Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slvz k Dr Hromadove ale byli jsme u ní myslím jen jednou, pak jsem všechno řešili s koordinátorkou
@helposhel my na začátku jsme byli na konzultacich u primáře Veselého a od té doby se na mě vystřídalo tak pět doktorů což teda je celkem blbý no ale co se dá dělat na druhou stranu chápu že všichni lékaři nejsou vždy přítomni naposled jsem byla na utz u doktora Zobače
@Slvz Zobač je fajn
Je milý a zaváděl mi embryjko (to jsem ho tam viděla poprvé)…teď už jsem ve 14tt ![]()
@labelinka je tak to jsi mě potěšila
já teď už u něj byla na utz podruhé i když poprvé byl z mých „divných“ vaječníků celkem vedle chudák a musel si zavolat na pomoc Dr. Kafku, tak doufám že u nás to bude taky takhle tak gratuluji k uhnízdění a přeji pohodový prubeh ![]()
Holky a který den se jde na ket? A vím, ptám se znovu ale, od kdy se začínají lepit náplasti? Já vždycky začnu jen špinit pak třeba den nic a pak ms ale jen jeden den a dál zase nic ????
@helposhel nevím jestli jsme stejný případ ale mě řekli začít lepit první den ms asi bych zkusila zavolat na repromedu a zeptat se taky ms čekám každým dnem doufám že přijde normálně a nebudu muset na injekci ![]()
jj prvni de ms - nee spineni. Anje to tak, ze pokud ms dojde dopoledne, tak je to prvni den .. a pokud odpoledne, tak se bere prvni den az dalsi den rano ..
@pajinkapajinka @Slvz já ještě ne, zatím jsem se jen informovala, děkuji
Holky, jak je to po ket v letnich mesicich? Nesmi se vubec koupat v bazene?
@kelynka tak vzhledem k tomu ze se nesmím koukat ani ve vane tak bych řekla ze zákaz. ![]()
@pajinkapajinka je to tak mě tenkrát Veselý řekl když ms přijde po 18 hod ten den už se nepočítá až další
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.