Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slvz tak to půjdeme možná na ultrazvuk zároveň ale já jdu ke svému gynekologovi
@helposhel mám cyklus v nativu, dnes jsem 25.den, ale já mám dlouhý cyklus. Zítra večer picham ovitrelle a podle Ery mi transfer vychází na úterý.
Holky řešili jste někdo neschopenku u obvodního Dr? Vím že v centru mi ji vystaví ale když nechci mít kvůli zaměstnavateli na neschopence gynekologii? Popř jak jste se s obvodním domlouvali?
@Anonymní píše:
Holky řešili jste někdo neschopenku u obvodního Dr? Vím že v centru mi ji vystaví ale když nechci mít kvůli zaměstnavateli na neschopence gynekologii? Popř jak jste se s obvodním domlouvali?
to by ti musel napsat neschopenku na něco jiného než na těhotenství. a hlavně z gyndy nemáš napsaný s čím jsi na neschopence. můžeš mít různé gynekologické problémy ![]()
@helposhel no tak první to přelepovani mi tak hodinu bylo na zvracení to jsem ti psala a jinak mám přelep zitra tak uvidíme. Jinak si myslím že jsem teda trochu víc podrazděnější než obvykle sem tam mám trošku tlak v podbřišku nebo možná jen můj pocit? ale jinak nic závažného a ty? ![]()
@Slvz to prelepovani je děs, už teď mám všude to lepidlo jak to nejde dolů a to jsem prelepovala teprve jednou, další mám zítra. Jinak nic extra asi nepociťuji, ale včera mě děsně bolela hlava, začala někdy k večeru a až do noci, vůbec jsem nemohla usnout a to jsem na bolest hlavy nikdy netrpěla, tak těžko říct jestli z toho počasí nebo z náplastí. A kam je lepis?
@helposhel ja jsem si schovala když jsem píchala hormony před odběrem takový ty alkoholový čtverečky tak tim to teda dolů naštěstí jde lepím na podbříšek akorát ten třetí den když se sprchuju tak už mi vždycky jedna naplast nechce drzet ale natáhnu si gaťky a do rána tam ještě vydrží ![]()
@Slvz tak to mě zatím drží, mám vždycky první den pocit že jsem je špatně nalepila ale nakonec drží
Ufff, tak první píchnutí za mnou a v pondělí kontrolní UTZ. Tak jsem zvědavá, jak budu reagovat. Rapidně se mi zvýšilo AMH, mám vyšší dávku gonalu než minule. To bude zajímavé. Navíc mě mírně vystrašila Tokareva, když mi v pondělí vykládala, jak tam měli zrovna ten den pacientku, které odebrali 63 vajíček ![]()
63 vajíček je možná jedna z několika tisíc stimulovaných komplet v celé republice…, která tak zareaguje… Ten bordel z těch náplastí jde úžasně dolů s kombinací Alpa +dět.olejíček nebo nějaký těl.olej na odličov. tamponku, jednak zdezinfikuje dané podrážděné místo a zklidní to… má zkušenost … ![]()
Zdravím všechny,je tu někdo,kdo mi může poradit ohledně nemocenské nebo pracáku když docházím do repromedy a dostala jsem padáka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.