1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
7.5.18 16:54

@middle

taky bych změnila kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.18 17:09

Prý to původně fungovalo tak, i ze starých diskusí, že byla snaha maximálně minimalizovat počet střídajícíh se lékařu na klientce, že bylo podstatné, aby chodila, když to šlo k 1 lékaři, ale to asi bylo pracoviště menší, teď se vymlouvají na hrozně moc práce a velký počet klientek, a že jsou dovečera v práci, což chápu, ale pak se vytrácí lidský přístup ze strany lékařů v tak choulostivé iontimní záležitosti jak je touha po dítěti a vše s ní spojené a už jen ten pocit, že jim -lékařům na nás nezáleží-protože ztrácime osobní kontakt s konzultujícím lékařem a jak se nejlépe naše přání a připomínky dají říct, když né osobně, když tam máme jiné lékaře, tak tvrdí to se domluvíte s tím a tím..i to jsem také slyšela přímo a když máme jiné očekávání, tak řeknou, že se netušilo, že naše očekávání bylo jiné…A také jsem ani ve snu netušila, že můj konzultující lékař nemusí udělat ani jeden zákrok ze 6 i když tam je, když jsem šla na konzultaci… na to nás nikdo neupozorní dopředu, že nás nutně berou za exhibicionistky…ono to ze začátku nevadí, když jsou 1-2-3 doktoři u kterých za celou dobu chodíte jak na vyš. a UZV a je mi líto, že svého konzultuj. lékaře nevidíte kolikrát ani po transferu na UZV…protože mají toho hodně… zdrcující je, že když jde 4.-5.-6.lékař ( to už mi přijde jak na promenádě, protože se to klidně může stát-vzhledem k novému počtu Dr.od jara2018)a ani nemusí vědět naši anamnézu… Hrozně mrzí tá reklama, že jaké je snaha o osobní přístup, že je vždy vše vysvětleno, a že si navzájem nic nebudeme tajit, a ono je pravdy někde jinde…pak, když čteme,,reklamní články´´ jak je u nich dobře a jak se snaží o osobní a individuál. přístup, tak již se jen pousměji, protože když člověk zažije něco na vlastní kůži, tak tyto,, mediál. taháky´´jsou :cert: :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5571
7.5.18 17:15

Ale tyto služby nedělají z lásky k bližnému. Taky i vy za to platíte a nemalé peníze a pokud je vám víc jak 40let, tak to zaplatíte i s chlupama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.5.18 17:21

Anonymní Vystihla si to přesně. Proto v novém centru byla jedna z tisíce otázek na doktora jak to chodí u nich. Doktor mě ubezpečil, že se každý lékař stará o svojí pacientku. Samozřejmě se může stát cokoliv, ale snaží se tomu vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.5.18 10:12

Já teď vyloněženě věkla, že odběr chci jedině Kafka/ Toróakorevs. Nějkým kopytem ale Tučanová na sebe sahat nenechqpm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.5.18 10:14

@Mišuta29 @Potkyš @mamina2017 Taky o tom uvazuju. Na jakou kliniku chodíte? Mne je vcelku jedno, ze jsem pokaždé u jiného doktora, ale trpí tím ta pece o pacientku. Nepřijde mi to moc dobre nastavené. Pro ty doktory to přece také musí byt náročnější mít všechny pacientky společně a byt o všech informován. Mnohem jednodušší by to měli jen s menším počtem svých stálých klientek. Já mám taky v práci svoje úkoly a neřeším věci za 4dalsi lidi. Když pak vidím, ze se musím stanovovat svoji diagnózu, zadat vyšetření na základě rodinné anamnezy, kterou oni nejsou ochotni si trosku nastudovat. Ze se musím pripominat, ze ještě beru tyto léky, co mi v RM predepsal jiný doktor, tak to člověku moc jistoty, ze je mu stanoven nejlepší léčebny postup, nepřidá. Hromadova se pak diví, ze jim neduveruju, ale důvěru si člověk buduje, nezíská si ji automaticky tím, ze je doktor. Navíc když vidím, ze se zminim o hodnotě AMH a oni to honem hledají…já chápu, ze toho mají hodně, ale měli by si to proste jinak organizačně nastavit. To není na mně jako na pacientce, abych tohle řešila a omlouvala. Já chci dostat tu nejlepší péči a nikoliv péči, na kterou v tom omezeném case mají kapacitu. Tady jde o moje zdraví, psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.5.18 10:25

@middle Mišuta a já chodíme do Reprogenesis. Navíc Mišuta strčila čumáček do dveří, řekla dobrý den a je z toho těhotná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.5.18 10:45

@Ewangelle Takže ti to dělala Turčanová? Pořád jsem na tebe včera myslela. Ta představa, ze si kvůli tomu s manželem berete volno, čekáte a pak když te vzbudi, tak ti to řeknou. :zed: Měla bys dostat nějakou slevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.18 11:09

Sleva nebude, oni nejspíše řeknou, že je dobře, že se na to přišlo a do druhého se nepíchalo, tak to nakonec bylo zachráněno a oni nemůžou za to, že hormon neúčinkoval, lépe řečeno, že na hormon,,nezareagovala klientka´´ a oni 1 plánovanou punkci dělají na 2×, tak náklady na anestezii a anesteziologa 2× a že se s tou pacientkou a jej,,materiálem´´ bude dělat 2×, 2× pobyt na dospávaku-lůžkoviny, svačinka, spermiogram… Bude to tak, že mají šikovné laborantky, že se na to přišlo, a že oni jsou dobří, že se to zastavilo, a za nic jiného nemůžou, předpokládám takový scénář v případě, že se klientka ozve, že chce slevu… :think: Jak jsem zjistila, že když je něco špatně za vše jsem byla zodpovědná já -resp.moje tělo…,když něco dopadne dobře, tak oni jsou Ti, kteří jsou dobří a machři… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2414
8.5.18 11:25

@middle @Ewangelle holky utece fakt. V reprogenesis se setkáte úplně s jiným pristupem. Chováním a tak nějak vsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.5.18 19:27

Ahoj holky, nějakou chvilku jsem tu nepsala, tak informuji o aktuální situaci. Jsem 13.den od KET, toto je dnešní test a zítra ráno jedu na krev. Držte palce, dost se bojím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.5.18 19:37

@labelinka Jůůůů další mamina… To je krásný test. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.5.18 19:38

@labelinka je parádní. Bojis se… a od teď už se budeš bát porad :srdce: moc na tebe myslime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.5.18 19:42

@labelinka urcite to bude fajn :kytka: hlavne klid a dej nam zitra vedet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.5.18 20:01

@Ligistia @Mišuta29 @Potkyš díky holky…hlavně za celkovou podporu a nervy, které se mnou máte :hug: určitě se ozvu, až budu něco vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.