Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Je to tam menší, takový rodinný. Z doktora jsem já i přítel nadšený. Skvělý individuální přístup. Ceny tak třeba KET 5000 kč, ISCI 9000 kč, AH 5000 kč, PISCI 4500 kč, MACS 6500 kč.
@Potkyš Tak to je super, tak hlavně tfuj tfuj tfuj. Budu na tebe myslet at to všechno klapne.
@Pindrušenka Děkuju jsi zlatá.
Jak to klapne, tak to vytroubím do světa i tady do diskuze. ![]()
Tak už mám výsledky PGD- ze dvou embryí prošly obě a oba jsou to kluci ![]()
Moc děkuji všem, co mě podporovaly, že to bude dobré i když jsem tomu já moc víry nedávala ![]()
Já vás sem chodím holky jen číst, teď jsem na tom byla stejně jako ty @Ewangelle, z poslendího IVF mám jen dva bojovníčky kteří jsou teď na vyštření PGD a modlím se a moooc doufám kdyby aspoň jeden z ních byl ok…moc gratuluju
a všem držím palce ať se povede.
Jak dlouho jsi čekala na výsledky? řekli mi měsíc
nejsem teda v RM ale v Heliosu
@Ewangelle Velká gratulace
!!! Ta nedůvěra a nejistota se dá určitě pochopit…ale nejlépe ji pochopí ti, kteří to sami zažili
…Tak hlavně ať je i nadále vše v pořádku
!!!
@Ewangelle Ahoj kočko
Dva zdravý kluci tak to je super
Já jdu zítra na první utz, tak uvidím kolik (jestli) folíků bude.
Příspěvek upraven 31.05.18 v 21:33
@Ewangelle jsem ráda, věřila jsem v to, dát tělo do pořádku a nachystat se
![]()
Nakonec po domluvě s Tokarevou začínám hormonální přípravu na KET začátkem srpna ![]()
@Potkyš Tak určitě pak napiš, jak to vypadá. Budu na tebe myslet ![]()
@Ewangelle Určitě napíšu. Jéééé podle mých výpočtů bych měla mít Ket + - začátkem srpna… Tak v tom budeme spolu… ![]()
Ahoj holky, jdu vam ukazat svou prvni fotku z ultrazvuku v zivote
vse je v poradku a objednal me uz i na screening 4.7. Ted mesic zadna kontrola…to se bude taaaaahnout ![]()
@labelinka Nejkrásnější „fazolka“ na světě, jaká může být
!!! Gratulace!!!
@Ewangelle Tak moc gratuluji, že obě embryjka jsou nachystána. Budu moc držet pěsti, aby to vyšlo.
@labelinka To je krásná fotka
Tak ať je vše v pořádku a screening dopadne na výbornou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.