Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka No holky tu pár stránek zpátky psaly, že by měl odejít. Já teda před těmi pár lety zrovna o něj moc nestála, ale když to tam teď vidím, jak tam už není pomalu nikdo, kdo byl ve staré Repromedě, tak zlatý Kafka. A aspoň jednu sestřičku jsem poznala. Jinak všichni noví ![]()
Hromadová a Tokareva zůstavají. A podle webu tam jsou 4 nový lékaři.
Ahoj holky, prosím pěkně jak dlouho trvá vyšetření PGS? A za jak dlouho jste pak šli na ket?
Ještě dotaz, jak řešíte v práci? Vědí to a jste na neschopence?
@helposhel PGS trvá 3-4 týdny. Na Ket záleží jestli bude v nativu nebo řízený. V práci jsem si vzala buď dovolenou nebo jsem měla od praktické neschopenku. V práci to nevěděli.
Bude řízený. O oni vám dali vědět kolik embryí jde na PGS? My čekáme každým dnem že se mají ozvat.. tak jsem celkem nervózní..
@helposhel Když budeš mít řízený, tak se počká na 1DC a začneš brát léky. U mě musí jít všechny embrya na PGS, takže jsem věděla kolik mám pátý den blastocyst a tím pádem kolik jich jde na vyšetření.
Děkuji a měli jste někdo vyšetření trombofilni mutace? Jak dlouho trvá tohle vyšetření?
Ahojte holky. Nektere si me pamatuji a pro nektere jsem nova. Byla jsem na Ketu. Dnes 12-ty den test bohuzel negativni. Bylo to 5-te embryo. Jsem zoufala. Nikomu takove muka nepreji! Nevim co dal,zda zmenit kliniku. Nebo nejake testy udelat.
@adrusenkaaa Ahoj já si tě pamatuju. To mě mrzí.
A co ještě nemáš za vyšetření?
Imunologii mam jen zakladni. Ta vysla dobre,ze prej nemusim mit kompletni. Tak se na to zase zeptam. Ty mas jake vysetreni?
@adrusenkaaa Při 1 IVF 3 zdravá po PGS a při 2 IVF 1 co čeká na vyšetření.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.