1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
12.8.18 10:09

@missy-m taky děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.18 21:39

Blbá otázka, ale když si teď zavádím utros, pokaždé když jdu na záchod, „vypadavaji“ ze mě zbytky i na papíře mám kousky, je to jako hrudkový výtok nebo něco takového, to nevadí při zavádění, asi jsou na to zvyklí, že? Ale mě to přijde divné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.8.18 22:51

@helposhel Jako myslíš při transferu? Oni jsou zvyklí a stejně tě ještě otřou. Ale tohle je šíleně protivný. Furt je člověk z toho „oblemcanej“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.18 07:03

@missy-m jj myslím při transferu, právě mi přijde že jsem cela ulepena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 07:51

@helposhel mel by se zavadet cca dve hodinky pred transferem. To vytykani je uplne normalni. Porad az do 12 tt jsem nosila imtimku. No otrava, ale co by clovek neudelal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.8.18 08:01

@helposhel jo je to nepříjemné já to mám podobně ale musí s tím počítat protože mě sestřička upozorňovala že i v den transferu mám normálně zavádět a když mi v sobotu volali čas tak mi ještě sestřička říkala že by bylo dobré mít plny močovy mechýř.ty víš kdo ti transfer bude dělat? já to ani nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.18 08:27

@Slvz no zrovna jsem ti chtěla psát, v kolik jdeš na to abych na tebe mohla myslet. Já ještě ani nevím v kolik máme přijet. Vím jen že zítra, dnes by prý měli volat, tak jsem zvědavá kdy. Přítel si taky potřebuje zařídit práci podle toho.. takže ani nevím kdo bude zavádět. S tím zaváděním utrose mi taky říkala že normálně pokračovat i v den transferu. @pajinkapajinka taky právě nosím intimky, spotřeba jakou jsem snad ještě nikdy neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.8.18 08:39

@helposhel mám tam být ve 14:30 nervozita už pracuje na plné obrátky v noci jsem toho moc nenaspala taky používám intimky rozhodně lepší než velké vložky (nepoužívám je). Tak pak napiš v kolik zítra jdeš abych mohla myslet já na tebe. Už se moc těším ale zároveň se i bojím pořád je tam ten otazník. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.18 09:20

@Slvz jasně, nervozita je i u mě, a teprve poradna přijde, ale to by asi jinak nešlo, musíme ale věřit že to bude všechno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
13.8.18 10:25

@Potkyš kočko, tak co??Jak to s tebou vypadá? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.8.18 10:33

@Tralalajda Ahoj :mavam: Já jsem v prd… Po PGS nic na transfér. Takže si dávám od všeho oddech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.18 10:38

@Potkyš to mě mrzí :,( vím že to musí být těžké, ale posílám pozitivní náladu a hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.8.18 10:39

@Slvz tak já jdu zítra ve 14h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.8.18 10:41

@helposhel Děkuju. :hug: Naštěstí už to budou dva měsíce, takže to nejhorší mám už za sebou a pomalu vstávám z toho dna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
13.8.18 11:01

@Potkyš to je mi moc líto. :( Tak neber spoustu síly a doufám ze uz se to povede.Moc ti to přeji.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.