1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
26.7.18 08:15

@helposhel no mě zatím jen povolila podbrisek ale taky doufám že každým dnem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.18 12:31

Teď mi volali z Repromedy, že ještě chtějí vyšetření krve na na hemocystein, kvůli jednomu pozitivnimu testu na hemofilni mutace. Protože jsem z daleka tak nemusím do Brna ale nechat si odebrat krev někde u nás.. máte s tím někdo zkušenost? Mám jít na gynekologii, nebo k obvodnímu? A k čemu to je? Říkala něco o redeni krve o fraxiparinu. To se píchá az po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.7.18 12:49

@helposhel Mně odebírali krev na hematologii, kam mi v RM dali žádanku. Homocystein jsem sice měla v pořádku, ale mám trombofilní mutaci, takže Fraxiparin na ředění krve stejně píchám. Píchá se denně do břicha od prvního dne MS toho cyklu, kdy jdeš na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.18 13:00

@Ewangelle no mě to právě zarazilo, protože každým dnem mám dostat ms a začít stimulovat. Na hematologii když jsem chtěla to vyšetření hemofilnich mutací mi řekli termín za 3 měsíce.. ???? tak teď nevím jestli na tu krev spěchat nebo je čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.7.18 22:36

Holky je tu nektera z Vas z Ostravy a okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.7.18 16:31

Tak já jdu zítra na uz a blíží se nám další ket, poslední, tak snad bude úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.7.18 11:27

@solat Přeji moc štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.18 13:40

Přeji hodně štěstí @solat
Já od soboty lepim climaru 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.7.18 14:23

@Ewangelle @helposhel děkuji holky! Tak příští týden v úterý jdeme na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.18 15:14

@solat jakou máš stimulaci a kolikátý den cyklu tedy jdeš na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.7.18 16:10

@helposhel já lepím od pátku tak to jsme opravdu blízko 6.8 mám kontrolní ultrazvuk ty na to nijak nereaguješ?mě dnes ráno po přelepeni bylo trochu na zvracení ale pak to naštěstí přešlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.7.18 17:53

@Slvz ja mám jít na ultrazvuk 10.-12. den, takže mi to vychází taky na 6.8. asi půjdu hned ten první den ať něco nepromeskam ???? zítra jdu na krev na gyndu tak se musím domluvit. No mě bylo včera večer docela na zvracení a dnes jsem byla nějaká unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
30.7.18 18:53

Holky, držím vám pěsti, ať transfery vyjdou.
My dnešním dnem naskočili do druhého IVF. Vyfasovala jsem píchací arsenál domů, včera dobrala utroš, čekám na MS a hurá na to. Byl to dnes takový fofr, že nervózní začínám být až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.7.18 19:53

@helposhel no mě vychazi 10. Den vlastně na 5.8 což je neděle tak mě objednali až na pondělí no unavená jsem taky ale to bude i tím teplem je to hnus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.7.18 19:54

@missy-m taky přejeme hodně štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.