dyl a ze bys srdíčko chteka vidět driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.5.18 13:32

@labelinka a nebo lepší když si zavolas, Ja tam taky vždycky volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.5.18 21:29

@Potkyš mám dotaz trochu mimo naše téma :) aby se ti zobrazoval podpis, který u sebe máš, musíš u každého příspěvku zaklikávat „připojit k příspěvku podpis“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.5.18 02:12

Tak já si dneska zažila už i odsávání vody v analogového-sedací, kde jsem byla hned vzhůru :kytka:
Pak pěkný pokojik a jelo se na sál :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.5.18 06:23

@Ewangelle jezisi co to je za proceduru a na co to je? Slysim poprve 8o ty uz by jsi si mohla zacit delat zarezavaci hul na ty poprve co mas vse za sebou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.5.18 06:52

@Ewangelle to zni vsechno hrozne, doufam, ze z nejhorsiho jsi venku. :hug: a to u me Tokareva hlasila, ze mi hrozi OHSS (mela jsem pri stimulaci s Gonalem 150 20 folikul, vcetne tech malych) a ja byla pritom uplne v pohode, jen bricho hodne bolelo :) a ty takove hruzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.5.18 08:09

@Ewangelle teda vůbec tomu sice nerozumím, ale vypadá to děsivě 8o. Tak snad jsi ok a už máš všechno hrozný vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.5.18 08:26

@solat @Ligistia @labelinka oteklo mi břicho, nohy, byla jsem jak reglurárné pokročilé těhotná). Břicho mi vypuklo jak na obrázcích dětí z Afriky. Do toho ta nesmesitelná bolest s zvracení…
Takže včera jsem přijela na kontrolu a už jela na sál, kde mi v polospánku jehlou vypoustéli vodu z břicha/ vaječníků :zed:

Doufám, že to už stačilo a mohlo by se to zádě v dobré obrátit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.5.18 08:43

@Ewangelle to je strašné…věřím, že to nejhorší máš za sebou a teď už přijde jen krásná, zasloužená odměna! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.5.18 08:48

@labelinka Ano kliknu na připojit k příspěvku podpis. Ale stačí to udělat jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.5.18 08:52

@Ewangelle Taky musíš vyzkoušet všechno… Držím palce aby se to už uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.5.18 08:56

@Potkyš aha, protože mně se podpis zobrazuje jen, když to pokaždé zakliknu, jinak ne…to mi přijde jako pakárna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.5.18 09:04

To je divné. Nevím jak na telefonu, ale na noťasu mi to stačí označit jen jednou. @labelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.5.18 09:07

Ještě se podívej do nastavení. @labelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.