1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
8.6.18 18:32

@Mišuta29 To je divný, když už jsi členem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
11.6.18 17:09

@Potkyš Držím všechno, co mám :) Kolik se jich podařilo oplodnit? Kolik půjde do PGD. Moc na tebe myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 18:51

Ahojky holky můžu se přidat? Jsme před 1. Ivf v repromede. Dojizdime už od ledna a přijde mi to nekonečné. Máme teda darovaná vajíčka ale i tak.. jezdíme celkem daleko a přijde mi trochu špatná organizace.. :think: nemám teda zkušenosti od jinud ale trvá vám to taky tak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
298
12.6.18 21:35

@Potkyš Zítra držím, co jde a posílám velkou fůru štěští na zítřek :lol: :D :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.6.18 21:56

Zdravím ve skupině! U nás to vše trvalo taky kolem půl roku, včetně všech vstupích vyšetření apod…něco trvaly výsledky hormonálního profilu, něco genetika, stimulace..atd., atd. Ono se to nezdá, ale měla jsem pocit a mám ho pořád, že dělali a dělají maximum a nemá moc cenu spěchat. Jejich snaha a naše trpělivost se nám všem nakonec vyplatila :lol:…důkaz máme již téměř sedm let doma :lol: :srdce: :potlesk:!!!
Takže i Vám přeji pevné nervy a víru v ten nejlepší konec celého snažení :D :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.6.18 10:17

Ahoj holky, všem co mě držely pěsti děkuji. :hug: Neoznačuji Vás jednotlivě, protože je Vás hodně (to jsem nečekala :* ). Tak podávám info, že máme jednu hatchující blastocystu co jde na pgs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.6.18 16:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.6.18 16:29

@Potkyš super, drzim palce jeste vic :palec: urcite je to to spravne miminko pro vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.6.18 16:59

@Mišuta29 :*

@labelinka Doufám, že už konečně ano. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
13.6.18 17:02

@Potkyš to je on, tvůj vysněný bojovnicek. :potlesk: Moc moc moc držím vše co mam. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.6.18 17:05

@Tralalajda Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.6.18 19:27

@Potkyš držím palce, určitě je to ten pravý bojovníček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.6.18 20:35

@Potkyš Moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.6.18 20:43

My dnes do toho naskočili znovu. Dnes konzultace s Tokarevou (za přítomnosti Zobače). Co mě potěšilo, že už na chodbě nás poznala (viděli jsme se naposledy v září 2015). Konzultace proběhla fajn, domluvili jsme se na všem a vlastně tak, jak jsem si to představovala, takže super. Udělala mi UTZ, vzala krev na ještě nějaké nemoci, co se nově testují a píchli mi vyvolávačku. Nafasovala jsem utrogestan a jediné minus bylo, že chtěla naplánovat začátek stimulace na druhý týden v červenci a nakonec máme termín až 30. července, dřív neměla absolutně volno. Sama z toho byla strašně překvapená a postěžovala si, že jich je tam hrozně málo. A to jste tu psaly, že má odejít i Kafka. No kdo tam zůstane??? :nevim: Ale teda musím říct, že celý zbytek dne je mi nějak ouzko z toho, co všechno mě/nás čeká. Tak jsem si přála, abychom do toho kolotoče už nemuseli vstoupit, ale bohužel. Tak snad to bude mít dobrý konec. Každopádně i kdyby ne, budu jim (a teda především Tokarevě) vděčná za toho raubíře, co máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.6.18 21:16

@Potkyš Velká gratulace!!! To je ten NEJ, NEJ bojovník, který má obohatit váš život :lol: :D!!! Gržím palce do dalších dnů!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.