1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
11.5.18 08:58

@Mišuta29 presne tak, odted bude vsechno jenom dobre :kytka: ted se modlim za srdicko ja, jsem zvedava na pondelni UZ…to jsou nervy teda…ja ti tak zavidim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.5.18 08:59

@labelinka ale kocko srdeční akce byt ještě nemusí tak se hlavně nestresuj ju kdyby nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.5.18 09:46

@Mišuta29 je mi to jasne, uvedomuju si, ze ty jsi naopak jedna z vyjimek, co ho ma dost brzo, ale stejne bych si ho prala :andel: navic jsi mela transfer o 8 dni drive. Asi mas kratke cykly, kdyz podle ms jsme skoro ve stejnem tt, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
11.5.18 10:54

@Potkyš jsem ráda, za manžela a svou práci, že můžu prostě zůstat doma a nebo kdykoliv spolu zajede do RM, když je třeba :potlesk:
Bylo 18 folikul, čtrnáct se oplodňovalo a 10 se vyvíjí do 6. dne pro provedení PGD se uvidí kolik zbyde.
Neumím si představit u úrodu, kdyby se rovnou píchnout Ovitrelle :)

Ty máš mít ale teď taky někdy OPU nebo jdi už po?  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.5.18 10:57

@labelinka mam 28cykly. Poslední ms 2.4 et 17.4 takže to vychází prave úplně tabulkove přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.5.18 11:00

@Mišuta29 tak to sedi no…ja ms 5.4., ale transfer 25.4. Takze podle ms jen o 3 dny, ale transfer 8. Takze budu mit :srdce: pozdeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.5.18 11:02

@labelinka to neva v lednu rodime spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.5.18 11:05

@Ewangelle Kdyby to klaplo i s tím druhým vaječníkem, tak by si měla takovou úrodu, že by si mohla jít na zelňák prodávat… :mrgreen:
Já ti sice měla šlapat na paty, ale cysta byla jiného názoru. Dostala jsem antikoncepci. Ještě mi zbývá 11 prášků, pak přijde MS a já začnu píchat injekce co na mě čekají v ledničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.5.18 11:16

@Mišuta29 to kazdopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.5.18 05:47

Tak devčata já se s trochou nadsázky do RM nastěhovala :D pondělí a středa jsem tam byla na punkci a pak to začalo- čtvrtek na asi dvou hodinovou kapačku a včera rovnou celodenní pobyt s třemi kapačkami… a v pondělí na mě kolem poledniho čekají znovu… Navíc kromě léků, co mi dali musím vysadit Utrogestan, aby co nejdřív přišla MS s kterou se mají všechny potíže zlepšit (no je pravda, že 19 denní cyklus jsem ještě asi neměla :D)

Musím je v RM ale moc pochválit, když jsme v ten čtvrtek přijeli, udělali rozbor krve do hodiny (!), mohla jsem si na dobu kapačky lehnout na dospávací pokoj (to samé v sobotu) i s doprovodem, kam za námi sestřička pravidelně chodila, nosila občerstvení i kávu.
S Tokarevou jsem cokoliv kdykoliv mohla řešit telefonicky, sms, nebo mailem a když tam v sobotu nebyla instruovala Turčanovou a i ta to skvěle zvládla.
Takže jestli jsem někdy měla pochybnosti zda RM je to správné místo a neměla bych zkusit třeba Reprogenesis (@Potkyš) nebo jiné, tak chci opravdu zůstat tady :palec: Jen bych tam nemusela trávit tolik času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.5.18 06:26

@Ewangelle pokud ti to ma pomoct ke kyzenemu vysledku, tak tech par kapacek clovek vydrzi… :andel: a vy mate vyhodu ze podnikate a muzete si takhle cas prizpusobyt nedovedu si predstavit, jak by takovy maraton zvladala normalne zamestnana zemska. Jsi bojovnice a ty budes mit miminko opravdu vydrene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.5.18 10:24

@Ewangelle Je dobře, že se o tebe tak starají. Hlavně aby se ti udělalo co nejdřív dobře a tělo bylo připravené na Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.5.18 12:28

To je moc dobře, že se tak starají a pečují, ono je to hyperstimulák, a není to žádna legrace, a je dobře, že si občas zde i postěžujeme, nedivila bych se, kdyby si to občas někdo z nich (RM) i četl, hlavně ať si v pořádku a vše protrpěné bude nakonec ve Tvůj-Váš ;) prospěch, at se daří, odpočívej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.5.18 13:06

Ahoj holky, slibila jsem, ze budu informovat, tak pisu. Miminko je tam, kde ma byt (v deloze) a uz je videt i zarodek, Dr. rikal, ze podle toho, jak to vypada, tak by melo byt za 2 dny i srdicko :) ze uz se mam objednat ke svemu gynekologovi. Jenze ten ma volno az 31.5., takze budu vedet dalsi info az za dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.5.18 13:10

@labelinka co to je zase za novinku, ze takhle brzy předávají ke gynekologovi? Prece až je srdíčko tak teprve předají. :( U koho jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.