Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helposhel no my asi 30 km tak to buď ráda že nemusíte jezdit pořád do Brna u nás to není tak daleko ale je to taky otravné. Dr. Zobač je sympaťák byla jsem u něj na ultrazvuku.
@Lipno bohužel s tím zkušenosti nemám ale v tom případě nevím jestli nebudete muset jít do darovaných vajíček ale to by ti snad mohli říct i oni jaký bude postup dál jinak neztracej hlavu v dnešní době určitě najdou vhodný způsob i pro tebe hlavně klid ![]()
@Slvz no právě že je to daleko a přítel jezdí po celé republice na montáže takže skloubit to je taky celkem těžké, zatím to teda pokaždé vyšlo a kvůli krvi kterou by mohli vzít u nás mi přijde zbytečne jezdit tak daleko. @Lipno taky zkušenost teda nemám, my máme darované vajíčka rovnou, ale taky mě několikrát napadlo jak to je kdyby na ivf nic nezbylo a museli bychom jít znovu jestli se platí všechno zase od začátku? Takové gardy
oni ti ale řeknou a doporučí nejlepší možnost. Hlavu vzhůru ![]()
@helposhel psychicky nic moc , manžel to nese ještě hůř.. vzdát to bez boje nechceme..ale byla to pecka
je mi 36+..tak už je na čase..a ne doufám po.. ![]()
@Lipno jo to věřím že to je psychická zátěž jako hrom, ale věřte a běžte co nejdříve. Držím všechno co mám aby byly lepší zprávy
@helposhel díky moc, nejbližší termín je až koncem října,ale snad to bude dřív.. když už mám v sobě tolik hormonů,je škoda to propásnout
ale věřím v to, že všechno se děje z nějakého důvodu ![]()
@Lipno aha ty jo tak to je celkem dlouho, ale aspoň se z toho všeho zventis a bude dobře, přesně jak říkáš, všechno má svůj důvod
Na další ivf se může až za 3 měsíce. A pokud si měla pgs, tak další ti proplatí pojišťovna až příští rok. @Lipno
@helposhel tak nakonec doktorka chce s námi mluvit už příští týden..tak uvidíme co bude ![]()
Tak zítřek jsem 12DC a jdu na kontrolu a stanoví se KET (počítám příští středu). Hrozně se těším a bojím, že opět selžu ![]()
Tak moc bych si ro přála, podniká bych zemí i nebem jenom aby to vyšlo ![]()
@Ewangelle nehazej flintu do žita předčasně musíš věřit, budu držet pěsti a přeji hodně štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.