Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helposhel Tak to je super- mě tam toho právě našli víc, takže musím píchat s hormony Fraxiparin a kvůli autoimunitě si nechat podat Intralipid…
Kdy jdeš asi na KET?? Mě už se to krátí, vypadá to na půlku srpna ![]()
@Ewangelle jeee tak to vypadá že nám to vychází nějak stejně ???? ještě čekáme na výsledky PGS, teď začínám poslední platicko klimonormu a doufám jdeme na to
![]()
Zdravím holky jsem před prvním KET užívala jste některá náplasti Climara 50? Kam jste je lepili?dik
@Slvz Nejlépe na břicho- tam drží nejlíp a nejdéle, jinak řeknou…
takže Kafka již skončil a začal na novém, ani fotku již neměl na stránkách minulý týden…škoda…
@Slvz všechny holky, které jsou tady to mají za sebou, některé úspěšně…
jiné né,nebo ještě né… některé jsou jinde již… je zde hodně info,ale na několika předchozích stránkach,hodně otázek se opakuje a odpovědí… taak číst dozadu, já když jsem sem přišla četla jsem vše od začátku, chce to hodně času,ale uděláš si obraz…
@Slvz já mám climaru 50 taky předepsanou,mě to ovšem teprve čeká, doufám že hned v dalším cyklu, tj cca koncem měsíce
@helposhel já taky tak nějak čekám na mens. A pak začínám lepit měla jsem totiž pár anovulacnich cyklu ale před odběrem vajíček jsem měla cyklus normální tudíž mi ho ty hormony totalne rozhodili, teď jsem tři měsíce čekala než jim to tak nějak došlo že bez hormonů to asi nepůjde ![]()
@Slvz my máme darovaná vajíčka, já cyklus nemám vůbec, takže taky se cpu hormonama už 3 měsíc a pak ještě stimulace, přijde mi to nekonečné..
Kolik máte embryek?
@helposhel já mám teda svoje ale z jedenácti které mi odebrali (mám vysoko položené vajicniky)jich zbylo jen pět použitelných a dvě se vyvinuli tak jak měli takže máme jen dva mrazačky doufám že to vyjde napoprvé. Nám s přítelem i po vyšetřeních na žádný problém nepřišli ale jsme spolu 14 let a přes devět let nemáme žádnou ochranu protože já mám problém se srážlivostí krve tak antikoncepci brát nemohu a prostě to nejde
. Tak jsme se rozhodli už na nic nečekat (on 32, já 28)a jít do umělého oplodnění.
@Slvz wau, tak to vám budu držet všechno co jde aby to vyšlo.. no já taky samo doufám že to vyjde na poprvé.. já jsem 6let po chemoterapii, od té doby neberu nic a má taky nemám, takže nefunkční vaječníky ????
@helposhel aha takže taky nelehký osud taky držím pěsti snad se nám zadaří musíme věřit nic jiného nezbývá děkuji za pokec a přeji jen to nejlepší hlavně ať to vyjde. ![]()
@helposhel chtěla jsem si o tom s někým pokecat koho to taky čeká tak se podařilo předtím jsem byla jen odkázána na předchozí konverzace díky ![]()
@Slvz není zač, taky jsem ráda když někdo řeší teď zrovna něco podobného.. klidně se zase ozvi, jak se daří atd ????
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.