1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
7.8.18 13:24

Takže pokračuji s climarou, od čtvrtka utros 2-2-2 (to si nedokážu představit v normálním procesu) a v úterý jedeme na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
7.8.18 14:09

@helposhel takze to máme stejné až na to že na ketu se o den mineme to je blbý ale co naděláme. A budeš po zavedení na nemocenské? No ten utrouš je síla jsem zvědavá jak to bude teď minule jsem po něm byvala unavená vůbec ti to nezávidím že musíš do práce a ještě ty tepla každopádně na tebe budu myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.8.18 16:51

@Slvz jojo, po zavedení zůstanu doma na neschopence, ale půjdu k obvodnímu aby mi neschopenku napsal.. to mi neříkej ani že jsi po něm byla unavená, říkali mi dnes že se zavádí snad do 12tydne, tak to si nedovedu představit. Děkuji děkuji, taky na tebe budu v pondělí myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
7.8.18 18:07

@helposhel dívala jsem se a je to i v nežádoucích účincích ospalost a závratě hlavně tři hodiny po zavedení pak by to mělo odeznít. Samozřejmě na to může každej reagovat jinak ale já jsem to měla no to jo i tu climaru mi říkali že pokud otehotnim tak budu lepit dal np je to blbý ale pokud to pomůže udržet těhotenství tak proč ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.8.18 19:22

@Slvz ty jo tak z toho utrose začínám mít pěkné asi strach.. ???? no tak uvidíme no.. ale tak jak říkáš, jestli to všechno pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 19:28

@helposhel nemej. Ja nemela zadne nezadouci ucinky. A hlavne zavadet. Ty ucinky se prave vice objevuji pri polykani … hodne stesti preju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.8.18 19:53

@pajinkapajinka jee dekuji, to jsi mě uklidnila aspoň trošku.. jj mám předepsané zavádění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
7.8.18 20:01

@helposhel samozřejmě tě nechci strašit ale já taky ZAVÁDĚLA! Ale říkám každé tělo je jiné! Neměj z toho strach třeba to budeš snášet dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.8.18 20:55

No uvidím, pak se ozvu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.8.18 22:52

@helposhel Mně z utroše taky nic nebylo. Akorát to bylo dost otravný, neustále zavádět. Ale když jsem věděla, že to je pro mimčo, tak to šlo o něco líp :) V úterý hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.18 09:03

@missy-m no právě, myslet na to, mít ho pořád u sebe.. musí se dávat přesně po určité době, ve stejný čas? Nebo je to jedno? Prostě ráno až se vzbudím, někdy odpoledne a večer před spaním?? Nebo přesnou hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.8.18 09:10

@helposhel Já jsem přesnou hodinu nedodržovala. Prostě jak jsem si vzpomněla. Otrava to byla. Byli jsme hned v začátku těhotenství na dovolené a to bylo nejpitomější tahat utroš na výlety s sebou a vždycky ho někde v poledne zavést :roll: Ale myšlenka, že to dělám pro toho broučka v bříšku, byla velkou motivací. A dnes má ten nezbeda 27 měsíců :) Ale je pravda, že jsem s nadšením vítala 12tt, abych už konečně ty léky mohla vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.18 10:48

@missy-m jee to gratuluji, joo tak to musela být otrava ještě na dovolené, ale jak rikas, pro to aby se to povedlo to za to stojí.. gratuluji k prckovi, povedlo se na poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.8.18 11:36

@helposhel No bylo to první IVF, čtvrtý transfer. První tři nic a až poslední zamrazené embryjko zabojovalo. Tenkrát už jsem tomu ani moc nevěřila, že by to mohlo klapnout.Už jsem se smiřovala, že jdeme do dalšího IVF a nakonec to vyšlo. Akorát teda nezůstalo ani jedno zamrazené, tak teď jedeme další cyklus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.18 13:00

@missy-m aha, tak ale aspoň že to jedno poslední vyšlo.. a na transfery jsi chodila po jaké době od sebe? To se může hned další cyklus, nebo jak to je? My máme první ivf a první let a v mrazáku jich máme 5, ani jsem nedoufala že jich budeme mít tolik, máme ale darovaná vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.